malut1971 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Σήμερα ψάχνοντας στις αγγελίες για κινητά ανακάλυψα μια αγγελια που ο κάτοχος της είχε ανεβάσει 60-70 φωτογραφίες στην αγγελια του. Όταν προσπαθούσα να πάω στην επόμενη σελίδα με αγγελίες μου έβγαζε συνεχώς την ίδια αγγελια με άλλη φωτογραφία εως ότου στο τέλος βαρέθηκα και σταμάτησα το ψάξιμο. Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να διορθωθεί γιατί είναι σαν να ποστάρει κάποιος πολλές φορές την αγγελια του και το έχω παρατηρήσει και άλλες φορές αλλά σε μικρότερο αριθμό επανεμφανισεων.
tritonas00 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 ειδα οτι στις αγγελιες θα χρειαζεται κινητο, γιατι δεν το κανετε και για τις εγγραφες απευθειας? 4
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι πρέπει να γίνει με τα trolls, αυτή είναι η αλήθεια.
funbreaker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δεν συμφέρει στην εγγραφή υποθέτω γιατί θα μειωθεί θεαματικά ο αριθμός των μελών από εκατοντάδες χιλιάδες σε δεκάδες χιλιάδες.
gokuthelegend Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 ειδα οτι στις αγγελιες θα χρειαζεται κινητο, γιατι δεν το κανετε και για τις εγγραφες απευθειας? Το κόστος των SMS ποιος θα το χρεώνεται; Προφανώς οι ιδιοκτήτες του site, οι οποίοι ήδη θα πληρώνουν αρκετά σε servers μιας και η σελίδα έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, και φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν ad-blockers.
kifinas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το Facebook. Σίγουρα δίνει δωρεάν 100.000 sms τον μήνα. Βέβαια διαφωνώ με την όλη λογική των sms και σίγουρα το site δεν μπαίνει μέσα. 2
gokuthelegend Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το Facebook. Σίγουρα δίνει δωρεάν 100.000 sms τον μήνα. Βέβαια διαφωνώ με την όλη λογική των sms και σίγουρα το site δεν μπαίνει μέσα. Μπορείς να γίνεις ποιο συγκεκριμένος;
kifinas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Λεπτομέρειες στο παρακάτω. https://developers.facebook.com/docs/accountkit/overview/ 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ένα χριστουγεννιάτικο template αν βάζατε θα ήσασταν σούπερ ή έστω με ένα σκριπτάκι να πέφτουν χιόνια τέλος πάντων. Επειδή σήμερα είμαι στις καλές μου σας βρήκα ένα έτοιμο. http://www.schillmania.com/projects/snowstorm/ 1
parsifal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Χωρίς JavaScript χιονάκι με CPU usage στα κόκκινα, δεν κάνουμε τίποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις