soturin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Εμένα μ αρέσει! Κι εμένα. Οι ειδήσεις μου φαίνονται πιο compact και συμμαζεμένες, κι αφού σοσιαλνετγουορκιαστήκαμε που σοσιαλνετγουορκιαστήκαμε, έχει πλάκα και το συνδεδεμένοι φίλοι που βλέπεις κούτσικα τα avatar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Εγώ πάλι όλο εκεί είμαι και πατάω refresh-refresh-refresh για να βλέπω τα νέα μηνύματα Και εγω το κανω αυτο!!Απο τις αποριες των αλλων μαθαινω κατι και εγω."Γηρασκω αει διδασκομενος" Παρόλο το γούστο τα "νέα μηνύματα" τα ξέρετε... ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ξενίζει η αλλαγή στην πρώτη σελίδα. Αποτυχία θα έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Τελικα εχουμε νεοτερα με το Thread προσφορες καταστηματων; Μου ειχε γινει συνηθεια γαμωτο madsc ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Το υποφόρουμ που άνοιξε δεν το είδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Τελικα εχουμε νεοτερα με το Thread προσφορες καταστηματων;Μου ειχε γινει συνηθεια γαμωτο madsc ; http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=67 πιστεύω ότι ολόκληρο subsection θα βολεύει περισσότερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Χαχαχα το εψαχνα με τον κλασσικο τροπο προσφορες καταστηματων και δεν το εβρισκα χανομαι στο Forum.. Ευχαριστω παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Οπ ωραια εκπληξουλα! Παρολο που ξενιζει η αλλαγη, εγω πιστευω οτι πολυ ευκολα τη συνηθιζει κανεις, και η σελιδα ειναι πιο χρηστικη απο πριν Keep up the good work! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Θα μου λειψει ο χαμος και οι φασαρια στο παλιο Thread γαμωτο Γιατι δεν κανουμε κατηγοριες ξεχωριστα για καθε καταστημα ή για προιοντα; Πχ προιοντα οπως mp3 players,DVD κλπ δεν πιστευω οτι θα ενδιαφερει και πολλους... Γνωμη μου παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δεν ξερω αλλα κατι δεν μου παει καλα με την αρχικη σελιδα,εχουν γινει πιο μαζεμενα τα παντα,ισος θα ηταν καλυτερο να μικρινουν λιγο τα modules στα δεξια γιατι μου φενεται οτι πιανουν αρκετο χωρο. Επισης δεν ξερω αν γινεται μονο σε μενα αυτο αλλα οι τιτλοι στα αρθρα πατανε πανω στο κουμπι σχολια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Επισης δεν ξερω αν γινεται μονο σε μενα αυτο αλλα οι τιτλοι στα αρθρα πατανε πανω στο κουμπι σχολια. Και εδώ τα ίδια. Σε Opera, Firefox και IE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Nope! Για δειτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Land_Of_Banania Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Nope! Για δειτε.. Α, με το insomnia legacy φαίνεται μια χαρά το φόρουμ. Με το άλλο όμως είναι όλα τόσο στριμωγμένα που μου φαίνεται να είναι φτιαγμένο για 4:3 οθόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Παντα Legacy (για 4:3 ή πιο σωστα 5:4) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Γίνεται πατώντας το "νέα μηνύματα" να εμφανίζονται και αυτά του μπλα- μπλα και γενικά όλων των κατηγοριών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις