poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 πιστευω οτι ειναι για θεμα φορτου γιατι και στο παρελθον κατι παρομοιο ειχε γινει που δεν μπορω να θυμηθω ακριβως και καποιες αναζητησεις ανεβαζαν Load..ο Hal9000 θα μπορουσε να μας πει σιγουρα διοτι αυτος το χειριζεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Βλέπω ότι οι παλιές μας δημοσιεύσεις δεν βρίσκονται στο προφίλ μας με την "ευρεση περιεχομένου - μόνο μηνύματα" Βρίσκουμε (αυτή τη χρονική στιγμή) μόνο ό,τι υπάρχει από 23/11/2015 (περιορισμένη αναζήτηση) Υπάρχουν οι δημοσιεύσεις, αλλά...δεν μπορούμε να τις βρούμε Μήπως μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό; Ευχαριστώ Αν πας στο θέμα που θέλεις και κάνεις αναζήτηση με δημιουργό (τον εαυτό σου δηλαδή) ; Δοκιμαστικά που το έκανα βγάζει και πιο παλιά μηνύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Εγω εψαχνα ενα θεμα στην ενοτητα software που ειχα δημιουργησει πριν κανα χρονο, χτες, και δεν το εβρισκα με τιποτα μεσω των αναζητησεων του ινσομνια. Ειχα βοηθηθει πολυ σε εκεινο το θεμα, και επειδη μου ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα, εψαχνα το παλιο μου θεμα για να ξανααναπαραξω τη λυση που μου δοθηκε απο διαφορα μελη. Τελικα ο μονοδρομος ειναι να βαλω λεξεις κλειδια στο google. Να θυμηθεις τι τιτλο ειχες βαλει παλιοτερα, τι εγραψες κλπ. Το βρηκα τελικα και ελυσα ξανα το προβλημα μου. Ενω στο προφιλ σου μπορεις να δεις ολες τις αγγελιες σου που εχεις βαλει απο το 2013 πχ, τα θεματα που εχεις δημιουργησει περιοριζονται στα 5 προσφατα, και στα μυνηματα περιπου το ιδιο. Και σαν σημασια ειναι λιγο μπερδεμενο το ζητημα, ειναι το ινσομνια φορουμ συζητησης ή λιγο φορουμ και περισσοτερο ebay; Βελτιωστε την αναζητηση ως προς το παραπανω κομματι για το καθε μελος, αλλα αν ειναι μεγαλος κοπος δεν πειραζει, η δουλεια γινεται και με την google/yahoo/μηχανες αναζητησης δημοσιων ποστ, δεν χαθηκε ο κοσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Αν πας στο θέμα που θέλεις και κάνεις αναζήτηση με δημιουργό (τον εαυτό σου δηλαδή) ; Δοκιμαστικά που το έκανα βγάζει και πιο παλιά μηνύματα. ετσι οπως το βλεπω ειναι για να βρεις πιο παλια θεματα που εχεις δημιουργησει εσυ Εγω εψαχνα ενα θεμα στην ενοτητα software που ειχα δημιουργησει πριν κανα χρονο, χτες, και δεν το εβρισκα με τιποτα μεσω των αναζητησεων του ινσομνια. Ειχα βοηθηθει πολυ σε εκεινο το θεμα, και επειδη μου ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα, εψαχνα το παλιο μου θεμα για να ξανααναπαραξω τη λυση που μου δοθηκε απο διαφορα μελη. Τελικα ο μονοδρομος ειναι να βαλω λεξεις κλειδια στο google. Να θυμηθεις τι τιτλο ειχες βαλει παλιοτερα, τι εγραψες κλπ. Το βρηκα τελικα και ελυσα ξανα το προβλημα μου. Ενω στο προφιλ σου μπορεις να δεις ολες τις αγγελιες σου που εχεις βαλει απο το 2013 πχ, τα θεματα που εχεις δημιουργησει περιοριζονται στα 5 προσφατα, και στα μυνηματα περιπου το ιδιο. Και σαν σημασια ειναι λιγο μπερδεμενο το ζητημα, ειναι το ινσομνια φορουμ συζητησης ή λιγο φορουμ και περισσοτερο ebay; Βελτιωστε την αναζητηση ως προς το παραπανω κομματι για το καθε μελος, αλλα αν ειναι μεγαλος κοπος δεν πειραζει, η δουλεια γινεται και με την