FarCry Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Γι'αυτό δε δουλεύει τίποτα? εκαναν upgrade στο vbulletin. τωρα ειναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Machima22 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπερα πιστευω οτι στην κατηγορια aγγελιες των κινητων θα πρεπει να υπαρχει πιο αναλυτικη λιστα με τις μαρκες των τηλεφωνων. Π.χ δεν εχει Xiaomi . Επισης στην κατηγορια mobile accesories μπορειτε να τα βαλετε σε κατηγοριες παλι. Π.Χ Χiaomi Αccesories - Αpple Accesories - Samsung Accesories. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cabir Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω αν σχολιάστηκε ξανά αλλά δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να ανανεώσετε τη λίστα με τους τρόπους επικοινωνίας; π.χ. twitter, fb κτλ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Machima22 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω αν σχολιάστηκε ξανά αλλά δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να ανανεώσετε τη λίστα με τους τρόπους επικοινωνίας; π.χ. twitter, fb κτλ; insomnia.png Εγω επισης προτεινω και συνδεση profil με facebook. Kαλη ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Εγω επισης προτεινω και συνδεση profil με facebook. Kαλη ιδεα. Ή με google account. Όσοι θα έχουν fb account άλλοι τόσοι σίγουρα θα έχουν και google account. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Sort by... Εγω εχω ενα βιτσιο τελευταια και δεν βαζω τιμη στο παραθυρακι αλλα μεσα στην αγγελια. Επισης πολλοι βαζουν τιμη 1 ευρω στο παραθυρακι, και στην πραγματικοτητα το δινουν 200. Παραθυρακι=Φορμα Οποτε το sort by σαν ιδεα ,μπαζει λιγο.. Sort by φθινουσα σειρα ημερομηνιας η αυξουσα υπαρχει ηδη. Οποτε εκτος απο τη τιμη και την ημερομηνια που αλλου χρειαζεται; Πουθενα. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις καλητερες λεξεις κλειδια στην αναζητηση. για να παιξει το sort προυποθετει οτι ο αλλος θα βαζει τιμη ή εστω να μην βαζει και να εξαιρειται απο το sort αλλιως ναι δεν εχει πολυ νοημα.αν και ξερεις οτι τα 1 ευρω θα πανε πχ πανω πανω οποτε θα τα παρακαμψεις. Εγώ πάλι αδυνατώ να καταλάβω γιατί ενώ υπάρχει πλαίσιο για να βάλεις την τιμή, δεν το κάνεις και τη βάζεις στο κείμενο της αγγελίας (ίσως μόνο στην περίπτωση που δίνεις πολλά διαφορετικά τεμάχια). Για το ότι κάποιοι βάζουν τιμή 1€ και μέσα γράφουν την πραγματική, εκεί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και η βλακεία χτυπάει κόκκινο. απλη λογικη.ο αλλος θελει να σε αναγκασει να μπεις μεσα στην αγγελια.σαν marketing trick>ασχετα που μπορει να πετυχει το αναποδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Ίσως το έχω ξαναγράψει αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν διαβάζεις τα νέα, ειδήσεις κλπ από το forum και όχι από την αρχική σελίδα του site δεν φαίνονται οι φωτογραφίες. Θα βόλευε αν γινόταν κάπως να φαίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 βαλτε ενα tapatalk δεν παλευεται η mobile version. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μη βαλετε για κανενα λογο tapatalk! Βλεπω και στο φορουμ myphone οσοι γραφουν με αυτο, κατω απο καθε απαντηση τους, υπαρχει γραμμενη η σπαστικη φραση "σεντ φρομ ταδε φον γουηθ ταπατακ" , λες και μας νοιαζει οχι μονο τι κινητο εχει ο συμφορουμιτης, αλλα οταν σε μια σελιδα 15 απαντησεων βλεπεις τις ιδιες αχρηστες λεξεις καθε φορα, τι να πω.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μη βαλετε για κανενα λογο tapatalk! Βλεπω και στο φορουμ myphone οσοι γραφουν με αυτο, κατω απο καθε απαντηση τους, υπαρχει γραμμενη η σπαστικη φραση "σεντ φρομ ταδε φον γουηθ ταπατακ" , λες και μας νοιαζει οχι μονο τι κινητο εχει ο συμφορουμιτης, αλλα οταν σε μια σελιδα 15 απαντησεων βλεπεις τις ιδιες αχρηστες λεξεις καθε φορα, τι να πω.. Το έχω δει κι εγώ αυτό, ίσως απενεργοποιείται κάπως όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Το έχω δει κι εγώ αυτό, ίσως απενεργοποιείται κάπως όμως. Menu > Settings > Signatures Για iphone Τώρα για android ψάξε κάτι παραπλήσιο. Actually the tapatalk user can disable the "sent from" message in Tapatalk's settings easily (under Tapatalk Signature), but not many do that. Maybe if it was enforced? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μη βαλετε για κανενα λογο tapatalk! Βλεπω και στο φορουμ myphone οσοι γραφουν με αυτο, κατω απο καθε απαντηση τους, υπαρχει γραμμενη η σπαστικη φραση "σεντ φρομ ταδε φον γουηθ ταπατακ" , λες και μας νοιαζει οχι μονο τι κινητο εχει ο συμφορουμιτης, αλλα οταν σε μια σελιδα 15 απαντησεων βλεπεις τις ιδιες αχρηστες λεξεις καθε φορα, τι να πω.. αυτο το βγαζεις ρε φιλε, ελεος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 αυτο το βγαζεις ρε φιλε, ελεος.Δεν το ηξερα σορυ. Οποτε οποιος δεν το απενεργοποιει τι παιζει; Γιατι να του αρεσει να γραφεται κατι τετοιο κατω απο καθε απαντηση του; Διαφημιζει την εφαρμογη; Γιατι το να διαφημιζει το κινητο απο το οποιο γραφει μου φαινεται κουλο, οταν στο εν λογο φορουμ τα avatar που εχουν οι χρηστες ειναι κινητα τηλεφωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δεν το ηξερα σορυ. Οποτε οποιος δεν το απενεργοποιει τι παιζει; Γιατι να του αρεσει να γραφεται κατι τετοιο κατω απο καθε απαντηση του; Διαφημιζει την εφαρμογη; Γιατι το να διαφημιζει το κινητο απο το οποιο γραφει μου φαινεται κουλο, οταν στο εν λογο φορουμ τα avatar που εχουν οι χρηστες ειναι κινητα τηλεφωνα. τιποτα δεν ειναι υποχρεωτικο να το απενεργοποιησει μπορει να μη τον νοιαζει απλα μωρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δεν το ηξερα σορυ. Οποτε οποιος δεν το απενεργοποιει τι παιζει; Γιατι να του αρεσει να γραφεται κατι τετοιο κατω απο καθε απαντηση του; Διαφημιζει την εφαρμογη; Γιατι το να διαφημιζει το κινητο απο το οποιο γραφει μου φαινεται κουλο, οταν στο εν λογο φορουμ τα avatar που εχουν οι χρηστες ειναι κινητα τηλεφωνα. απλα δεν τον νοιαζει Ίσως το έχω ξαναγράψει αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν διαβάζεις τα νέα, ειδήσεις κλπ από το forum και όχι από την αρχική σελίδα του site δεν φαίνονται οι φωτογραφίες. Θα βόλευε αν γινόταν κάπως να φαίνονται. νομιζω ειναι αυτο που ειχαν πει και πιο παλια οτι πχ για αυτο το θεμα http://www.insomnia.gr/_/articles/apple/apple/%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-gpu-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-apple-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-i-r13840 αλλο ειναι το Link της αρχικης σελιδας και αλλο το Link του θεματος στο Forum http://www.insomnia.gr/topic/641132-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-gpu-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-apple-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-iphone-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-ipad/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις