phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 τετοιο αισχρο περιεχομενο Σε βρίσκω κάπως υπερβολικό, μπορεί «λογοτεχνικά» να είναι ωμό, αλλά η ουσία δεν είναι αισχρή :Ρ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τι να γίνει? Google ads είναι, personalized ανάλογα με τον χρήστη. Είχα μόλις εγκαταστήσει Linux στον υπολογιστή του πατέρα μου, το 1ο site που άνοιξα για να του δείξω. Οκ, κόβονται οι διαφημίσεις, αλλά έτσι δεν θα υπήρχαν sites όπως το insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Χρειαζονται επιπλεον mods στο hardware section εστω με περιορισμενα privileges (να μεταφερουν posts εκει που ανηκουν κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iTechBlogGr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι που δεν έχετε ούτε καν σαν υποστήριξη είναι η αλλαγή ονόματος χρήστη κάτι που θα έπρεπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θέλουν, tbh ούτε εγώ θα ήθελα να αλλάζουν όλοι nicks και να μην ξέρουμε ποιος είναι ποιος... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Χρειαζονται επιπλεον mods στο hardware section εστω με περιορισμενα privileges (να μεταφερουν posts εκει που ανηκουν κτλ) Πάγιο αίτημα... Είμαι κατά του υπερβολικού moderation, αλλά το hardware section που είναι και το μεδούλι του forum, θα έπρεπε να ήταν παράδειγμα προς μίμηση, όχι προς αποφυγή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι που δεν έχετε ούτε καν σαν υποστήριξη είναι η αλλαγή ονόματος χρήστη κάτι που θα έπρεπε Αυτό δε νομίζω να γίνεται σε κανένα φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Έχω δει σε κανά 2, αλλά με περιορισμούς (π.χ. μία αλλαγή κάθε 6 μήνες ή ένα έτος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό δε νομίζω να γίνεται σε κανένα φόρουμ. Γίνεται σε άλλα forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ελπιζω με την αναβαθμιση του site το 2018 να παψουν τα κολληματα και η αργοπορια γιατι το τελευταιο διαστημα το site εχει γινει πιο αργο απο την μυγα μες στο μελι! Καλα χριστουγεννα με υγεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iTechBlogGr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό δε νομίζω να γίνεται σε κανένα φόρουμ. φίλε μου γίνεται απλά είναι κλειδωμένο και κανονικά θα έπρεπε να μπορείς να κάνεις ένα αίτημα να γίνει έλεγχος αν έχεις κάποιο κακό παρελθόν και ανάλογα να δεχτούν την αλλαγή ή όχι γιατί αν κάνω νέο account θα χάσω και αξιολογήσεις και απαντήσεις και τα πάντα μόνο το Nickname θέλω ουσιαστικά να αλλάξω .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Φαντάσου εν μια νυκτί να άλλαζε ένα 10% το nickname τους τι θα γινόταν. Θα 'χανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εκτός αν φαινόταν κάπως και το παλιό, πρώην τάδε πχ. Αλλά μετά δεν ξέρω αν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εκτός αν φαινόταν κάπως και το παλιό, πρώην τάδε πχ. Αλλά μετά δεν ξέρω αν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Πραγματικά περιττή λειτουργία και έχω την αίσθηση ότι δεν θα είναι για καλό. Το nickname σε ένα forum δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα nickname και αν δεν είναι υβριστικό δεν υπάρχει κανένας λόγος αλλαγής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις