Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα στο πω πολυ απλα. εχεις φαει και warnings για συμπεριφορα απο διαφορετικους moderator τα εχουμε πει και Prive εχεις φυγει με ban μερικων ημερων και μετα παλι τα ιδια.οποτε αυτο που γραφεις πιο πανω απλα δεν υπαρχει.

επισης ως δια μαγειας ατομα που παραπονιουνται σε αυτο το θεμα εχουν φαει προειδοποιησεις για διαφορους λογους.

κατα τα αλλα οπως ειπαν οποιος δεν θελει δεν μπαινει οσο και αν ακουγεται χυμα.αν δεν θελει να συμφωνησει με αυτα που αναφερονται στους ορους.επισης πολλα θεματα τρωνε delete ή Κλειδωμα γιατι απλα δεν σημαινει οτι πρεπει να γινει τσακωμος αλλα ειναι θεματα της παρασκευης που ο καθενας ανοιγει οτι θελει γιατι νομιζει οτι το μπλα μπλα ειναι οκ για να πουμε τα παντα εκτος οριων.

οποιος δεν θελει δεν θα μας λειψει.

Κακά τα ψέματα, έχω φάει μπαν 10 ημερών χωρίς προειδοποίηση, για θέμα που άνοιξα στο μπλα μπλα που δεν ήταν ούτε τρολ, ούτε είχε πολιτικό/θρησκευτικό/σεξιστικό περιεχόμενο, και προφανώς χωρίς μπινελίκια. Το θέμα σβήστηκε απο μοδεράτορα.

Λίγο "περίεργο" δεν νομίζεις?

Ότι καλύπτεται απο τους όρους χρήσης, προφανώς και η συντονιστική ομάδα έχει 1000 δίκαια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ειναι πολλα πραγματα.

α.οταν καποιος εχει φαει ηδη πολλες προειδοποιησεις σιγουρα αμα κανει κατι θα τον banareis πιο ευκολα.

β.επειδη ο καθε mod/smod ειναι ανθρωπος το τι θα θεωρησω εγω σαν τιμωρια με σχεση καποιον αλλον ειναι διαφορετικο.

γ.και εγω στο παρελθον ειχα φαει ban κοντα στις 10 μερες επειδη ποσταρα link σε τορρενταδικο.δεν το εκανα επιτηδες δεν το ηξερα οτι απαγορευται.οπως επισης ακομα διαφωνω να μην επιτρεπονται Links αφου ειναι απλα Links αλλα οκ δεν γινονται ολα.

επισης εχω μπει σε θεμα το οποιο ηταν σοβαρο και εγραφαν βλακειες απο κατω και ειχα γραψει οποιος ξαναπει βλακεια φευγει 10 ημερο.μπορει το 10 ημερο να ειναι πολυ αλλα ειναι πως κρινει ο καθενας.

και ειναι πολλα πραγματα.αν ειχα δει τα πραγματα απο την μια πλευρα θα ελεγα οκ αλλα επειδη τα εχω δει και απο τις δυο ειναι διαφορετικα.πχ ποσες φορες εχω δωσει ευκαιρεια σε ατομα με την δηθεν υποσχεση οτι δεν θα ξανακανουν τα ιδια και ακριβως την επομενη μερα παλι τα ιδια.ή σαν μικρα παιδακια δημοτικου να σβηνεις ενα ποστ και να ερχεται ο αλλος γιατι μου το σβησες.εχεις κατεβασει μεσα στο ποστ δεν ξερω τι απο βρισιες και απορεις γιατι σβηστηκε

Πλεον οταν βλεπω να σβηνεται ποστ μου δεν ασχολουμαι. Μπορει να συμφωνω η να διαφωνω με την ενεργεια αυτη (η μαλλον εγω αν ημουν mod να εσβηνα/αφηνα διαφορετικα πραγματα) αλλα δεν ειμαι το αφεντικο εδω.

Απλα να προσθεσω και εγω οτι οντως μπορει καποιος να φαει ban λογο αγνοιας. ΠΧ το 1ο μου ηταν γιατι πηγα να βοηθησω εναν συμφορουμιτη να σεταρει το ΜΑΜΕ και ανεφερα απο που να το βρει ετοιμο. Τοτε δεν το θεωρησα κακο και με ηρθε το σφυρι στην μαπα. Μετα εμαθα :D

Μια γενικη παρατηρηση ομως: Ειναι κριμα να χρειαζονται τοσοι κανονες και χωρις αυτους να ξεφευγουν συνεχεια τα πραγματα. Δειχνει το επιπεδο μας σαν κοινωνια.. :(

Πλεον οταν βλεπω να σβηνεται ποστ μου δεν ασχολουμαι. Μπορει να συμφωνω η να διαφωνω με την ενεργεια αυτη (η μαλλον εγω αν ημουν mod να εσβηνα/αφηνα διαφορετικα πραγματα) αλλα δεν ειμαι το αφεντικο εδω.

Απλα να προσθεσω και εγω οτι οντως μπορει καποιος να φαει ban λογο αγνοιας. ΠΧ το 1ο μου ηταν γιατι πηγα να βοηθησω εναν συμφορουμιτη να σεταρει το ΜΑΜΕ και ανεφερα απο που να το βρει ετοιμο. Τοτε δεν το θεωρησα κακο και με ηρθε το σφυρι στην μαπα. Μετα εμαθα :D

Μια γενικη παρατηρηση ομως: Ειναι κριμα να χρειαζονται τοσοι κανονες και χωρις αυτους να ξεφευγουν συνεχεια τα πραγματα. Δειχνει το επιπεδο μας σαν κοινωνια.. :(

για το τελευταιο δεν θα διαφωνησω ειδικα οταν καποια πραγματα γινονται απο ατομα που δεν ειναι 10 -15-18.

επισης το μπλα μπλα εχει γινει η θεματικη ενοτητα για να βγαλει καποιος τα απωθημένα του. Σιγουρα υπαρχουν και ωραια θεματα αλλα καθε λιγο και λιγακι εχεις να ανοιγουν οτι θεμα να νε.για τα αθλητικα δεν μιλαω.ποτε μου δεν το καταλαβα τετοιο φανατισμο.

λες και παιρνουν μετοχες ή λεφτα.γενικως οτι καποιος μπορει να αδικηθει παντα παιζει.αλλα να σου ζηταει τα ρεστα ο αλλος που ειναι καρα φαουλ ....

ρεαλιστικοτητα.ενα ατομο που δεν προσφερει κατι επειδη ειναι τρολλερ σιγουρα δεν θα λειψει απο το forum.επισης ενα ατομο που ειναι τρολλερ οπως και εχει γινει εχει φερει καποια ατομα σε τετοιο σημειο που εφυγαν απο το Forum.Οποτε διπλο το κακο.

• Like 1

• Super Moderators

Αυτό λέγεται αλαζονεία.

images?q=tbn:ANd9GcRilbZf-DnitfwESNgVFVF

Κουμπώνει με την "εξουσία". (σε διευκολύνω για να μην κουράζεσαι να τα γράφεις) :P 

• Like 1

Μαλλον καποια ατομα εχουν ξεχασει οτι απο μελη ξεκινησαμε και μελη ειμαστε ακομα αφου συνεχιζουμε να ποσταρουμε ενω αλλοι πιστευουν οτι απλα το Forum ειναι για να γραφει ο καθενας οτι θελει μεσα λες και ειναι chat.

• Like 1

• Super Moderators

Αν με ακουγατε τοτενες, τωρα δε θα υπηρχε αυτη η συζητηση.

:-D

Δυστυχώς (ή ευτυχώς μερικές φορές), υπάρχει κόσμος που γνώρισε το insomnia μέσα από το Μπλα Μπλα και είναι δύσκολο να καταλάβει το πως ξεκίνησε, τη θεματολογία του, κλπ. Το Μπλα Μπλα από μόνο του σαν κατηγορία, δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα trolls και όσους δεν είναι ικανοί να συζητήσουν πολιτισμένα. Αυτοί αν το ψάξετε λίγο παραπάνω, θα δείτε πως ακολουθούν την ίδια συμπεριφορά και σε άλλα θέματα πιο "τεχνολογικά"...

• Like 1

Αν με ακουγατε τοτενες, τωρα δε θα υπηρχε αυτη η συζητηση.

:-D

το εχω πει και εγω οτι αν ειναι δυο πραγματα που θα πρεπε να φυγουν θα ηταν το μπλα μπλα και το Post counter.το μπλα μπλα απο την αλλη οταν δουλευει σωστα χωρις troller εχει πολλα καλα να προσφερει πχ σε θεμα για μεταναστευση κτλ.και λογω του ογκου των χρηστων μπορει καποιος να παρει και μια απαντηση.αλλα ναι στα δεκα καλα θεματα θα ανοιξουν και χ θεματα τα οποια ειναι οτι να ναι γιατι απειρος κοσμος δεν ξερει τι να κανει δεν εχει ζωη και μπαινει εδω για να πεταξει την βλακεια του και να νιωσει ωραια.

• Like 3

• Moderators

Κακά τα ψέματα, έχω φάει μπαν 10 ημερών χωρίς προειδοποίηση

Αυτό γενικότερα το βλέπω να αναφέρεται έτσι και πιστεύω ότι αφήνει λάθος εντύπωση. Ή τουλάχιστον ακούγεται πολύ πιο βαρύ από ό,τι είναι.

