Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 πραγματα

1) Σαφέστατα το τρολινγκ δεν λείπει από το ινσομνια και είναι εκνευριστικο. Πιστεύω όμως ότι έχει παραγινει η αυστηροτητα που κλειδώνουν τα θέματα. Βλέπω θέματα που θα ήθελα να συμμετάσχω και όλη η συζήτηση είναι σε κόσμιο επίπεδο, αλλά είναι κλειδωμένα.

2) Φτιάξτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια κατηγορία για αγορές. Μπαίνουμε στο "ιντερνέτ" και το 99% είναι για paypal και alliexpress.

• Like 3
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι κάνετε τις τελευταίες μέρες, αλλά το site σεεεεεεεεεέρνεεεεεεταααααιιιιι σαν να κολυμπάς σε μελάσσα....

Δεν δουλεύει, ότι και να είναι.

Για να μπω εδώ να το γράψω περίμενα 2-3 λεπτά, και όχι, δεν φταίει η σύνδεσή μου (19/0.91 down/up)

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι, απλά καμιά φορά ενώ ποστάρει ένα μήνυμα που γράφω δεν φορτώνει τη σελίδα για να μου το δείξει.

Δημοσ.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που γράφει κάποιος απο πάνω σου. Δεν δουλεύει το "εμφάνιση τώρα" απλά δεν ποστάρεται το δικό σου, μέχρι την ανανέωση της σελίδας.

Τουλάχιστον φορτώνει γρήγορα. :)

• Like 2
Δημοσ.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που γράφει κάποιος απο πάνω σου. Δεν δουλεύει το "εμφάνιση τώρα" απλά δεν ποστάρεται το δικό σου, μέχρι την ανανέωση της σελίδας.

Τουλάχιστον φορτώνει γρήγορα. :)

Αυτό ναι το έχω προσέξει, αλλά δεν εννοούσα αυτό. Εννοούσα ότι δεν μου δείχνει το δικό μου μήνυμα. Πατάω απάντηση και αντί να ανανεωθεί η σελίδα και να μου δείξει το μήνυμά μου μένει εκεί που έγραφα την απάντηση, ξαναπατάω και μου λέει ότι δεν μπορώ να απαντήσω πάλι τόσο σύντομα. Αλλά οκ δεν είναι κάτι.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι, απλά καμιά φορά ενώ ποστάρει ένα μήνυμα που γράφω δεν φορτώνει τη σελίδα για να μου το δείξει.

Αυτό μου έχει τύχει και σε μένα 2-3 φορές σχετικά πρόσφατα. Γράφω το μήνυμα και πατάω το "Απάντηση". Το μήνυμα ποστάρεται, αλλά η σελίδα δεν φορτώνει, παραμένει στον επεξεργαστή του μηνύματος.

• Like 3
Δημοσ.

Για τα  threads που δεν επιτρέπεται να ανοιχτούν λόγω κακής προΐστορίας, καλό θα ήταν να υπήρχε ένα sticky που να εξηγεί στους νέους χρήστες γιατί συμβαίνει αυτό.

π.χ. στα αθλητικά δε υπάρχουν threads για ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες γιατί πάντα καταλήγουν σε παρεκτροπές

ή το thread για μικρές απορίες δεν υπάρχει πια, γιατί μόνο για μικρές απορίες δεν ήταν

ή τα polls δεν είναι ανοιχτά, γιατί γινόταν κατάχρηση για ανούσιες συζητήσεις.

Και πολλά άλλα που δεν τα γνωρίζω

Δημοσ.

Σερνεται το site και συνεχεις παρακινησεις captcha απο τον browser για να βεβαιωσω οτι δεν ειμαι ρομποτ. (Σημερα ειναι καπως καλυτερα.)

Δημοσ.

Θελουμε διαχείρηση στις κάρτες γραφικών. Έχουμε πνιγεί στα νέα θέματα εκτός οδηγού...

Μετα από τις 30-40 αναφορές σταμάτησα και εγώ...

• Like 1
Δημοσ.

+1

Θελουμε διαχείρηση στις κάρτες γραφικών. Έχουμε πνιγεί στα νέα θέματα εκτός οδηγού...

+1

Δημοσ.

2 πραγματα

1) Σαφέστατα το τρολινγκ δεν λείπει από το ινσομνια και είναι εκνευριστικο. Πιστεύω όμως ότι έχει παραγινει η αυστηροτητα που κλειδώνουν τα θέματα. Βλέπω θέματα που θα ήθελα να συμμετάσχω και όλη η συζήτηση είναι σε κόσμιο επίπεδο, αλλά είναι κλειδωμένα.

2) Φτιάξτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια κατηγορία για αγορές. Μπαίνουμε στο "ιντερνέτ" και το 99% είναι για paypal και alliexpress.

Γενικά έχει παραγίνει με την αυστηρότητα και χωρίς να αναφερθώ σε συγκεκριμένα ονόματα, και να το γυρίσω σε προσωπική επίθεση, κάποιοι από τους mods είναι επιεικώς αντιπαθητικοί. Ώρες ώρες απορώ αν οι συζητήσεις που γίνονται πραγματοποιούνται σε κατηχητικό ή σε φόρουμ. 

• Like 4
Δημοσ.

Γενικά έχει παραγίνει με την αυστηρότητα και χωρίς να αναφερθώ σε συγκεκριμένα ονόματα, και να το γυρίσω σε προσωπική επίθεση, κάποιοι από τους mods είναι επιεικώς αντιπαθητικοί. Ώρες ώρες απορώ αν οι συζητήσεις που γίνονται πραγματοποιούνται σε κατηχητικό ή σε φόρουμ.

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται το φόρουμ ξέφραγο αμπέλι; Είναι επιεικώς απαράδεκτο πχ να μπαίνει μέσα και να γράφει βρισιές ο καθένας είτε ξεκάθαρα είτε με @ αντί για α.
  • Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται το φόρουμ ξέφραγο αμπέλι; Είναι επιεικώς απαράδεκτο πχ να μπαίνει μέσα και να γράφει βρισιές ο καθένας είτε ξεκάθαρα είτε με @ αντί για α.

Το να χρησιμοποιούμε βρισιές στην καθημερινή μας ζωή όλοι σχεδόν εδώ μέσα αλλά να το δακτυλοδεικτουμε στα φόρουμ μου φαίνεται υποκρισία. Προφανώς δεν λέω να βριζομαστε μεταξύ μας, αλλά κάποιες λέξεις που δεν χρειάζεται να αναφέρω είναι απλά καθημερινές πλέον.

Ως προς αυτό που αναφέρεις, το έχω προσέξει ότι όσοι βάζουν παπάκια την περνάνε απαρατήρητοι. Προσωπικά εγώ επειδή δεν βάζω στην γνωστή λέξη που αρχίζει από μ , έχω φάει delete.

Δημοσ.

Το να χρησιμοποιούμε βρισιές στην καθημερινή μας ζωή όλοι σχεδόν εδώ μέσα αλλά να το δακτυλοδεικτουμε στα φόρουμ μου φαίνεται υποκρισία. Προφανώς δεν λέω να βριζομαστε μεταξύ μας, αλλά κάποιες λέξεις που δεν χρειάζεται να αναφέρω είναι απλά καθημερινές πλέον.

Εάν εσύ με τα φιλαράκια σου ή τους γνωστούς σου επικοινωνείτε με βρισιές, αυτό είναι δικό σας θέμα.

Όταν κάνουμε διάλογο σε ένα μέσο, στο οποίο μάλιστα δεν γνωρίζουμε σε ποιον απαντάμε, τότε οφείλουμε να είμαστε ευγενικοί, ώστε να μπορέσει να γίνει διάλογος. Το αν κάποιοι συμπεριφέρονται σαν πίθηκοι έξω από το internet δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συμπεριφέρονται σαν πίθηκοι και όταν πιάνουν το πληκτρολόγιο.

(γενικά μιλάω, δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα)

• Like 1
Δημοσ.

Εάν εσύ με τα φιλαράκια σου ή τους γνωστούς σου επικοινωνείτε με βρισιές, αυτό είναι δικό σας θέμα.

Όταν κάνουμε διάλογο σε ένα μέσο, στο οποίο μάλιστα δεν γνωρίζουμε σε ποιον απαντάμε, τότε οφείλουμε να είμαστε ευγενικοί, ώστε να μπορέσει να γίνει διάλογος. Το αν κάποιοι συμπεριφέρονται σαν πίθηκοι έξω από το internet δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συμπεριφέρονται σαν πίθηκοι και όταν πιάνουν το πληκτρολόγιο.

(γενικά μιλάω, δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα)

Γιαυτό λέω όχι να βριζόμαστε μεταξύ μας... Απλά λέξεις σαν το γμτ και το μ , νμζ ότι οι περισσότεροι το χρησιμοποιούμε, χωρίς να είμαστε πίθηκοι. Από την άλλη δεν βλέπω να τιμωρείται στο φόρουμ αυτός που χωρίς να βρίσει, πέταξε μπικτή ή την είπε στον άλλο, γιατί απλά δεν είπε κάποια κακή λέξη. Γιαυτό μιλάω και περί υποκρισίας. Πολιτισμένος δεν είναι μόνο αυτός που δεν βρίζει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...