roentgen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά, δε θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει ένας τρόπος να αποθηκεύουμε κάποιες αγγελίες που μας ενδιαφέρουν (όπως γίνεται π.χ. στο eBay) ώστε να έχουμε πρόσβαση σε δεύτερο χρόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά, δε θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει ένας τρόπος να αποθηκεύουμε κάποιες αγγελίες που μας ενδιαφέρουν (όπως γίνεται π.χ. στο eBay) ώστε να έχουμε πρόσβαση σε δεύτερο χρόνο; το είχα προτείνει παλιότερα αλλά δεν ....εγώ έχω φτιάξει φάκελο στους σελιδοδείκτες και αποθηκεύω τις αγγελίες που με ενδιαφέρουν…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Βάλετε κάποιον μοδεράτορα στις κάρτες γραφικών. Έφυγε ο αίλουρος και έχει γίνει ασυμάζευτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Παω να σβησω τα πμ. Επιλεγω με τικ οσα μνμ θελω. Επιλεγω "Διαγραφη". Ως εδω καλα. Μετα πρεπει να πατησω το κουμπακι "Μεταβαση". Μεταβαση? Καντε το "Εκτελεσε" να μη μπερδευεται ο κοσμος. "Εκτελεσε" / "Εκτελεση" οτι γουστρετε, ή αγγλιστι "Enter". Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας? Ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Γύρνα το στα αγγλικά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 στις αγγελίες στα κινητά να φεύγει η blackberry (που σχεδόν κανένας δεν ασχολείται μ αυτά) και να μπει η xiaomi μαζί με την meizu στην θέση της και από σκέτο motorola να το κάνετέ lenovo-motorola Επαναφέρω το συγκεκριμένο. Τα παρακάτω πρέπει να είναι ξεχωριστές επιλογές: Huawei, LG,Samsung, Sony, iPhone, Xiaomi, Lenovo(Motorola), άντε και BlackBerry. Κάτι Zte, Meizu πάνε στα διάφορα. Αλλά ειδικά Xiaomi, δεν γίνεται να μην είναι ξεχωριστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Επαναφέρω το συγκεκριμένο. Τα παρακάτω πρέπει να είναι ξεχωριστές επιλογές: Huawei, LG,Samsung, Sony, iPhone, Xiaomi, Lenovo(Motorola), άντε και BlackBerry. Κάτι Zte, Meizu πάνε στα διάφορα. Αλλά ειδικά Xiaomi, δεν γίνεται να μην είναι ξεχωριστά. έτσι δεν γίνεται να χουν οι motorola, htc, sony και ειδικά η πεθαμένη κάργα blackberry δίκες τις ενότητες και η xiaomi όχι έλεος δηλ p.s. η meizu δεν έχει ξεχωριστή ενότητά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 τι θα γινει με αυτο το search ρε παιδια? αλλα παταμε να βρει(στις αγγελιες) και αλλα βρισκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Απ το android app έχουμε κανα νέο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Θα βόλευε στο mobile view να μπορούσαμε να ανοίγουμε πολλαπλά tabs πατώντας στο βελάκι του κάθε θέματος που μας πηγαίνει στην τελευταία σελίδα. Επίσης υπάρχει θέμα πάλι στο mobile view με τα πληκτρολόγια. Πρέπει να κάνω undock και να το μεταφέρω πάνω-πάνω για να βλέπω τι πληκτρολογώ. Καθόλου βολικά και τα δύο θεματάκια, τα οποία δεν υπάρχουν σε άλλα φόρουμ που μπαίνω. Μόνο σε εμένα τα παραπάνω προβλήματα είναι ενοχλητικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μόνο σε εμένα τα παραπάνω προβλήματα είναι ενοχλητικά; Γι'αυτά και κάποιους άλλους λόγους εγώ χρησιμοποιώ πάντα το desktop mode που έχει σχεδόν τα πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Γι'αυτά και κάποιους άλλους λόγους εγώ χρησιμοποιώ πάντα το desktop mode που έχει σχεδόν τα πάντα. Από κινητό; Πρέπει να έχεις μεγάλη οθόνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Κι εγώ το desktop (έχω συνηθίσει και) χρησιμοποιώ στο κινητό (Nexus 5). Δύσχρηστο, αλλά η μόνη επιλογή για μένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Πάντως ακόμη και αν υπάρξει κάποια στιγμή mobile εφαρμογή για Android, δε νομίζω ότι θα διαφέρει σημαντικά από τη mobile έκδοση του site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Από κινητό; Πρέπει να έχεις μεγάλη οθόνη! Και 4.5" όταν είχα στο desktop έμπαινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις