parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μπορείς να το κάνεις bookmark και να πειράξεις κατάλληλα το URL. Έχει γίνει αναφορά σε παλιότερα threads για το πώς: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=298625 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=238866 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μπορείς να το κάνεις bookmark και να πειράξεις κατάλληλα το URL. Έχει γίνει αναφορά σε παλιότερα threads για το πώς: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=298625 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=238866 Για δεύτερη φορά την ίδια μέρα θα σε προτείνω για μοντ... ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ, δε θέλω. Είναι μπελάς. Oh, wait... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Edge Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δεν ξερω αλλα κατι δεν μου παει καλα με την αρχικη σελιδα,εχουν γινει πιο μαζεμενα τα παντα,ισος θα ηταν καλυτερο να μικρινουν λιγο τα modules στα δεξια γιατι μου φενεται οτι πιανουν αρκετο χωρο.Επισης δεν ξερω αν γινεται μονο σε μενα αυτο αλλα οι τιτλοι στα αρθρα πατανε πανω στο κουμπι σχολια. Οι τίτλοι "πατάνε" στα σχόλια επειδή μίκρυνε αρκετά ο χώρος τους. Σύντομα θα βρεθεί λύση και σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ασήμαντο, μπροστά σε πολλές και καλές προτάσεις που έχουν κατατεθεί, όμως νομίζω ότι είναι καιρός να πάψει να υφίσταται η -θαρρώ παντελώς ανούσια- λειτουργία της βαθμολόγησης των μηνυμάτων στο μπλα-μπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Επειδή το αποτέλεσμα μετά την αλλαγή πριν 2-3 μέρες είναι αυτό (έχω CRT 19" οθόνη αναλογία 4:3): Γίνεται κάπως να διορθωθεί αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 μονο με το θεμα legacy....αλιος δεν νομιζω γιατι και εγω μαι απο τα ιδια με 19ρα 4:3 ειμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmik2kx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μάλλον θα έχει ξαναειπωθεί, αλλά... Γιατί κλειδώθηκαν οι "Προσφορές Καταστημάτων"? Θα επιστρέψουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Επειδή το αποτέλεσμα μετά την αλλαγή πριν 2-3 μέρες είναι αυτό (έχω CRT 19" οθόνη αναλογία 4:3): Γίνεται κάπως να διορθωθεί αυτό; μονο με το θεμα legacy....αλιος δεν νομιζω γιατι και εγω μαι απο τα ιδια με 19ρα 4:3 ειμαι... Αλλάχτε οθόνες! (Φυσικά σας δουλεύω! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μάλλον θα έχει ξαναειπωθεί, αλλά... Γιατί κλειδώθηκαν οι "Προσφορές Καταστημάτων"? Θα επιστρέψουν? Δύο σελίδες πριν δόθηκε και η απάντηση. Και στο σχετικό thread για τις νεες αλλαγές 1. Το τεράστιο topic των προσφορών καταστημάτων, αν και χρήσιμο, είχε πάψει να είναι λειτουργικό. Αποφασίστηκε λοιπόν να δημιουργηθεί ξεχωριστή υπο-ενότητα (subforum) κάτω από την ενότητα Hardware Γενικά. Στην υπο-ενότητα αυτή και για διευκόλυνση των μελών, κάθε προσφορά θα έχει το δικό της thread. Λόγω της ιδιάζουσας φύσης της συγκεκριμένης υπο-ενότητας, τα μέλη θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά τους ειδικούς κανόνες της ενότητας πριν δημοσιεύσουν κάποιο θέμα σε αυτήν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmik2kx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Τύφλα! Και να φανταστείς έψαξα στις ενότητες πριν ρωτήσω... Thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δυστηχως πεθαναν οι προσφορες καταστηματων.... Παλια εβλεπαν ολοι καθε μερα 5-6 προσφορες τωρα κανενας δεν μπαινει να ανοιξει καινουργιο Thread κλπ κλπ. Και μεσα στο μπαχαλο που γινοταν τουλαχιστον εβλεπες και προσφορες που τρεχουν τωρα και οχι με το καινουργιο συστημα τις ιδιες και τις ιδιες που εχουν ληξει κιολας... Ξερω ηταν κουραστικο να σβηνετε τα offtopic-ακυρα comments αλλα τωρα χασαμε τελειως το παιχνιδι. Κριμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmik2kx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Και εγώ συμφωνώ ότι το παλιό σύστημα ήταν καλύτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου παιδιά, εδώ καλά καλά δεν έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι κάποιοι ότι δημιουργήθηκε το ειδικό subforum (υπάρχουν σχετικές ερωτήσεις στο forum). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου παιδιά για προπονητή σε ελληνική ομάδα μιλάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις