Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Parsifal λογικο ειναι...

Kαθε αρχη και δυσκολη..

Αλλα ειχαμε καθε μερα τοσα comments απο τοσους διαφορετικους χρηστες και 10δες views και βλεπεις τωρα την διαφορα...

Πολλοι απο εμας μαζι τους και εγω "βαριομαστε"-"κουραζομαστε" να ανοιγουμε νεα θεματα και να ριχνουμε προσωπικο ψαξιμο αν ισχυει ή αν δεν ισχυει και στο τελος να μας κανουν και report αν δεν διαβασουμε τα ψιλα γραμματα που στην τελικη αν μας ενδιαφερει το προιον θα ριξουμε μια ματια και μονοι μας παρακατω..

Ενω παλια με ενα post ξεμπερδευαμε..

Ασε που με τα τοσα exclamation στους ορους χανεις την μπαλα :D

Δεν θελω να ειμαι ο γκρινιαρης του Forum αλλα καθε μερα(Μην πω ωρα και γινω υπερβολικος) εριχνα μια κλεφτη ματια να δω μηπως βγηκε κατι καινουργιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Parsifal λογικο ειναι...

Kαθε αρχη και δυσκολη..

Αλλα ειχαμε καθε μερα τοσα comments απο τοσους διαφορετικους χρηστες και 10δες views και βλεπεις τωρα την διαφορα...

Πολλοι απο εμας μαζι τους και εγω "βαριομαστε"-"κουραζομαστε" να ανοιγουμε νεα θεματα και να ριχνουμε προσωπικο ψαξιμο αν ισχυει ή αν δεν ισχυει και στο τελος να μας κανουν και report αν δεν διαβασουμε τα ψιλα γραμματα που στην τελικη αν μας ενδιαφερει το προιον θα ριξουμε μια ματια και μονοι μας παρακατω..

Ενω παλια με ενα post ξεμπερδευαμε..

Ασε που με τα τοσα exclamation στους ορους χανεις την μπαλα :D

Δεν θελω να ειμαι ο γκρινιαρης του Forum αλλα καθε μερα(Μην πω ωρα και γινω υπερβολικος) εριχνα μια κλεφτη ματια να δω μηπως βγηκε κατι καινουργιο.

+1...αυτο ακριβως πιστευω κι εγω...απο τα ΠΙΟ χρησιμα ΤHREAD ηταν αυτο με τις προσφορες...

πρπει καπως να επανελθει,και σαφως ΟΧΙ οπως ειναι σημερα,γιατι απλα

ειναι σαν να ΜΗΝ υπαρχει...:rolleyes:

• Super Moderators

γιατί να αλλάξουν? επειδή δεν παίρνουν χαμπάρι αρκετοί χρήστες το subforum που θα έβλεπε ακόμα και ο Stevie Wonder ή επειδή βαριούνται να ανοίξουν topics? :P

γιατί να αλλάξουν? επειδή δεν παίρνουν χαμπάρι αρκετοί χρήστες το subforum που θα έβλεπε ακόμα και ο Stevie Wonder ή επειδή βαριούνται να ανοίξουν topics? :P

Κοίτα...Εγώ όπως θα δεις ποτέ δεν είχα πάει μέρος στο τοπικ...Απλά το είπα επειδή σε κάπιους φάνηκε κάπως :P

Να βοηθήσω τη κατάσταση θέλω! :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H αληθεια ειναι οτι και εγω πριν μερικες σελιδες ρωτησα τι εχει γινει με τις προσφορες καταστηματων γιατι εφαγε αποτομα ενα Lock και ουτε ενα link ουτε τιποτα απο εκει και περα.

Αλλωστε γιαυτο υπαρχουν οι συνδρομες ;)

Ποτε δεν μπαινω να ψαξω χειροκινητα στο Forum για να βρω κατι..

The power of Search βλεπεις!(Ασε που μερικοι Postaroun οπου βρουν)

ThReSh θα σε παρακαλουσα να μην αστειευεσαι για ατομα με αναπηριες γιατι και εγω οπως πολλοι αλλοι μπαινουμε και διαβαζουμε την σελιδα σε Braille...

Και δεν γουσταρωωωωω να ανοιξω topic να γραψω εκθεση για το προιον να skroutzarω να στειλω link με specs κλπ που λογικο ειναι καπου εκει στην μεση να τα παρατησω επειδη ΝΑΙ βαριεμαι να κανω την δουλεια των καταστηματων ουτε διαφημιστης δουλευω ουτε τιποτα και αν θελω να βοηθησω καποιον απλα θα του ανοιξω τα ματια και μετα να βγαλει ακρη μονος του ασε οτι μετα αν μου την βιδωσει και ανεβασω κατι και παιχτει καμία στραβη θα με κραζουν ολοι αν εχω κανει καποιο λαθος....

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304703

Δειτε αυτο και πειτε μου ποσο βοηθαει;

Δεν ξερω το παιδι που το ανεβασε αλλα κατι τετοια βλεπω και τρελαινομαι...

Δε βαζουμε καλυτερα ενα λινκ για το Skroutz να τελειωνουμε με την φαγομαρα και την υποενοτητα;

Επεξ/σία από Sotosgl
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων

H αληθεια ειναι οτι και εγω πριν μερικες σελιδες ρωτησα τι εχει γινει με τις προσφορες καταστηματων γιατι εφαγε αποτομα ενα Lock και ουτε ενα link ουτε τιποτα απο εκει και περα.

Αλλωστε γιαυτο υπαρχουν οι συνδρομες ;)

Αυτό δεν είναι πρόβλημα που προκλήθηκε από τη δημιουργία του ξεχωριστού subforum, αλλά μία μικρή παράλειψη από μεριάς των υπευθύνων. Τώρα που την επισήμανες, κάτι θα γίνει και γι' αυτό (αν και το μετέφερα ήδη στον madsc πριν κάνεις αυτό το post). Συν τοις άλλοις, υπάρχουν τρόποι να ενημερώνεσαι για τη δημιουργία νέων θεμάτων στο subforum, όπως ακριβώς ενημερωνόσουν με notification e-mail για τα νέα posts στο thread των προσφορών. Μπορείς να ορίσεις συνδρομή σε ένα ολόκληρο subforum ή/και να παρακολουθείς το RSS feed για το συγκεκριμένο subforum. Αν δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη τέτοιο feed, ζητήστε το από τον Hal.

Και δεν γουσταρωωωωω να ανοιξω topic να γραψω εκθεση για το προιον να skroutzarω να στειλω link με specs κλπ που λογικο ειναι καπου εκει στην μεση να τα παρατησω επειδη ΝΑΙ βαριεμαι να κανω την δουλεια των καταστηματων ουτε διαφημιστης δουλευω ουτε τιποτα και αν θελω να βοηθησω καποιον απλα θα του ανοιξω τα ματια και μετα να βγαλει ακρη μονος του ασε οτι μετα αν μου την βιδωσει και ανεβασω κατι και παιχτει καμία στραβη θα με κραζουν ολοι αν εχω κανει καποιο λαθος....

Φαίνεται να αγνοείς ότι και το thread που κλείδωσε είχε στο post #1 τις ίδιες ακριβώς οδηγίες. ;)

Τώρα, το πόσο και πόσοι τις ακολουθούσαν όταν πόσταραν μία νέα προσφορά, το ξέρουμε όλοι. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας: είναι guidelines για να γίνει σωστή δουλειά, κανείς δεν έπιασε κάποιον από το λαιμό γιατί πόσταρε προσφορά και το post του δεν πληρούσε τα παραπάνω «αυστηρά» standards. Επομένως, δε βρίσκω σκόπιμο να κοπανάς συνέχεια το συγκεκριμένο σαν αντεπιχείρημα στην ύπαρξη ξεχωριστού subforum προσφορών.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304703

Δειτε αυτο και πειτε μου ποσο βοηθαει;

Δεν ξερω το παιδι που το ανεβασε αλλα κατι τετοια βλεπω και τρελαινομαι...

Δε βαζουμε καλυτερα ενα λινκ για το Skroutz να τελειωνουμε με την φαγομαρα και την υποενοτητα;

Τα ίδια που έγραψα και στο πρώτο μέρος του παρόντος μηνύματος: Αυτό τώρα είναι εγγενές μειονέκτημα της λύσης «ξεχωριστό subforum»;

Εν τέλει: υπήρξαν στο κλειδωμένο thread πολλές φωνές που ήταν κατά των comments και της "offtopic" (?) συζήτησης, γιατί δυσκόλευαν τον εντοπισμό posts με καθαρή ενημέρωση για νέες προσφορές. Υιοθετήθηκε νέα λύση που ικανοποιεί αυτά τα μέλη, γκρινιάζουν τώρα οι άλλοι. Ε πώς θα γίνει δηλαδή; «Ούτε στο σακκί ούτε στο σακκούλι!». Να φτιαχτεί insomnia2.gr για να είναι ικανοποιημένοι όλοι... ; :P

Χμμμμ insomnia2 ε;

Μπορουμε να το κανουμε αχουρι εκει μεσα και να βγαζουμε το άχτι μας;

Δεν "κοπαναω" απλα οσο πεφτουν και αλλα παραπονα για το συγκεκριμενο Section αναζωπυρωνεται το παραπονο μου :)

Το καλο ειναι οτι επιτελους πηρε καποιος υπευθυνη θεση για ολο αυτο το θεμα οχι οτι το πιστωση χρονου που ειχες πει δεν με καλυπτε,αλλα εκει που λεω αντε να δωσω αλλη μια ευκαιρια μπαινω στις προσφορες,βλεπω ενα ξερο link απο skroutz και τα χανω :P

Λαθη(ή καλυτερα παραβλεψεις)εχουν γινει και απο τις 2 μεριες αλλα ειπαμε καθε αρχη και δυσκολη και κανουμε υπομονη για να αναδειχθει οτι καλυτερο μπορει απο αυτες τις αλλαγες

Απο την πρωτη σελιδα του προσφορες καταστηματων το μονο που θυμαμαι ηταν αυτα που εμφανιζε πανω πανω(Συνεχιζοντας την ιδεα του αξιοτιμου μελους Γιαννη Πλατανου ή κατι τετοιο)μεχρι να πατησω το link για την τελευταια σελιδα!