google/yahoo/μηχανες αναζητησης δημοσιων ποστ, δεν χαθηκε ο κοσμος. αν το εχεις ξεκινησει εσυ θα πρεπε να το βλεπεις λογικα αν και σε software δεν μου βγαλε να εχεις ξεκινησει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Ναι λαθος ενοτητα σορυ.. Διαδικτυο...vdsl adsl ενοτητα εψαχνα .................... Πωωωωω ΧΙΛΙΑ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ στο φορουμ και στα παιδια που ασχολειστε!!!! Δοκιμασα απο την mobile εκδοση αναζητηση σε υποκατηγορια και με ονομα δημιουργου εμενα , και μου εβγαλε αμεσως το θεμα μου! Δεν το ειχα δοκιμασει απο την mobile εκδοση διοτι σε αγγελιες δεν εβγαζε κατι και το ειχα παρατησει. Ανακαλω οσα εγραψα συγνωμη παιδια , τελικα το φορουμ ειναι μια χαρα, εμεις δεν ξερουμε να το εκμεταλευτουμε..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 sto adsl/vdsl routers βλεπω Προβλημα αλλαγης κωδικου wifi και siteστο adsl/vdsl συνδεσεις βλεπω μετα την οn, τι εταιρια να βαλω; απο το pc Οχι απο το κινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 ετσι οπως το βλεπω ειναι για να βρεις πιο παλια θεματα που εχεις δημιουργησει εσυ Εννοώ για να βρεις παλιά μηνύματά σου σε ένα θέμα, με αυτόν τον τρόπο πρέπει να τα δείχνει όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 sto adsl/vdsl routers βλεπω Προβλημα αλλαγης κωδικου wifi και site στο adsl/vdsl συνδεσεις βλεπω μετα την οn, τι εταιρια να βαλω; απο το pc Οχι απο το κινητο. Ναι ευχαριστω τελικα και απο τη mobile εκδοση υπηρχε τροπος δεν το ηξερα. Για το θεμα με τα ρουτερ εψαχνα χθες. Ολα καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 στις αγγελίες στα κινητά να φεύγει η blackberry (που σχεδόν κανένας δεν ασχολείται μ αυτά) και να μπει η xiaomi μαζί με την meizu στην θέση της και από σκέτο motorola να το κάνετέ lenovo-motorola 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 ετσι οπως το βλεπω ειναι για να βρεις πιο παλια θεματα που εχεις δημιουργησει εσυ Ετσι ακριβώς Εγώ μιλάω γιά το σύνολο των posts που έχουμε δημοσιεύσει παντού και με χρονολογική σειρά Οπως δλδ φαίνεται στο προφιλ-τα μηνύματά μου-μόνο μηνύματα Μόνο που εκεί όπως είπα, περιορίζεται η αναζήτηση χρονικά στους 16 μήνες Και δεν μιλάω να βρεί κανείς μηνύματα που ξέρει το περιεχόμενο (δεν θυμάσαι ας πούμε όλα τα τραγούδια με τίτλους που έχεις βάλει κατά καιρούς) Οπως ευγενικά εξήγησε και ο poulinos (κι' ευχαριστώ γιά την άμεση απάντηση), είναι θέμα φόρτου Ισως αν στο μέλλον μπορέσει το φόρουμ να αυξήσει την data base, να μην είναι και τόσο περιορισμένη η αναζήτηση Και πάλι ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, Με πόνο, προτείνω όποιος έχει φάει μπαν για κάποιο λόγο πέρα απο προφανή όπως το να κατεβάζει δημόσια καντήλια, αλλά σε κατηγορίες όπως 2ος λογαριασμός, κατηγορία ότι έχει μαγαζί κτλ, να μπορεί να αποδείξει την αθωότητά του. Είναι κρίμα μερικά παλιά μέλη να φεύγουν βασιζόμενοι σε κατηγορίες απο άτομα που έχουν προσωπική διαμάχη, χωρίς να μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά τους. Δεν λέω για δικαιολογίες του πισινού, αλλά κάτι αν είναι σοβαρό, φαίνεται. Γιατί η ωραία μας κοινότητα μικραίνει δυστυχώς όλο και περισσότερο, μετά απο συνεχόμενες απώλειες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Είναι κρίμα μερικά παλιά μέλη να φεύγουν βασιζόμενοι σε κατηγορίες απο άτομα που έχουν προσωπική διαμάχη, χωρίς να μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά τους. Wait. Δεν ξερω που αναφερεσαι, αλλα οταν υπαρχει μια αναφορα τυπου "Ο stormrain εχει κι αλλα accounts", αυτο που γινεται ειναι να ταυτοποιηθουν οι λογαριασμοι και να επιβεβαιωθει οτι οντως, ο τυπος εχει πολλαπλους. Δεν παιζει επειδη θα στειλει ο Χ αναφορα να πω (μιλαω για τον εαυτο μου, αλλα νομιζω ετσι λειτουργει και το υπολοιπο team), οτι "Οκ, τους σουταρω, για να το λεει ετσι θα ειναι" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Wait. Δεν ξερω που αναφερεσαι, αλλα οταν υπαρχει μια αναφορα τυπου "Ο stormrain εχει κι αλλα accounts", αυτο που γινεται ειναι να ταυτοποιηθουν οι λογαριασμοι και να επιβεβαιωθει οτι οντως, ο τυπος εχει πολλαπλους. Δεν παιζει επειδη θα στειλει ο Χ αναφορα να πω (μιλαω για τον εαυτο μου, αλλα νομιζω ετσι λειτουργει και το υπολοιπο team), οτι "Οκ, τους σουταρω, για να το λεει ετσι θα ειναι" Θα μπορούσε να είναι μέλος της οικογένειας με ίδιο ip, ή συνάδελφος στην δουλειά που μπαίνει από το ίδιο ρουτερ. Φυσικά σε περιπτώσεις με ίδια αγγελία ή ίδιο όνομα στις αξιολογήσεις, είμαι 1000% μαζί σας. Μιλάω για κατηγορία "διαφήμιση μαγαζιού" που είναι λίγο έως πολύ grey zone. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Θα μπορούσε να είναι μέλος της οικογένειας με ίδιο ip, ή συνάδελφος στην δουλειά που μπαίνει από το ίδιο ρουτερ. Φυσικά σε περιπτώσεις με ίδια αγγελία ή ίδιο όνομα στις αξιολογήσεις, είμαι 1000% μαζί σας. Μιλάω για κατηγορία "διαφήμιση μαγαζιού" που είναι λίγο έως πολύ grey zone. Καλό θα ήταν να μας πεις και περί τινος πρόκειται. Εγώ πάντως μιας και αναφέρθηκες στο θέμα Διαφήμιση μαγαζιού έχω να πω πως υπάρχουν αρκετά άτομα εδώ μέσα που και αναφορές έχουν γίνει και κερί στην εκκλησία ανάψαμε άλλα ban δεν έφαγαν ποτέ. Τώρα τι και πως.. Κανείς δεν ξέρει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Θα μπορούσε να είναι μέλος της οικογένειας με ίδιο ip, ή συνάδελφος στην δουλειά που μπαίνει από το ίδιο ρουτερ. Φυσικά σε περιπτώσεις με ίδια αγγελία ή ίδιο όνομα στις αξιολογήσεις, είμαι 1000% μαζί σας. Μιλάω για κατηγορία "διαφήμιση μαγαζιού" που είναι λίγο έως πολύ grey zone. Ακομα και σε τετοιες περιπτώσεις το θεμα αναλύεται. Θυμαμαι πρόσφατο περιστατικό που εβγαλα καποιους πολλαπλους και η δικαιολογία ηταν πως έμπαιναν αδέρφια κ ξαδέρφια. Ε το εψαξα και ολες οι αξιολογήσεις ελεγαν "αψογο παιδι ο Μακης" ή κάτι τετοιο. Και αυτο συμβαίνει γενικα δεν ήταν η εξαιρεση. Απο κει και περα ο λογικος τροπος για να μπαίνουν 2 αδέρφια ξερωγω ειναι όταν φτιαχνεται το account να στειλει ΠΜ σε mod και να το πει. Οχι κατόπιν εορτης αφου τον τσακωσει ο άλλος. Τωρα οταν βλέπεις τον stormain1 και τον stormain2 να μπαίνουν πάντα ο ενας μολις ξελογκαρει ο αλλος και αυτο για λιγο μεχρι να τσεκάρουν ΠΜ για τις αγγελίες, ε το πιθανοτερο ειναι να προκειται για διπλο λογαριασμο. Δε σου λεω πως δεν υπάρχει καμια πιθανοτητα λαθους, αλίμονο, απλως εξηγω πως δεν υπαρχει ban γιατι "ετσι" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις