parsifal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Χμμμ, βλέπω ότι άλλαξε και ο τρόπος της αυτόματης συνένωσης μηνυμάτων. Ο προηγούμενος τρόπος μου φαινόταν πιο καλαίσθητος (line break πριν και μετά τη σειρά του αυτόματου κειμένου, font size 1 και font color blue). Ήταν εσκεμμένη η αλλαγή ή οφείλεται σε κάποια αναβάθμιση του forum software; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 το κάνατε πάλι όπως πριν ? ( τα χρώματα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ναι γμτ και μου άρεσαν τα νέα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Minimum αριθμος posts για να μπορει καποιος να κανει neo thread στο μπλαμπλα, η ακομα και να postarei. ατομα που ειναι μπαμ οτι κανανε 2ο λογαριασμο για να ποσταρουν κατι (συνηθως στο μπλαμπλα αυτο) να χανουν εντελως την δυνατοτητα να postaroun στο μπλαμπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 να βγάλουμε και κάρτες μέλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 να κανουμε και meeting μελων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 τσιπάκια τώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Νιώθω σαν στο σπίτι μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ..καταλαβαίνω τί εννοείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 post-όπαιδο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 μπορεί να μου εξηγήσει κανένας σε τί χρειάζοναι αυτά τα βελάκια αφού για να πάς στην προηγούμενη και την επόμενη σελίδα μπορείς να πατήσεις τον αριθμό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Εεεε...είναι ερώτηση-παγίδα; Δεν είναι προφανής η απάντηση «Εναλλακτικός τρόπος για να πας στην προηγούμενη/επόμενη σελίδα»... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 είναι για αυτούς που δεν ξέρουν να μετράνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Εεεε...είναι ερώτηση-παγίδα; Δεν είναι προφανής η απάντηση «Εναλλακτικός τρόπος για να πας στην προηγούμενη/επόμενη σελίδα»... ; όχι...απλά δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα αυτού του "εναλλακτικού τρόπου" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι αν δεν υπήρχε, κάποιος θα ρωτούσε "γιατί δεν υπάρχει το βελάκι;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις