Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ξερω το κατα ποσο ειναι εφικτο (το εχω δει σε αλλα forums και απο κει εχω την ιδεα), οταν γραφεις ενα μηνυμα, το οποιο για καποιον Α η Β λογο αργεις καμποσο να το στειλεις (ειτε γιατι ειναι πανωσεντονο, ειτε γιατι πηρε τηλ. η ετσι και εισαι ενα μισαωρο λαθος) με αποτελεσμα να εχουν γραφτει 2-3-4 μηνυματα μεχρι να στειλεις το δικο σου, η ακομη οταν γραφεις ενα μηνυμα παραλληλα με καποιον αλλον, ο οποιος προλαβαινει να το στειλει πριν απο σενα, ειναι ευκολο λοιπον να μπει ενα notification (ισως και μια ανανεωση σελιδας) ωστε να μπορουμε να διαβασουμε το νεο μηνυμα πριν στειλουμε το δικο μας;

Αν πριν πατησεις "υποβολη μυνηματος" πατησεις "προεπισκοπηση" και κανεις scroll down, θα δεις ανανεωμενη την σελιδα και τα πιθανα νεα post που εχεις χασει.

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχάς, δεν υπάρχει αποθήκευση σε αυτό που λες. Είναι απλά μέγιστο όριο αποτελεσμάτων που επιστρέφει η αναζήτηση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω το μηχάνημα που host-άρει το forum. Τα πρώτα posts σου συνεχίζουν να υπάρχουν, δεν έχουν διαγραφεί.

Υπάρχει τρόπος να πάρεις τα 500 πρώτα μηνύματά σου, αν στην Αναζήτηση επιλέξεις ανάστροφη χρονολογική σειρά:

post-4351-129062988517_thumb.png

Τώρα, αν έχεις περισσότερα από 1000, tough luck! (υπάρχουν και μερικά ακόμη που μπορείς να κάνεις, αλλά σε αφήνω να το σκεφτείς λίγο :-) )

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν θυμάμαι αν έχει ειπωθεί αλλά θα ήταν χρήσιμο να υπάρχουν ανακοινώσεις/προειδοποιήσεις για τις προγραμματισμένες maintenance/upgrade hours/days του Insomnia...

μην μας έρχεται ξαφνικό :P

Δημοσ.
μην μας έρχεται ξαφνικό :P

... και την ώρα της δουλειάς... να κανονίσουμε τα ρεπό μας.

Δημοσ.

Κι εμένα δε με ενθουσίασε.. Ίσως να είναι θέμα συνήθειας αλλά μου φαίνονται όλα πολύ στριμωγμένα.. Πολύ καλύτερο το παλιό πιστεύω.

Δημοσ.

Παιδιά,δε μου άρεσε καθόλου η αρχική.Και με msn που μίλησα με κάποιους...Ούτε σε εκείνους άρεσε.Όπως είπαν παραπάνω,θέμα συνήθειας μάλλον είναι...Τέλος πάντων,εγώ προτείνω να το αλλάξετε.

Δημοσ.

Τα "Τελευταία Μηνύματα" στα δεξιά δε βολεύουν καθόλου πάντως, καθώς δεν είναι ευδιάκριτα, με ότι και αν σημαίνει αυτό.

Ωστόσο, υπάρχει περισσότερος χώρος για τα άρθρα στην κύρια σελίδα.

Δημοσ.

πως λεμε καθε αρχη & δυσκολη...? ε,ετσι κ καθε αλλαγη,το ιδιο...:confused:

οταν πρεπει να ξε-συνηθεισεις κατι και να συνηθεισεις να το κανεις λιγο διαφορετικα,ε,δεν ειναι οτι καλυτερο.

Αν ειναι για το καλο του insomnia,χαλαλι οι αλλαγες!.:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ δεν μπορώ να παραπονεθώ για το main page, έτσι και αλλιώς δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που το είδα :P

Δημοσ.
Εγώ πάλι όλο εκεί είμαι και πατάω refresh-refresh-refresh για να βλέπω τα νέα μηνύματα :P

Και εγω το κανω αυτο!!

Απο τις αποριες των αλλων μαθαινω κατι και εγω."Γηρασκω αει διδασκομενος"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...