Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχουν τα RSS feeds γι' αυτήν τη δουλειά!

Και αν δεν έχω δοκιμάσει ποτέ rss feeder; :P(ή reader...Ή όπως ονομάζονται αυτά :P)

Τέλος πάντων...Πάω να δοκιμάσω :-(

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και αν δεν έχω δοκιμάσει ποτέ rss feeder; :P(ή reader...Ή όπως ονομάζονται αυτά :P)

Τέλος πάντων...Πάω να δοκιμάσω :-(

υπαρχει extension στον firefox που κανει αυτη τη δουλεια χωρις rss. δε το θυμαμαι ομως. ηταν μια φορα στα προτεινωμενα

Δημοσ.

Προτείνω όταν πας να δημοσιεύσεις τρίτη αγγελία μέσα σε μια βδομάδα, εκτός από το γνωστό μήνυμα να σου λεει και από πότε θα μπορείς να δημοσιεύσεις νεα, για να μην ψάχνεις.

Δημοσ.

Lo-fi version. Αρκετά forum boards πέραν του vBulletin προσφέρουν αυτό το χαρακτηριστικό. Δεν είναι όμως πλήρως λειτουργική μορφή, π.χ. δημοσίευση νέων μηνυμάτων, αναζήτηση κλπ γιοκ...

Δημοσ.

Προτείνω στο Μπλα Μπλα επειδή έχουν μαζευτεί πολλές ομάδες σε sticky να γίνει ένα σαν sub forum οπου εκέι να είναι για τις ομάδες απο το να έχουμε 5-6

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Σαν κακόφημη περιοχή θα είναι... μετά της 10 το βράδυ δεν θα περνάνε από εκείνο το subforum

......αρκετοί θα φοβούνται να μπούνε και τέτοια. Αν μπένουνε απλά θα κοιτάνε χωρίς να βγάζουν κιχ...Αυτά βέβαια όπως λες εσύ, θα συμβαίνουν μετά τις 22:00. Νωρίτερα θα είναι πιο κυριλέ.

• Super Moderators
Δημοσ.

[/color]

......αρκετοί θα φοβούνται να μπούνε και τέτοια. Αν μπένουνε απλά θα κοιτάνε χωρίς να βγάζουν κιχ...Αυτά βέβαια όπως λες εσύ, θα συμβαίνουν μετά τις 22:00. Νωρίτερα θα είναι πιο κυριλέ.

σιγά θα κάνει μια βόλτα ο μπλε Paredwse και θα καθαρίζει το πράγμα...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ταιριάζει με το τόπικ, αλλά μήπως θα ήταν καλή ιδέα να φτιάξουμε ένα facebook group για το Ινσόμνια?

Προσωπικά το θεωρώ μ@λακία το FB, αλλά σε πολλούς αρέσει και θα είχε πλάκα να κάνουμε join.

Δημοσ.

Ναι και μετά να πάμε να γραφτούμε στο allobook όσοι έχουμε γραφτεί στο facebook που είχαμε γραφτεί στο insomnia forum...

...και μετά να πάμε να γραφτούμε στο alloenabook όσοι έχουμε γραφτεί στο allobook που είχαμε γραφτεί στο facebook που είχαμε γραφτεί στο insomnia forum...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...