Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν το ηξερα σορυ. Οποτε οποιος δεν το απενεργοποιει τι παιζει; Γιατι να του αρεσει να γραφεται κατι τετοιο κατω απο καθε απαντηση του; Διαφημιζει την εφαρμογη; Γιατι το να διαφημιζει το κινητο απο το οποιο γραφει μου φαινεται κουλο, οταν στο εν λογο φορουμ τα avatar που εχουν οι χρηστες ειναι κινητα τηλεφωνα.

Απλά είναι μια default επιλογή (προφανώς) που κανείς δεν έχει ασχοληθεί να σκαλίσει στις ρυθμίσεις για να την αφαιρέσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οποτε το συμπερασμα ειναι ιδιο.

Οσο βαρετο η οχι ειναι να το απενεργοποιησεις..

Οσο δεν νοιαζει αυτους αλλο τοσο νοιαζει εμας να βλεπουμε την ιδια καραμελα, ποσο μαλλον οταν εισαι στη mobile εκδοση στην οποια δεν βλεπεις υπογραφες και αλλα λοιπα , οποτε ..

Καλα κανετε και δεν βαζετε ταπακουκ :P

Βλέπω ότι οι παλιές μας δημοσιεύσεις δεν βρίσκονται στο προφίλ μας με την "ευρεση περιεχομένου - μόνο μηνύματα"

Βρίσκουμε (αυτή τη χρονική στιγμή) μόνο ό,τι υπάρχει από 23/11/2015 (περιορισμένη αναζήτηση)

Υπάρχουν οι δημοσιεύσεις, αλλά...δεν μπορούμε να τις βρούμε

Μήπως μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό;

Ευχαριστώ

• Like 2

Θα ήθελα να δω στη mobile έκδοση του site τον πλήρη κειμενογραφο (για spoilers emoticons κλπ) αν είναι εφικτο γιατί δεν νομίζω να το έχω δει κάπου.

• Like 3

καλημέρα

Ορισμένοι έχουν μπερδέψει το  insomnia.gr  και δεν έχουν καταλάβει ότι είναι  forum ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών σε θέματα τεχνολογίας. Υπάρχουν εριστικά μέλη τα όποια σε καίρια θέματα που απασχολούν τα μέλη δεν χάνουν ευκαιρία για να ειρωνευτούν και να σχολιάσουν αρνητικά. δυστυχώς  !!

Υ.Γ Δεν καταλαβαίνω την τακτική κάποιον από την στιγμή που θεωρούν  μια ερώτηση ως "χαζή" να μπουν σε κόπο να την απαντήσουν νομίζοντας ότι κάνουν και χάρη .  Θα υπάρχει κάποια μεριμνά από την ομάδα διαχείρισης ;

• Like 3

• Super Moderators

Κάνεις report τα posts που θεωρείς ότι ξεφεύγουν. Αν δεν γίνεται κάτι τότε σημαίνει ότι οι mods δεν συμφωνούν με την άποψή σου...

Κάνεις report τα posts που θεωρείς ότι ξεφεύγουν. Αν δεν γίνεται κάτι τότε σημαίνει ότι οι mods δεν συμφωνούν με την άποψή σου...

δεν γίνεται συνεχεία report είναι κάποια συγκεκριμένα άτομα κοντά στα 10 γιαιτι δεν γίνεται κάτι ώστε να λυθεί διαπαντός το πρόβλημα  

• Like 1

• Super Moderators

Εννοείς ότι δεν γίνεται να κάνεις συνέχεια report επειδή όταν έκανες δεν έγινε κάτι με αποτέλεσμα αυτοί να συνεχίζουν ακόμα?

Εννοείς ότι δεν γίνεται να κάνεις συνέχεια report επειδή όταν έκανες δεν έγινε κάτι με αποτέλεσμα αυτοί να συνεχίζουν ακόμα?

διαγράφεται το συγκεκριμένο ποστ και τι στο επόμενο κάνει πάλι το ίδιο και δεν γνωρίζουν και όλα τα μελή την αναφορά κάθε μέρα έχω προσωπικά μηνύματα από μελή που με ρωτούν διάφορα γιατί έχουν την ανάλογη αντιμετώπιση  στα θεματα ειμαστε εδω για να ρωτουμε και να μαθαινουμε καποια πραγματα ασ πουμε εγω δεν ξερω απο οικομικα και αγορες και καθε φορα εχω προβλημα σε αυτα τα post 

• Like 3

• Super Moderators

Συνέχιζε να κάνεις report τότε και στο reason γράφε ότι το έκανε και σε άλλα topics κι ότι έχουν ξανασβηστεί πολλά posts του με ίδια συμπεριφορά. Κάποιος θα το ψάξει παραπάνω και θα ρίξει ban αργά ή γρήγορα...

• Like 1

Βλέπω ότι οι παλιές μας δημοσιεύσεις δεν βρίσκονται στο προφίλ μας με την "ευρεση περιεχομένου - μόνο μηνύματα"

Βρίσκουμε (αυτή τη χρονική στιγμή) μόνο ό,τι υπάρχει από 23/11/2015 (περιορισμένη αναζήτηση)

Υπάρχουν οι δημοσιεύσεις, αλλά...δεν μπορούμε να τις βρούμε

Μήπως μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό;

Ευχαριστώ

νομιζω οτι αυτο εχει γινει για θεματα load το να πρεπει να βρεθουν ποκυ παλια post?.οπως και τα πολυ παλια θεματα γινονται archive μετα απο καποια στιγμη και δεν μπορεις να γραψεις

δεν γίνεται συνεχεία report είναι κάποια συγκεκριμένα άτομα κοντά στα 10 γιαιτι δεν γίνεται κάτι ώστε να λυθεί διαπαντός το πρόβλημα

μονο οπως ειπε ο thresh.αν καποιος mod δεν ειναι σε αυτην την κατηγορια μπορσι να μην ξερει οτι το συγκεκριμενο ατομο δημιουργει συνεχεια προβλημα.κατα καιρους και μενα μπορει να μου εχουν πει για τον χ χρηστη και να μην εχω δει ουτε ενα post του.για καποιους μου εξηγησαν τι γινεται το ηδα και εφαγε suspend

Poulinos εσύ ως μοντ μπορεις να δωσεις μια απαντηση στο θεμα με το οριο θετικων ψηφων που ανοιξα πιο κατω ή δεν ειναι ανακοινωσιμο; :P

νομιζω οτι αυτο εχει γινει για θεματα load το να πρεπει να βρεθουν ποκυ παλια post?.οπως και τα πολυ παλια θεματα γινονται archive μετα απο καποια στιγμη και δεν μπορεις να γραψεις

Δεν λέω γιά πολύ παλιά posts

Λέω γιά posts 2 χρόνων και λιγότερο σε ανοικτά νήματα όπου ακόμα γράφει κανείς

Βλέπω τώρα η περιορισμένη αναζήτηση περιορίστηκε από τις 27/11/2015 και μετά σε μένα (δλδ υπολογίζω 16 μήνες περίπου μένουν τα posts γιά αναζήτηση)

Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί αυτό; 'Η έστω αν υπάρχει άλλος τρόπος να βρεί κανείς τα posts γιατί ούτε με google search τα βρίσκει ενώ αυτά υπάρχουν στο φόρουμ εδώ 

Αυτό ισχύει γιά όλες τις ενότητες;

Γιατί στην Μουσική πχ που γράφω ως επί το πλείστον εγώ, δεν υπολογίζονται σαν μετρήσιμες δημοσιεύσεις

Poulinos εσύ ως μοντ μπορεις να δωσεις μια απαντηση στο θεμα με το οριο θετικων ψηφων που ανοιξα πιο κατω ή δεν ειναι ανακοινωσιμο; :P

μαλλον ειμαι το λαθος ατομο για να απαντησω σε αυτο.

Δεν λέω γιά πολύ παλιά posts

Λέω γιά posts 2 χρόνων και λιγότερο σε ανοικτά νήματα όπου ακόμα γράφει κανείς

Βλέπω τώρα η περιορισμένη αναζήτηση περιορίστηκε από τις 27/11/2015 και μετά σε μένα (δλδ υπολογίζω 16 μήνες περίπου μένουν τα posts γιά αναζήτηση)

Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί αυτό; 'Η έστω αν υπάρχει άλλος τρόπος να βρεί κανείς τα posts γιατί ούτε με google search τα βρίσκει ενώ αυτά υπάρχουν στο φόρουμ εδώ 

Αυτό ισχύει γιά όλες τις ενότητες;

Γιατί στην Μουσική πχ που γράφω ως επί το πλείστον εγώ, δεν υπολογίζονται σαν μετρήσιμες δημοσιεύσεις

σε δοκιμη που εκανα ουτε εγω μπορεσα να βρω ενα πολυ παλιο θεμα στο google πχ αυτο

http://www.insomnia.gr/topic/100323-linksys-adsl2-modem-with-usb-ethernet/ 

ασχετα που υπαρχει στο Forum.

σε δοκιμη που εκανα ουτε εγω μπορεσα να βρω ενα πολυ παλιο θεμα στο google πχ αυτο

http://www.insomnia.gr/topic/100323-linksys-adsl2-modem-with-usb-ethernet/ 

ασχετα που υπαρχει στο Forum.

Μιλάω γιά πρόσφατα σχετικά posts

Αυτό που έβαλες είναι του 2005

Λέω γιά 2015...

Και γιά ενεργά νήματα

Θέμα bandwidth είναι και δεν φτιάχνει ε;

Κρίμα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...