Ο σωστός όρος για την προσωρινή απομάκρυνση/ αποκλεισμό είναι suspend. Και έχει τυπικά τον τόνο του "κάνε ένα διάλειμμα" και  "σκέψου λίγο το λόγο που σου αποδόθηκε το time-out". Είναι ένα βήμα πιο πάνω από την απλή προειδοποίηση / σύσταση (χωρίς να είναι απαραίτητο να προηγηθεί κάτι τέτοιο, ειδικά για πράγματα που αναγράφονται ρητά στους κανόνες χρήσης του forum, οι οποίοι είναι stickied σε όλα τα sections, ή στις πρόσθετες συστάσεις που επίσης είναι stickied σε κάποια sections). 

Το ban είναι πιο μόνιμο και έχει τον τόνο του "έγινες ανεπιθύμητος στην κοινότητα του forum". Επίσης, όποιος επανέρχεται μετά από αυτό με νέο account (από πείσμα; κουτοπονηριά; πολύ ελεύθερο χρόνο -- ανοιχτό forum είναι το insomnia, δεν τρέχουμε πίσω από τον καθένα), προφανώς και δεν επανέρχεται με clean-slate. 

• Like 1

Εγώ έχω πει πολλές φορές ότι αν κάτι μ'ενοχλεί, είναι ότι δεν μπορούν να συζητηθούν σοβαρά κοινωνικά θέματα, γιατί θεωρείται ότι έχουν πολιτικές προεκτάσεις.
​Επίσης το ότι δεν έπιτρέπεται καν να ποστάρεις χιουμοριστικές φωτογραφίες με πολιτικά πρόσωπα.
​Μου θυμίζει έντονα την στρουθοκάμηλο, βάζει το κεφάλι της κάτω απ'το έδαφος και πιστεύει ότι αφού δε βλέπει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα...

το εχω πει και εγω οτι αν ειναι δυο πραγματα που θα πρεπε να φυγουν θα ηταν το μπλα μπλα και το Post counter.το μπλα μπλα απο την αλλη οταν δουλευει σωστα χωρις troller εχει πολλα καλα να προσφερει πχ σε θεμα για μεταναστευση κτλ.και λογω του ογκου των χρηστων μπορει καποιος να παρει και μια απαντηση.αλλα ναι στα δεκα καλα θεματα θα ανοιξουν και χ θεματα τα οποια ειναι οτι να ναι γιατι απειρος κοσμος δεν ξερει τι να κανει δεν εχει ζωη και μπαινει εδω για να πεταξει την βλακεια του και να νιωσει ωραια.

Δε συμφωνώ καθόλου για το μπλα μπλα.
​Για τους τρόλερ τώρα, απλά τους αγνοείς.
Δε χρειάζεται πάντως όλα τα θέματα να είναι ούτε καλά ούτε σοβαρά, αν αυτό αποτελεί πρόβλημα, θα μπορούσε να χωριστεί στα 2 και να υπάρξει τομέας όπου θα συζητιούνται τα σημαντικά θέματα και άλλος όπου θα γίνεται χαβαλές.

• Like 2

παίζει να φτιάξουμε το Πλήρης οθόνη και στη σελίδα με το νεο περιεχόμενο? Πολλοι τιτλοι απο ποστ κόβονται στη μέση και νωρίτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα στο πω πολυ απλα. εχεις φαει και warnings για συμπεριφορα απο διαφορετικους moderator τα εχουμε πει και Prive εχεις φυγει με ban μερικων ημερων και μετα παλι τα ιδια.οποτε αυτο που γραφεις πιο πανω απλα δεν υπαρχει.

Εγραψα μεσα στο ποστ που quotαρεις οτι συμπεριλαμβανω ευατον, οποτε δεν προσπαθησα να αποποιηθω καποιας ευθυνης ουτε το επαιξα αδικημενος.

Κατα τ'αλλα μια χαρα υπαρχει αυτο που εγραψα: το αθλητικο section εδω και εβδομαδες βρισκεται σε σαφως εξαιρετικο επιπεδο. Συνεβαλε σε αυτο το κλειδωμα ορισμενων thread που υπηρχαν συνεχεις προστριβες (και ξαναλεω, συμπεριλαμβανω εαυτον), μπορει να μην παρακολουθεις τακτικα το section αλλα αν δεις ιστορικο αναφορων ή διαγραφων απο εκει μεσα, θα δεις οτι ειναι πλεον ελαχιστες.

Επίσης, όποιος επανέρχεται μετά από αυτό με νέο account (από πείσμα; κουτοπονηριά; πολύ ελεύθερο χρόνο

H και τιποτα απο ολα αυτα: Συνηθεια, οσο συνηθεια ειναι τα περισσοτερα social media. Πχ εγω οπως κανω κλικ στο tab του facebook, κανω και σε αυτο του insomnia. Οπως γραφω κατι σε μια αναρτηση στο fb, γραφω και στο insomnia.

Υπαρχουν και αλλοι που το κανουν απο πεισμα ή απλα για να τρολαρουν ή για οποιοδηποτε αλλο λογο.

Επεξ/σία από YourTrueLegend

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...