Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το βαζω εδω γιατι δεν ξερω πού αλλού να το βάλω (με το συμπαθειο παντα)

τα θεματα στο μπλα μπλα μου φαινονται πολυ ανακατα :huh:  λιαντινης και απο κατω καλυτερο αποσκληρυντικο πλυντηριου (να ηταν σπηλιας, να το δεχτω)

δεν υπαρχει ενοτητα με (συν)αισθηματικα; :confused:  τόπικ καλωσορίσματος; B)

πάντως έχει μια καλτίλα όλο αυτο το μπέρδεμα και η ανιση μάχη πεζών αγγελιών με τόπικ συναισθημάτων

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το βαζω εδω γιατι δεν ξερω πού αλλού να το βάλω (με το συμπαθειο παντα)

τα θεματα στο μπλα μπλα μου φαινονται πολυ ανακατα :huh:  λιαντινης και απο κατω καλυτερο αποσκληρυντικο πλυντηριου (να ηταν σπηλιας, να το δεχτω)

δεν υπαρχει ενοτητα με (συν)αισθηματικα; :confused:  τόπικ καλωσορίσματος; B)

πάντως έχει μια καλτίλα όλο αυτο το μπέρδεμα και η ανιση μάχη πεζών αγγελιών με τόπικ συναισθημάτων

Ινσομνια, "ροζ σελίδες" ας πούμε?

Πλάκα θα είχε αλλά θα ήταν τόπος μάζωξης τρολλ, να το ξέρεις. Καλωσήρθες BTW. ;)

• Like 2
Δημοσ.

To section των προσφορων imho εχει γινει παζαρι κυριως κινεζοπροιοντων .

Ριχνω πχ τωρα μια ματια στα topics που αφορουν devices/gadgets της πρωτης σελιδας:
13 ειναι καθαρα κινεζοbrands και μολις τα μισα (7) αφορουν προιοντα μαρκας.

Στο μεταξυ, οταν μιλαμε για κινεζοπροιοντα δεν ξερω κατα ποσο υφισταται και προσφορα, διοτι οι "προσφορες" σε τετοια προιοντα υπαρχουν συνηθως 365 μερες το χρονο. Αντε να εξαιρουσα μερικα brands σαν την xiaomi και την huawei. Συν τον κινδυνο τελωνειου που περιλαμβανουν αν αναφερομαστε σε κινεζομαγαζα (που επισης συμβαινει σε πολλα τοπικ). Καθως με την ιδια λογικη θα μπορουσαμε να ποσταρουμε branded προιοντα απο apple μεχρι GPUs απο USA καθως οι τιμες ειναι πολυ πιο χαμηλες, αλλα η αγορα απο εκει ανουσια λογω τελωνειου. Κατι που ισχυει και με Κινα: Παραδειγμα

Τι θα προτεινα; Αυτο που υπηρχε και παλιοτερα. Δηλαδη ενα τοπικ για τις κινεζιες σε καλες τιμες (αντιστοιχο με το τοπικ για προσφορες εκτος τεχνολογιας) και οι μη κινεζιες ή οι προσφορες σε υπηρεσιες (πχ κινητης) κανονικα το τοπικ τους μεσα στο section.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ινσομνια, "ροζ σελίδες" ας πούμε?

Πλάκα θα είχε αλλά θα ήταν τόπος μάζωξης τρολλ, να το ξέρεις. Καλωσήρθες BTW. ;)

Καλώς σας βρήκα, αγαπητέ μου

Οχι, ροζ σελίδες παραπέμπει αλλού, εγω δεν μίλησα (ή έγραψα έστω) για προσφορά / ζήτηση συναισθημάτων, επί χρήμασι ή επί προσδοκιών, αλλά για υποενοτητα συναισθηματικων ζητηματων πχ απάτησα την γυναίκα μου, με απάτησε ο μπατζανάκης μου ή η απάτη του Αλέξιου Τσίπρα

Καθότι αν υφίσταται υπό τον πιο καλοπροαιρετο αναγνώστη βαθυτερη συνάφεια μεταξύ ασχετων εκ πρώτης όψεως πρακτικων ζητηματων-ώστε να εμπιπτουν στην ίδια μπλαμπλακατηγορια - τούτο δυσκολοτερα συμβαίνει με τα προαναφερθενα παραδείγματα σε αντιδιαστολη με υλικοτεχνικα ζητήματα. Θα δεχόμουν σαν απάντηση την υλικοκεντρικη υπόσταση του παρόντος ανταλλακτηριου αποψεων αν δεν εντοπιζα με μεγαλη έκπληξη και ευχαρίστηση ενότητες όπως μουσική λογου χάριν.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την οποια απάντηση και θεωρειστε οτι τα νοητα γλυκίσματα που εναποθεσα στον μπουφέ εισερχομενος στο νέο μου αυτο φιλόξενο καταφύγιο, αφορούν αναλογικά και το δικό σας πιάτο.

Υστερόγραφο ένα: Προτείνω όπως υπάρχουν κάποια στικυ θέματα μονίμως κολλημένα στην οροφή της υποενοτητας τουτης, να γίνουν στικυ 5-10 πόστ του Πάμπλο Χασάν σαν πιο πρόσφατη απάντηση στο τοπικ ΣΤΡΑΤΟΣ. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και όσο και αν η πολιτικοκοινωνικη ατζέντα επιφυλασσε κάποιες εκπλήξεις παντελώς απροσμενες τα τελευταία χρόνια, ο ελληνικός στρατός δεν πρόκειται να αλλάξει στο ελάχιστο, και αν θέλουμε να είμαστε ακομα πιο ειλικρινείς, ούτε τα πόστ του Πάμπλο στο εν λόγω τοπικ.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω αν εχει υποθει,θα ηθελα να γινεται ενημερωση μηνυματων,σε πραγματικο χρονο,χωρις να χρειαζεται refresh....

και μια εφαρμογή να ενεργοποιεί αυτόματα το αντικουνουπικό και το αιρκοντίσιο στο δωμάτιο μας και να πηγαίνει το πιάτο στον νεροχύτη θα μας διευκόλυναν περαιτέρω, θαρρώ

κατι ασχετο, κοιταζω το τοπικ με τις λαθος παραγγελιες σουβλακιωνε, και αναρωτιεμαι τι μπορει να εγινε και κλειδωθηκε; ντελιβεραδες εναντιον πεινασμενου πληθους; δεν εχω καταλαβει με ποιο σκεπτικο κλειδωνονται πολλα τοπικ βασικα :huh:

Δημοσ.

Μήπως θα ήταν καλό να επιστρέψει το θέμα με τις μικρές απορίες; Από τα πιο χρήσιμα θέματα στο μπλα μπλα πιστεύω.

• Like 3
Δημοσ.

Μήπως θα ήταν καλό να επιστρέψει το θέμα με τις μικρές απορίες; Από τα πιο χρήσιμα θέματα στο μπλα μπλα πιστεύω.

Νομίζω πως "κόπηκε" επειδή γινόταν αρκετές φορές κατάχρηση.

Δημοσ.

Νομίζω πως "κόπηκε" επειδή γινόταν αρκετές φορές κατάχρηση.

Ναι γινόταν αλλά και πάλι ήταν πολύ χρήσιμο πιστεύω. Τώρα για το παραμικρό πρέπει να ανοιχτεί θέμα.

Δημοσ.

Καλησπερα..Να ρωτησω,επιλογη για rename υπαρχει καπου??

Νομίζω πως όχι. Πρέπει ή να κάνεις άλλο λογαριασμό ή να επικοινωνήσεις με κάποιον υπεύθυνο αν είναι μικρή αλλαγή.

Δημοσ.

Νομίζω πως όχι. Πρέπει ή να κάνεις άλλο λογαριασμό ή να επικοινωνήσεις με κάποιον υπεύθυνο αν είναι μικρή αλλαγή.

Ποιος ειναι ο υπευθυνος για αυτο? :P

Δημοσ.

Απο το θεμα με τις "προσφορες εκτος τεχνολογιας" γινεται συχνα πανικος, ξεφευγουμε συζητωντας τα θεματα της προσφορας, /σαρκασμος οι επαγγελματιες που διαβαζουν εκνευριζονται που τους ερχονται ειδοποιησεις αλλα τελικα ειναι κουβεντα σχετικα με την σκουπα η την ομπρελα της προσφορας με αποτελεσμα να χανουν εκατομυρια καθε μερα και να κανουν παραπονα στον συντονιστη /τελος σαρκασμου

Το εγραψα και μεσα στο θεμα, το γραφω και εδω,

Άπαντα για λαδια, μελια, γαλατα, τωρα και για ομπρελες θαλασσης. Θα σας παρακαλεσω να συνεχισετε την κουβεντα σας στο "μπλα-μπλα" ανοιγοντας θεμα/ερωτημα γι' αυτες.

Ματριξ επειδη εαν γινει αυτο θα χαθει πολυ πραγμα, ΜΗΠΩΣ θα ηταν καλυτερα αντι για οριστικη διαγραφη να ανοιξουμε στο Μπλα-μπλα ενα θεματακι του στυλ "κουβεντα σχετικα με τις προσφορες ΕΚΤΟΣ τεχνολογιας" και καθε φορα που ξεφευγουμε να τα μεταφερεις εκει και να μην χανονται;

Δεν ειναι ενας η δυο που ξεφευγουν συνεχεια, το βλεπεις και εσυ οτι το θεμα τραβαει διευκρινησεις και ανοιγουμε τα ματια ο ενας στον αλλο, εγω εχω ωφεληθει πολυ απο αυτο το θεμα αλλα και απο τις παραπλευρες συζητησεις (οι οποιες πλεον ειναι διαγραμενες)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...