Η «πίστωση χρόνου» αναφέρθηκε για το παράπονο της μικρής συμμετοχής.

Το μόνο μειονέκτημα που αναγνωρίζω στην παρούσα λύση είναι ο «μπελάς» της δημιουργίας νέου thread, αντί να αφήνεις ένα νέο post στο quick reply box. Αλλά η χρονική επιβάρυνση είναι αστεία! Ένα παραπάνω κλικ (για το κουμπί Νέο Θέμα) και 1/2 του λεπτού για επιλογή κατάλληλου τίτλου στο θέμα; Υποτίθεται ότι τα μέλη που ποστάρουν μία νέα προσφορά το κάνουν για να «προσφέρουν» κι αυτοί στην κοινότητα. Θα τους αποθαρρύνει από αυτό το 1 κλικ και τα 30sec παραπάνω; Αυτό είναι το δυνατότερο επιχείρημα για την επιστροφή στο παλιό μοτίβο προσφορών;

Πιστευω οτι αυτα τα 30 παραπανω sec εκαναν τον φιλο μας πριν να κανει post ενα σκετο link για το Skroutz..

Αληθεια αυτο το thread θα κλειδωθει-διαγραφει γιατι συμφωνα με τους ορους μπαζει :D

Aσε που σε λιγο καιρο θα γινει χαμος εκει μεσα!

Γιαυτο προτεινα κατηγοριες προσφορων σαν τις αγγελιες ενα πραγμα με ενδιαφερει TV κλικ και μονο TV.

Ολοι που ποσταραν εκει μεσα να συνησφερουν με τον εναν ή αλλο τροπο ηθελαν αλλα οπως λενε και οι αμερικανοι φιλοι μας(You can`t teach an old dog new tricks) σαν να λες στον κυριο Bundy μην βαζει το χερι του μεσα στο παντελονι οταν καθετε στην TV!!!!!!

Δεν θελω να ειμαι πνευμα αντιλογιας αλλα μου ξεφευγουν γαμωτο!

Σε καληνυχτω γιατι εχουμε και δουλειες αυριο!

Γιαυτο προτεινα κατηγοριες προσφορων σαν τις αγγελιες ενα πραγμα με ενδιαφερει TV κλικ και μονο TV.

Αυτό είναι εύκολο να γίνει. Υπάρχει η υποδομή για title prefixes, όπως ακριβώς στις ενότητες με τις Αγγελίες. Το έχεις προτείνει εδώ στο thread; Δεν το είδα. :o

Είναι πολύ καλή ιδέα, τη στηρίζω κι εγώ ανεπιφύλακτα!

• Moderators

Η δικη μου αποψη ειναι, οτι καλυτερα λιγες προσφορες και καλες, παρα αυτο το μπαχαλο που ειχε γινει σε εκεινο το sticky thread.

Καλυτερα ποιοτητα παρα ποσοτητα.

Η δικη μου αποψη ειναι, οτι καλυτερα λιγες προσφορες και καλες, παρα αυτο το μπαχαλο που ειχε γινει σε εκεινο το sticky thread.

Καλυτερα ποιοτητα παρα ποσοτητα.

[Γκρινιαρης]

Καλυτερα μπαχαλο παρα ετσι ομως....τουλαχιστον μεσα απο το κραξιμο χαλασμο σαματα φασαρια κοντρες μπηχτες ειρωνιες εβγαζες καποια ακρη.

Ακουγες και αλλες προτασεις σε βοηθουσαν ολοι με τον τροπο τους κόσμιο ή οχι...(Και δεν ηταν λιγοι :P)

Τωρα αν τον αλλον δεν τον ενδιαφερει αν το Cosmos π.χ. εχει προσφορες και το πως λειτουργει δεν θα κατσει να ασχοληθει και δεν θα δωσει σημασια οποια και αν ειναι η απορια σου,οπως αγνοουν εμενα εδω και 2 μερες :P

[/Γκρινιαρης]

• Super Moderators

πάντως πιστεύω ότι έχει αρχίσει να φτιάχνει...αρκετά μέλη ανοίγουν topics με γενικούς τίτλους καταστημάτων πράγμα που επιτρέπει την συγκέντρωση προσφορών ανά κατάστημα...πολύ βολικό πιστεύω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...