Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να κάνω μια ερώτηση, δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί, αν είναι ας με παραπέμψει κάποιος. Υπάρχει κάποιο πλάνο να προστεθούν "υποκατηγορίες"; Αμέσως αμέσως σκέφτομαι το "Mobile Software" που θα μπορούσε πολύ άνετα να έχει 2 υποκατηγορίες και αυτές οι 2 να έχουν κι άλλες ενδεχομένως

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παίδες

Ποιο είναι το ημερήσιο όριο "μου αρέσει" γιατί μου βγάζει μήνυμα ότι εξαντλήθηκαν;;;;;;;

Παππου θυσοαζομαι εγω, σταματα να βάζεις σε εμενα για να σου μένουν καβαντζα για αλλους που δεν ειναι τόσο σταθερά υπέροχοι

• Like 2

Προταση: Καλο θα ηταν οταν βαζουμε καποιον σε blocklist να μπαινει σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ blocklist,να μη μπορει να δει τα post μας και να μην μας εμφανιζεται επιλογη εαν θελουμε να διαβασουμε τα post του,κοινως να μην υπαρχει πουθενα για εμας.

Ξερω οτι η blocklist  οπως εχει τωρα ,ειναι feature της πλατφορμας,αλλα ειναι λιγο αστειο το ολο σκηνικο.

• Like 1

• Super Moderators

Προταση: Καλο θα ηταν οταν βαζουμε καποιον σε blocklist να μπαινει σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ blocklist,να μη μπορει να δει τα post μας και να μην μας εμφανιζεται επιλογη εαν θελουμε να διαβασουμε τα post του,κοινως να μην υπαρχει πουθενα για εμας.

Υπάρχει όμως τέτοιο feature/addon για το IPB ή άλλο forum platform?

• Super Moderators

Εξηγήστε μου λίγο, γιατί δεν καταλαβαίνω:

Πώς θα εμποδίσουμε (με αυτή ή την όποια πλατφόρμα) ένα χρήστη να αποσυνδεθεί και να δει τα πάντα;

Ή, πώς θα εμποδίσουμε χρήστες που δεν βρίσκονται σε λίστα αγνόησης να κάνουν παράθεση ένα μήνυμα, και μέσω αυτών να τα δει ο οποιοσδήποτε δεν είναι μπλοκαρισμένος από αυτούς;

Η λίστα αγνόησης πρακτικά διακόπτει την άμεση επικοινωνία μεταξύ δύο χρηστών: δεν μπορούμε, όμως, να εμποδίσουμε τους υπόλοιπους να σχολιάζουν μηνύματα. 'Η να αποσυνδέονται.

Μου διαφεύγει κάτι στο όλο σκεπτικό;

• Like 1

Εξηγήστε μου λίγο, γιατί δεν καταλαβαίνω:

Πώς θα εμποδίσουμε (με αυτή ή την όποια πλατφόρμα) ένα χρήστη να αποσυνδεθεί και να δει τα πάντα;

Ή, πώς θα εμποδίσουμε χρήστες που δεν βρίσκονται σε λίστα αγνόησης να κάνουν παράθεση ένα μήνυμα, και μέσω αυτών να τα δει ο οποιοσδήποτε δεν είναι μπλοκαρισμένος από αυτούς;

Η λίστα αγνόησης πρακτικά διακόπτει την άμεση επικοινωνία μεταξύ δύο χρηστών: δεν μπορούμε, όμως, να εμποδίσουμε τους υπόλοιπους να σχολιάζουν μηνύματα. 'Η να αποσυνδέονται.

Μου διαφεύγει κάτι στο όλο σκεπτικό;

Καθενας εχει τα θεματα του και τις απαιτησεις του,το συστημα αποκλεισμου δε δουλευει οσο σωστα οφειλε να δουλευει και εφοσον δεν υπαρχει τροπος βελτιωσης δεν υπαρχει  λογος να το συζητησουμε παραπερα.

Μπορεί να το έχω ξαναγράψει αλλά είναι δύσκολο να μπαίνει η φωτογραφία μιας είδησης και στα νέα - ειδήσεις στο forum; Σε πολλές περιπτώσεις ενώ η είδηση έχει φωτογραφία αυτή φαίνεται μόνο αν την διαβάσεις από το κεντρικό site κι όχι από το forum.

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Θα βόλευε στο mobile view να μπορούσαμε να ανοίγουμε πολλαπλά tabs πατώντας στο βελάκι του κάθε θέματος που μας πηγαίνει στην τελευταία σελίδα.

Επίσης υπάρχει θέμα πάλι στο mobile view με τα πληκτρολόγια. Πρέπει να κάνω undock και να το μεταφέρω πάνω-πάνω για να βλέπω τι πληκτρολογώ.

Καθόλου βολικά και τα δύο θεματάκια, τα οποία δεν υπάρχουν σε άλλα φόρουμ που μπαίνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...