JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μπορώ να ρωτήσω, απλά για να μάθω, γιατί διαγράφηκε το fast Q faster A? Ήταν θεϊκό anti-spam. 1
Nadrojbiker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ο αριθμός δίπλα στο όνομα χρήστη μπορεί να μεταβληθεί έτσι ώστε να έχει και αρνητικό πρόσημο οταν σε αυτόν υπάρχουν περισσότερες αρνητικές παρά θετίκες κριτικές; 1
zio10 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Ο αριθμός δίπλα στο όνομα χρήστη μπορεί να μεταβληθεί έτσι ώστε να έχει και αρνητικό πρόσημο οταν σε αυτόν υπάρχουν περισσότερες αρνητικές παρά θετίκες κριτικές; Κάποιος που θα φτάσει να έχει περισσότερες αρνητικές από θετικές λογικά θα ανοίξει νέο λογαριασμό και θα ξεκινήσει πάλι από το μηδέν!
Nadrojbiker Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Σωστό αλλα τώρα ενας πωλητής φαίνετε αξιόπιστος την στιγμή που δεν είναι! Θα μπορούσε επίσης εντός της παρένθεσης να υπάρχουν δύο αριθμοί ένας για τις θετικές κριτικές και ένας για τις αρνητικές,ώστε να πονηρεύεται ο αγοραστής και να γίνει η ζωή του αναξιόπιστου λίγο ποιό δύσκολη καθώς θα αναγκαστεί να δημιουργήσει και νεο e-mail για να κάνει λογαριασμό εδώ. 1
papoys1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2017 Σχετικά καινούργιος και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί δεν μπόρεσα να το εντοπίσω που είναι γραμμένο. Σε ποιες ενότητες δεν μετράνε τα μηνύματα;;;; Μόνο στην ψυχαγωγία ή και κάπου αλλού;;
ziaba Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 στην ζήτησή εργασίας και γενικά στις αγγελίες γίνετε της τρελής από αγγελίες με υπηρεσίες πόνεσε το χέρι μου να κάνω αναφορές
Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Ειναι δυσκολο να προσθεσετε το spoiler στην μπαρα εργαλειων; 4
Anorymous Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 αν ηταν ευκολο να μας ειδοποιουσατε ποτε γινετε συντηρηση θα ηταν πολυ θετικο 1
papoys1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ναι γιατί θα τους κόψουμε το επίδομα που τους δίνουμε. Σε πολλά σάιτ αυτές οι εργασίες είναι ξαφνικές και δεν υπάρχει χρόνος ειδοποίησης ή δεν κρίνεται απαραίτητο γιατί συνήθως η διακοπή κρατάει πολύ λίγο. Η ΔΕΗ βγάζει ανακοίνωση αλλά και αυτή καμιά φορά μας τη φέρνει χωρίς να ξέρουμε τίποτε.
Anorymous Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Ναι γιατί θα τους κόψουμε το επίδομα που τους δίνουμε. Σε πολλά σάιτ αυτές οι εργασίες είναι ξαφνικές και δεν υπάρχει χρόνος ειδοποίησης ή δεν κρίνεται απαραίτητο γιατί συνήθως η διακοπή κρατάει πολύ λίγο. Η ΔΕΗ βγάζει ανακοίνωση αλλά και αυτή καμιά φορά μας τη φέρνει χωρίς να ξέρουμε τίποτε. οχι απλα ξενερωσα γιατι μπαινω συνεχια και προσπαθουσα ματαια να μπω δυστηχως μας εχουν κανει πρεζακια
papoys1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Και σήμερα που και που βγάζει ένα cecking yoyr broswer gia 2-3 δευτερόλεπτα και μετά κάνει τη σύνδεση. Λέτε να μας βάζουν ρουφιάνο πρώτα.
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Κι εμενα μου το βγαζει αυτο οπως και το οτι "Η λειτουργία αναζήτησης είναι απενεργοποιημένη για λόγους συντήρησης". Μαλλον γινεται συντηρηση του site.
papoys1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Προσπαθώ χτες και σήμερα να κάνω επικόληση συνδέσμου αλλά δεν μπορώ. Συγκεκριμένα μία φωτογραφία από postimg αλλά δε γίνεται.Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή κάποια αλλαγή γιατί παλαιότερα έχω κάνει αρκετές φορές;;;;;.
orck Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2017 Έχω υποψία ότι δέχθηκε επίθεση ddos. Όπως και να έχει δεν πληρώνω την συνδρομή μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις