poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Eιχαν μπει τα dislikes. Εγινε τρελο abuse και εφαγαν ακυρο οπως ειπε και ο Sheogorath. Ασε που νομιζω πως δεν εχει νοημα ως feature. Το like σημαινει συμφωνω με την αποψη του Χ. Δεν εχω να προσθεσω κατι αφου συμφωνω. Αν διαφωνω ομως, ενα ξερο dislike δεν θα βοηθησει καπου, αφου το επικοδομητικο ειναι να γραψω με επιχειρηματα τους λογους για τους οποιους διαφωνω. ε ναι το dislike ηταν για να βγαλουν και μερικη την απεχθεια τους προς αλλους o αλλος διαφωνει σε κατι και Dislike. 1
l337 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το dislike θα ήταν ότι πιο κατινίστικο θα μπορούσε να υπάρξει στο forum (και σε κάθε άλλο μέσο) και χαίρομαι που δεν υπάρχει. Το dislike απλά θα μπορούσε να "ταίσει" όσους δεν έχουν επιχειρήματα. Κατά τ' άλλα, αν κάτι είναι προσβλητικό υπάρχει και το report. 3
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το dislike θα ήταν ότι πιο κατινίστικο θα μπορούσε να υπάρξει στο forum (και σε κάθε άλλο μέσο) και χαίρομαι που δεν υπάρχει. Το dislike απλά θα μπορούσε να "ταίσει" όσους δεν έχουν επιχειρήματα. Κατά τ' άλλα, αν κάτι είναι προσβλητικό υπάρχει και το report.αν μπορουσε να χρησιμοποιηθει σωστα θα ηταν καλη φαση και θα βοηθουσε αλλα αυτο σε καποια αλλη ζωη
FarCry Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Σημερα εβαλε SSL το adslgr. Μηπως ηρθε η ωρα να μπει και στο insomnia? 2
Federacion Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Θα προτείνα κατηγορία ηλεκτρονικό τσιγάρο στις αγγελίες. Πλέον είναι παρά μα παρά πολλές.
lagman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Σημερα εβαλε SSL το adslgr. Μηπως ηρθε η ωρα να μπει και στο insomnia? Πραγματικά απορώ ... για ποιο λόγο τόσο καιρό να μην έχουν προβει σε αυτή την ενέργεια.
Aristodikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Παιδιά καλημέρα, Χρησιμοποιώ την σελίδα σας πάρα πολύ καιρό και ειλικρινά, ενώ για μένα είναι μακράν η καλύτερη σελίδα στην Ελλάδα για την κατηγορία της, πως δεν έχετε φτιάξει μία μορφή ταξινόμησης. Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί και αλλού, δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλο το φόρουμ αλλά είναι εντελώς παράλογο, εφόσον υπάρχει ενότητα "αγγελίες" κι εφόσον υπάρχει ξεχωριστή επιλογή "τιμή" να μην έχει το site ένα "sort by". Τόσα χρόνια ... ΤΟΣΑ ... είμαστε υποχρεωμένοι να ψάχνουμε αυτό που θελουμε στις αναρύθμιτες σελίδες των αγγελιών. Κι αυτό γιατί μόλις εχθές, προσπαθώντας να βρω ένα φτηνό λαπτοπ, βρήκα ΜΙΑ αγγελία στις 105 σελίδες....πάει το μεσημέρι μου. και κάθεστε και μου λέτε για το "DISLIKE" ....έλεος!!!! Αν θέλετε βάλτε ένα feedback στο προφίλ του κάθε χρήστη Ο τρόπος μου παρ ότι μπορεί να ερμηνευτεί ως σαρκαστικός ή ειρωνικός πιστέψτε με δεν είναι. Έχω μηλίσει με πάρα πολλά μέλη της κοινότητας που πλέον σας αισθάνομαι όλους γνωστούς, σαν να πίναμε μια μπυρίτσα τώρα και να τα λέγαμε. Ευχαριστώ 2
Grim Ripper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Αυτό εδώ τι είναι; http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/374353-grim-ripper/ 1
Aristodikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Αυτό εδώ τι είναι; http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/374353-grim-ripper/ E nai re c. Αλλά το κυριο θεμα του ποστ μου ειναι η ταξινομιση κατα.....
