firewalker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ενότητα για το βιβλίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ενότητα για το βιβλίο; Ενότητα για το βιβλίο; +1 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Σχετικά με τις προτάσεις των μελών για δημιουργία υπο-ενότητας για Βιβλία, αντιπροτείνω τη δημιουργία social group για το διάβασμα και το βιβλίο, όπου όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν εκεί να πραγματοποιούν τις συζητήσεις τους. Αναλόγως της κίνησης και του ενδιαφέροντος των μελών, θα δούμε τι θα γίνει μετέπειτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μας παίρνει για sites/links;(pdf) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Χλωμό δυστυχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coreygaylas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 επιτελους 200 pm !!!!! ειχα βαρεθει να σβηνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 επιτελους 200 pm !!!!!ειχα βαρεθει να σβηνω... +111111111111111 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 κάποιοι θα βαρεθούν να γεμίζει πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) κάποιοι θα βαρεθούν να γεμίζει πάλι ΔΕΝ έχω ιδέα από pc μην με ρωτάτε τίποτα... ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ (Με συγχωρείτε για το πατημένο Shift...) Ελεεινό αυτό το φαινόμενο κατά το οποίο είτε στην αυτόματη ένωση μηνυμάτων, είτε σε απλή παράθεση (τελευταία επεξεργασία) του ίδιου του χρήστη στο τελευταίο μήνυμα ενός thread, δεν υπάρχει notification, ούτε φαίνεται στη στήλη "Τελευταίο μήνυμα", με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μη δίνεται βοήθεια ή συνέχεια στο θέμα. Είναι εφικτό να αλλάξει; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2009 από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Οχι να μην αλλαξει. Να κανει λιγη περισσοτερη υπομονη το μελος (και εγω μεσα), και αν δει οτι τοτε δεν υπαρχει ενδιαφερον, ας ξαναποσταρει. Λιγη περισσοτερη υπομονη = let's say... one day? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Να δω είδηση από το ινσόμνια στην κεντρική σελίδα του digg και τίποτα άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Να δω είδηση από το ινσόμνια στην κεντρική σελίδα του digg και τίποτα άλλο Τη φοβόμουν αυτή τη παρανόηση. Δεν υπάρχει σχέση με το digg.com Ψάχνουμε κάτι καλό να βάλουμε, θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση σε λίγη ώρα. Αναμείνατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δεν ξερω το κατα ποσο ειναι εφικτο (το εχω δει σε αλλα forums και απο κει εχω την ιδεα), οταν γραφεις ενα μηνυμα, το οποιο για καποιον Α η Β λογο αργεις καμποσο να το στειλεις (ειτε γιατι ειναι πανωσεντονο, ειτε γιατι πηρε τηλ. η ετσι και εισαι ενα μισαωρο λαθος) με αποτελεσμα να εχουν γραφτει 2-3-4 μηνυματα μεχρι να στειλεις το δικο σου, η ακομη οταν γραφεις ενα μηνυμα παραλληλα με καποιον αλλον, ο οποιος προλαβαινει να το στειλει πριν απο σενα, ειναι ευκολο λοιπον να μπει ενα notification (ισως και μια ανανεωση σελιδας) ωστε να μπορουμε να διαβασουμε το νεο μηνυμα πριν στειλουμε το δικο μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ναι το εχω δει και σε αλλα fora αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αλλά εγώ θα ήθελα να μεγαλώσει ο αριθμός των μηνυμάτων που αποθηκεύεται στο προφίλ χρήστη δηλαδή πχ τα μηνύματα μου είναι 665 αλλά φαίνονται μόνο τα 500 την αναζήτηση των μηνυμάτων μου(καταλαβαίνετε πιστεύω τι εννοώ) και εγώ πώς μπορώ να βρω τα παλιά μου post με τις ερωτήσεις που ξεκίνησα εδώ??:-)Υπάρχει τρόπος??:rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις