Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Τι μέλη οικογένειας... Η καλύτερη δικαιολογία που έχω διαβάσει ήταν πως επρόκειτο για βαφτησιμιό και νονά, που έμπαιναν από το γραφείο της νονάς μεταμεσονύκτιες ώρες και τράμπαραν και αξιολογήσεις. Α, ναι, και η νονά ήταν δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και θα μας έκανε ντα. Άκου ξαδέρφια και μπατζανάκηδες. Μπανάλ. Από εκεί και πέρα, έχουμε πήξει στα "αδέρφια" που γράφονται με ίδιο mail σε άλλο πάροχο, όλως τυχαίως ανεβάζουν αγγελίες με ίδιο κινητό, πέφτει και καμιά τράμπα αξιολόγηση, παίρνουν "μπράβο" από "ευχαριστημένους αγοραστές" με το ίδιο όνομα, και μετά βγαίνουν να παραπονεθούν. Τα... "αδέρφια". Τελείως τεμπελιά. Έκανε χτες-προχτές ο άλλος παράπονα, τάχα μου τον αδίκησε ο διαχειριστής, μπαίνω να δω (γιατί ΑΝΘΡΩΠΟΙ είμαστε και λάθη θα γίνουν) και είχε έναν πίνακα με error logs από δευτερότριτους λογαριασμους... να, με το συμπάθιο. Αυτό που γράφει ο stormrain είναι το ιδανικό, να πεις "ξέρετε, θα μπαίνει και αυτός ο λογαριασμός από την ίδια ip". Αλλά, πρακτικά, ελάχιστοι το κάνουν και, εφόσον δεν δίνουν δικαίωμα, με γεια τους, με χαρά τους. Στις ΑΓΓΕΛΙΕΣ γίνονται οι στραβές. Εκεί καρφώνονται τα "αδέρφια". 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μα δεν έχω κανένα πρόβλημα με το παραπάνω, και εγώ ο ίδιος κάνω δεκάδες αναφορές τον μήνα στις αγγελίες. Anyway στέλνω σε πμ την περίπτωση μην επεκταθούμε άλλο εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Τι μέλη οικογένειας... Η καλύτερη δικαιολογία που έχω διαβάσει ήταν πως επρόκειτο για βαφτησιμιό και νονά, που έμπαιναν από το γραφείο της νονάς μεταμεσονύκτιες ώρες και τράμπαραν και αξιολογήσεις. Α, ναι, και η νονά ήταν δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και θα μας έκανε ντα. Άκου ξαδέρφια και μπατζανάκηδες. Μπανάλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinapn85 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Εμενα προσωπικα που μπαινω καθημερινα στο ινσομνια και βλεπω τις αγγελιες, θα με βολευε να υπηρχε ενα φιλτρο για περιοσμο της τιμης. (Π.χ αγγελιες μεχρι 50ευρω) Επειδη δε γνωριζω ειναι ευκολο να γινει? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2017 από katerinapn85 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ναι ευχαριστω τελικα και απο τη mobile εκδοση υπηρχε τροπος δεν το ηξερα. Για το θεμα με τα ρουτερ εψαχνα χθες. Ολα καλα! Ετσι ακριβώς Εγώ μιλάω γιά το σύνολο των posts που έχουμε δημοσιεύσει παντού και με χρονολογική σειρά Οπως δλδ φαίνεται στο προφιλ-τα μηνύματά μου-μόνο μηνύματα Μόνο που εκεί όπως είπα, περιορίζεται η αναζήτηση χρονικά στους 16 μήνες Και δεν μιλάω να βρεί κανείς μηνύματα που ξέρει το περιεχόμενο (δεν θυμάσαι ας πούμε όλα τα τραγούδια με τίτλους που έχεις βάλει κατά καιρούς) Οπως ευγενικά εξήγησε και ο poulinos (κι' ευχαριστώ γιά την άμεση απάντηση), είναι θέμα φόρτου Ισως αν στο μέλλον μπορέσει το φόρουμ να αυξήσει την data base, να μην είναι και τόσο περιορισμένη η αναζήτηση Και πάλι ευχαριστώ για σιγουρα μπορει να μας το πει και ο Hal9000 αλλα ξερω οτι καποια search γενικως ζοριζουν μερικα πραγματα στην βαση και σε φορτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Εμενα προσωπικα που μπαινω καθημερινα στο ινσομνια και βλεπω τις αγγελιες, θα με βολευε να υπηρχε ενα φιλτρο για περιοσμο της τιμης. (Π.χ αγγελιες μεχρι 50ευρω) Επειδη δε γνωριζω ειναι ευκολο να γινει? Αυτό και επίσης αν έμπαινε ένα κουμπί να μπορούμε να επισημάνουμε είτε ένα subforum ή και ολόκληρο το forum ως διαβασμένο από εμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Προτεινω, να γινει ξεχωριστη υποενοτητα στις αγγελιες και στις μοναδες αποθηκευσης να χωριστουν hdd απο ssd. Πραγματκα πολλες φορες χανονται οι ssd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidsnake222 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Αυτό και επίσης αν έμπαινε ένα κουμπί να μπορούμε να επισημάνουμε είτε ένα subforum ή και ολόκληρο το forum ως διαβασμένο από εμάς. Υπάρχει αυτό, Δίπλα από κάθε sub-forum που θες να το επισημάνεις σαν διαβασμένο υπάρχει αυτό και κάτω κάτω στο footer υπάρχει και επιλογή να μαρκάρεις όλο το φορυμ σαν διαβασμενο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Προτείνω να υπάρχει ένας τρόπος να μπορούν τα θέμα που μας αφορούν να γίνονται προσθήκη στα αγαπημένα είτε δικά μας είτε άλλων π.χ χθες έψαχνα ένα θέμα που είχα ανοίξει το 2013 και είχα πολύ καλές απαντήσεις και ευτυχώς με μεγάλη προσπάθεια το βρήκα στο Google αλλά θα ήταν πιο εύκολο να τα βρίσκουμε προσθέτοντας τα εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Προτείνω να υπάρχει ένας τρόπος να μπορούν τα θέμα που μας αφορούν να γίνονται προσθήκη στα αγαπημένα είτε δικά μας είτε άλλων π.χ χθες έψαχνα ένα θέμα που είχα ανοίξει το 2013 και είχα πολύ καλές απαντήσεις και ευτυχώς με μεγάλη προσπάθεια το βρήκα στο Google αλλά θα ήταν πιο εύκολο να τα βρίσκουμε προσθέτοντας τα εκεί Γυρνα πισω μια (1) σελιδα. Το ιδιο ειχα παθει και εγω. Τελικα υπαρχει τροπος + απο την mobile εκδοση. Πατας πανω δεξια τα τετραγωνακια, κατω αριστερα εκει που λεει αναζητηση, βαζεις ονομα δημιουργου και ενοτητα που ψαχνεις το θεμα σου και στο βρισκει. Και αν ηταν δικο σου το βρισκεις πιο ευκολα. Αν ηταν αλλου θα πρεπει να θυμηθεις το ψευδονυμο του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Γυρνα πισω μια (1) σελιδα. Το ιδιο ειχα παθει και εγω. Τελικα υπαρχει τροπος + απο την mobile εκδοση. Πατας πανω δεξια τα τετραγωνακια, κατω αριστερα εκει που λεει αναζητηση, βαζεις ονομα δημιουργου και ενοτητα που ψαχνεις το θεμα σου και στο βρισκει. Και αν ηταν δικο σου το βρισκεις πιο ευκολα. Αν ηταν αλλου θα πρεπει να θυμηθεις το ψευδονυμο του.. και πάλι στην αναζήτηση δεν μου εμφανίζει όλα τα θέματα που έχω ανοίξει δεν δουλεύει σωστά η αναζήτηση άλλα ακόμα και να δούλευε ποιο εύκολο θα ήταν να υπάρχει μια δυνατότητα να προσθέτουμε θέματα που μας φαίνονται ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 και πάλι στην αναζήτηση δεν μου εμφανίζει όλα τα θέματα που έχω ανοίξει δεν δουλεύει σωστά η αναζήτηση άλλα ακόμα και να δούλευε ποιο εύκολο θα ήταν να υπάρχει μια δυνατότητα να προσθέτουμε θέματα που μας φαίνονται ενδιαφέρον Νομίζω πιο εύκολο είναι να τα κρατάς στα αγαπημένα του browser σου σε έναν ξεχωριστό φάκελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Προτείνω να υπάρχει ένας τρόπος να μπορούν τα θέμα που μας αφορούν να γίνονται προσθήκη στα αγαπημένα είτε δικά μας είτε άλλων π.χ χθες έψαχνα ένα θέμα που είχα ανοίξει το 2013 και είχα πολύ καλές απαντήσεις και ευτυχώς με μεγάλη προσπάθεια το βρήκα στο Google αλλά θα ήταν πιο εύκολο να τα βρίσκουμε προσθέτοντας τα εκεί γινεται αλλα οχι για πολυ παλια θεματα. και πάλι στην αναζήτηση δεν μου εμφανίζει όλα τα θέματα που έχω ανοίξει δεν δουλεύει σωστά η αναζήτηση άλλα ακόμα και να δούλευε ποιο εύκολο θα ήταν να υπάρχει μια δυνατότητα να προσθέτουμε θέματα που μας φαίνονται ενδιαφέρον οπως ειπε ο φιλος νομιζω βρισκεις και πιο παλια θεματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 παιδες χρονια πολλα. πρωτεινω να γινει στις αγγελιες ξεχωριστο τοπικ για μουσικα οργανα μιας και πολυς κοσμος ψαχνει νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Σημερα εβαλε SSL το adslgr. Μηπως ηρθε η ωρα να μπει και στο insomnia? Είχα να μπω insomnia πολύ καιρό και σήμερα είχα την ίδια απορία Όχι μόνο αυτό, αλλά αν επισκεφτώ το https://insomnia.gr ή το https://www.insomnia.gr γίνεται redirect στην plain text έκδοση του site. Για ποιο λόγο δεν υπάρχει ασφαλής σύνδεση στο site; Επεξ/σία 25 Απριλίου 2017 από markelos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις