Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
όχι...απλά δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα αυτού του "εναλλακτικού τρόπου" :rolleyes:

Άλλοι βολεύονται «έτσι», άλλοι «γιουβέτσι». Συν τοις άλλοις, νομίζω πως είναι standard λειτουργικότητα που προσφέρει το vBulletin και όχι feature που προστέθηκε explicitly από Hal9000/The_Edge/δεν ξέρω ποιος άλλος...

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί,αλλά μια ενσωμάτωση ορθογραφικού ελέγχου θα ήταν gg.

Edit

Και custom titles ή τουλάχιστον παραπάνω ranks ;)

Και animated avatars ή μεγαλύτερα από τα τωρινά.

Δημοσ.

Συμφωνώ. Και προτείνω, μάλιστα, στα πλαίσια των 10 χαρακτήρων, του anti-greeklish και του anti-caps script, το σύστημα να επιτρέπει μόνο ποστ που δεν έχουν κανένα ορθογραφικό λάθος. :P

Δημοσ.
εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι αν δεν υπήρχε, κάποιος θα ρωτούσε "γιατί δεν υπάρχει το βελάκι;"

Ακριβώς η πρώτη μου σκέψη :-)

btw: ρε παίδια είπε κάποιος κάτι για γιουβέτσι ή εγώ πεινάω :lol: ;

• Super Moderators
Δημοσ.
το σύστημα να επιτρέπει μόνο ποστ που δεν έχουν κανένα ορθογραφικό λάθος. :P

godlike, respect :-)

(οεο)

Δημοσ.

Πατάω την 38 σελίδα και μου δείχνει πάλι την 37,τι γίνετ;

edit

Είχε βγάλει απο κάτω 38 ενώ λογικά δεν υπήρχε post αφού το πρώτο είναι το δικό μου,bug?

Δημοσ.

Παντως εμενα με βολευουν τα βελακια. Ασε που αμα οι σελιδες ειναι πολλες, μπορει να χασεις την μπαλα στο μετρημα!

Δημοσ.
Παντως εμενα με βολευουν τα βελακια. Ασε που αμα οι σελιδες ειναι πολλες, μπορει να χασεις την μπαλα στο μετρημα!

Όντως το 1+1 ή το 2+1 είναι εύκολα να τα υπολογίσεις, αλλά το 725+1 είναι σαφώς πιο ζόρικο. :o

Δημοσ.
Πατάω την 38 σελίδα και μου δείχνει πάλι την 37,τι γίνετ;

edit

Είχε βγάλει απο κάτω 38 ενώ λογικά δεν υπήρχε post αφού το πρώτο είναι το δικό μου,bug?

μάλλον

dont worry όμως βρε αγόρι, δε δεν είσαι μόνος (ποστ 25 και κάτω)

Δημοσ.
Όντως το 1+1 ή το 2+1 είναι εύκολα να τα υπολογίσεις, αλλά το 725+1 είναι σαφώς πιο ζόρικο. :o

εγώ μπερδεύομαι με το δεξιά-αριστερά. Αριστερά έχω τον εκτυπωτή και δεξιά το case. Βάλτε βελάκια μπρος-πίσω να καταλαβαίνουμε :eek:.

Και επίσης το αριστερά είναι το δικό σας αριστερά ή από τη δική μου μεριά?

Δημοσ.

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο και θα έκανε μερικά θέματα πιο ευανάγωστα αν πριν το "***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***" που προστίθεται αυτόματα έμπαινε μια κενή γραμμή ώστε να μη κολλάει με τα προηγούμεν που έχει γράψει

• Moderators
Δημοσ.

Οντως, η προηγούμενη "κωδικοποιηση" της λειτουργιας του automerge θεωρω πως ηταν καλυτερη.

Δημοσ.

Η απορια μου ειναι γιατι εμφανιζεται το ΠΟΛΥ χρησιμο θεμα

'Προσφορες καταστηματων' κλειδωμενο....???:o

Εχω χασει επεισοδια...?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...