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Παιδιά καλημέρα, Χρησιμοποιώ την σελίδα σας πάρα πολύ καιρό και ειλικρινά, ενώ για μένα είναι μακράν η καλύτερη σελίδα στην Ελλάδα για την κατηγορία της, πως δεν έχετε φτιάξει μία μορφή ταξινόμησης. Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί και αλλού, δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλο το φόρουμ αλλά είναι εντελώς παράλογο, εφόσον υπάρχει ενότητα "αγγελίες" κι εφόσον υπάρχει ξεχωριστή επιλογή "τιμή" να μην έχει το site ένα "sort by". Τόσα χρόνια ... ΤΟΣΑ ... είμαστε υποχρεωμένοι να ψάχνουμε αυτό που θελουμε στις αναρύθμιτες σελίδες των αγγελιών. Κι αυτό γιατί μόλις εχθές, προσπαθώντας να βρω ένα φτηνό λαπτοπ, βρήκα ΜΙΑ αγγελία στις 105 σελίδες....πάει το μεσημέρι μου. και κάθεστε και μου λέτε για το "DISLIKE" ....έλεος!!!! Αν θέλετε βάλτε ένα feedback στο προφίλ του κάθε χρήστη Ο τρόπος μου παρ ότι μπορεί να ερμηνευτεί ως σαρκαστικός ή ειρωνικός πιστέψτε με δεν είναι. Έχω μηλίσει με πάρα πολλά μέλη της κοινότητας που πλέον σας αισθάνομαι όλους γνωστούς, σαν να πίναμε μια μπυρίτσα τώρα και να τα λέγαμε. a.εσυ χρησιμοποιεις τις αγγελιες και σε νοιαζει το sort by το οποιο το δεχομαι.καποιος αλλος ομως χρησιμοποιει το Forum και τον νοιαζει το dislike.ειναι αναλογως την χρηση που κανει ο καθενας.και οι 2 αποψεις ειναι σεβαστες οποτε μην φωναζουμε στον αλλον που θελει ενα dislike. 2
redhotstef Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Sort by... Εγω εχω ενα βιτσιο τελευταια και δεν βαζω τιμη στο παραθυρακι αλλα μεσα στην αγγελια. Επισης πολλοι βαζουν τιμη 1 ευρω στο παραθυρακι, και στην πραγματικοτητα το δινουν 200. Παραθυρακι=Φορμα Οποτε το sort by σαν ιδεα ,μπαζει λιγο.. Sort by φθινουσα σειρα ημερομηνιας η αυξουσα υπαρχει ηδη. Οποτε εκτος απο τη τιμη και την ημερομηνια που αλλου χρειαζεται; Πουθενα. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις καλητερες λεξεις κλειδια στην αναζητηση. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Σημερα εβαλε SSL το adslgr. Μηπως ηρθε η ωρα να μπει και στο insomnia? Γι'αυτό δε δουλεύει τίποτα? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 LOL, από χθες άρχισαν προβληματα, οπότε για 7 μέρες ήταν ok
Alejandro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Sort by... Εγω εχω ενα βιτσιο τελευταια και δεν βαζω τιμη στο παραθυρακι αλλα μεσα στην αγγελια. Επισης πολλοι βαζουν τιμη 1 ευρω στο παραθυρακι, και στην πραγματικοτητα το δινουν 200. Παραθυρακι=Φορμα Οποτε το sort by σαν ιδεα ,μπαζει λιγο.. Sort by φθινουσα σειρα ημερομηνιας η αυξουσα υπαρχει ηδη. Οποτε εκτος απο τη τιμη και την ημερομηνια που αλλου χρειαζεται; Πουθενα. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις καλητερες λεξεις κλειδια στην αναζητηση. Εγώ πάλι αδυνατώ να καταλάβω γιατί ενώ υπάρχει πλαίσιο για να βάλεις την τιμή, δεν το κάνεις και τη βάζεις στο κείμενο της αγγελίας (ίσως μόνο στην περίπτωση που δίνεις πολλά διαφορετικά τεμάχια). Για το ότι κάποιοι βάζουν τιμή 1€ και μέσα γράφουν την πραγματική, εκεί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και η βλακεία χτυπάει κόκκινο.
gokuthelegend Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Γι'αυτό δε δουλεύει τίποτα? Κάνουν αναβάθμιση το software του forum (vBulletin), καμιά σχέση με το ssl. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις