Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Έχει χαθεί η μπάλα στο insomnia.gr;Θα το αντέξεις για λίγες ημέρες. Κουράγιο! PS: δεν εννοώ τον αποκλεισμό σου αλλά τα αντίστοιχα θεματάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Ναι βρε, το κατάλαβα. Άλλαξα ip και μπήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2017 Θα το αντέξεις για λίγες ημέρες. Κουράγιο! PS: δεν εννοώ τον αποκλεισμό σου αλλά τα αντίστοιχα θεματάκια. Εγω θελω επιδομα κουραγιου για την εξτρα προσπαθεια που κανω για να μπω στην σελιδα καθως και αποζημιωση για τις χαμενες προσφορες που δεν διαβασα στην ωρα τους συμφωνα με το συμβολαιο μας. Μιας και το λετε και το ξαναλετε για νεο συστημα στις αγγελιες, προφανος καποια αλλαγη ερχεται, δεν ξερω εαν το εχω ξαναπει αλλα θα ηθελα παρα πολυ να εχει υποχρεωτικη συμπληρωση περιοχης, καλως η κακως για μικροποσα δεν μπλεκω με αντικαταβολες που στο τελος θα μου διπλασιασουν το κοστος του προιοντος. Θελω να βλεπω τι αγοραζω. Με γλιτωνει απο την πιο συχνη ερωτηση που κανω σε καθε πωλητη, περιοχη που βρισκεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xux99 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2017 Θα ήθελα να προτείνω τη δημιουργία μιας ξεχωριστής ενότητας για ψηφιακά νομίσματα. Είναι ένας γρήγορα αναπτυσσόμενος κλάδος που προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών χρηστών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panikas13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Παίζουν τίποτα αλλαγές? Γιατί μπήκα σήμερα στο forum και δίπλα απο κάθε θέμα έγραφε "νέες απαντήσεις" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vakom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα, Μια παρακληση οσον αφορα τη δομη του site. Θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια νεα κατηγορία 'ποντικια - πληκτρολογια' στο μενου των ηλεκτρονικων υπολογιστων? Ευχαριστω προκαταβολικα. Βαγγέλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Παίδες Ποιο είναι το ημερήσιο όριο "μου αρέσει" γιατί μου βγάζει μήνυμα ότι εξαντλήθηκαν;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Παίδες Ποιο είναι το ημερήσιο όριο "μου αρέσει" γιατί μου βγάζει μήνυμα ότι εξαντλήθηκαν;;;;;;; Γύρω στα 30 πρέπει να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Και έβαλα τόσα μέχρι το μεσημέρι;;;;;;;;;;;;;; Μπράβο μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Και έβαλα τόσα μέχρι το μεσημέρι;;;;;;;;;;;;;; Μπράβο μου. Φεύγουν χωρίς να το καταλάβεις! (Γιατί υπάρχει το όριο δεν έχω καταλάβει αλλά οκ). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 (Γιατί υπάρχει το όριο δεν έχω καταλάβει αλλά οκ). Γιατι το like σου εχει αξια Zio και πρεπει με καποιον τροπο να σκεφτεται ο χρηστης που θα το βαλει και αν αξιζει πραγματικα να τοποθετηθει στο συγκεκριμενο ποστ. Πρεπει να αφιερωσεις χρονο για να καταληξεις αν πρεπει να πατησεις το δεξι κλικ εκει ή στον απο κατω. Αστειευομαι φυσικα Kι εγω δεν γνωριζω τι συμβαινει, αλλα φανταζομαι πως αν ηταν απεριοριστα ισως να μην ειχε νοημα. Εικαζω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι το like σου εχει αξια Zio και πρεπει με καποιον τροπο να σκεφτεται ο χρηστης που θα το βαλει και αν αξιζει πραγματικα να τοποθετηθει στο συγκεκριμενο ποστ. Πρεπει να αφιερωσεις χρονο για να καταληξεις αν πρεπει να πατησεις το δεξι κλικ εκει ή στον απο κατω. Αστειευομαι φυσικα Kι εγω δεν γνωριζω τι συμβαινει, αλλα φανταζομαι πως αν ηταν απεριοριστα ισως να μην ειχε νοημα. Εικαζω. Έστω λίγα παραπάνω μωρέ να ήταν, αν κάτσεις λίγες ώρες μέσα φύγανε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lum1nous Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Προταση για νεα υποενοτητα : Αφου υπαρχει ενοτητα για τον προγραμματισμο , δεν θα ηταν ωραιο να ειχαμε και μια υποενοτητα για την "αδερφη" επιστημη , τα μαθηματικα ? Εχω δει αρκετες φορες ατομα να ποσταρουν προβληματα/ασκησεις ζητωντας βοηθεια στο μπλα μπλα και ειχαν σχεδον παντα μεγαλη ανταποκριση. Σορι αν εχει χιλιοειπωθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 To ειδα σε site του εξωτερικου ,νομιζω στο https://superuser.com/ κ μου φανηκε καλη ιδεα που θα μπορουσε να μειωσει τα ασχετα post ,τις χαζομαρες κ το trolling στο insomnia εκει κανουν το εξης ,καθε post μπορει να βαθμολογηθει απο τους χρηστες ειτε με +1 ειτε με -1 οποτε καθε post αποκτα μια συνολικη βαθμολογια που μπορει να ειναι θετικος αριθμος η αρνητικος αριθμος μετα τα post σορταρονται αυτοματα απο το μεγαλυτερο προς το μικροτερο με βαση την συνολικη τους βαθμολογια κ οχι οπως συμβαινει στα forums χρονολογικα με αυτον τον τροπο τα καλα-σωστα-χρησιμα post ερχονται πανω κ τα ασχετα στο τελος,αυτο γενικοτερα νομιζω θα ωθησει τους χρηστες σε σωστοτερη συμπεριφορα για πειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kifinas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό γίνεται για site ερωτοαπαντήσεων, όχι σε φόρουμ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις