Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Συγγνωμη αλλα σε αυτο διαφωνω ριζικα.

Δεν θεωρω πως υπαρχει περιπτωση να ζητησεις απο καποιον mod τον λογο για τον οποιο εκανε τη Χ συντονιστικη ενεργεια και να εξελιχθει κατα σου αυτο.

Δεν παιρνονται random αποφασεις για το moderation guys, παντα υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος και αυτος ο λογος δεν ειναι κρυφος απο τα μελη που θα θελησουν να τον μαθουν μεσω ΠΜ.

Είναι που δεν ξέρουν όλοι σε τι "στυλ" είναι μερικά από τα pm που έρχονται. Μου έχουν καταραστεί την οικογένεια, τους φίλους, τους γείτονες, τα παιδιά που δεν έχω... :P

Κάποιες φορές με έναν απλό ψόφο, κάποιες άλλες με έναν καρκίνο και τελευταία με ένα αυτοκινητιστικό. Τουλάχιστον υπάρχει πρωτοτυπία. :)

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντως θα ήταν χρήσιμο να ελέγχονται τα θέματα απο χρήστες με κάτω απο 3 μηνύματα, για να αποφεύγουμε τα τρολλ της Παρασκευής. Λέω εγώ τώρα.

Λέω για αυτούς που μπαίνουν 3-4 το πρωί και τα κάνουν όλα πτάνα.

• Super Moderators

H συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών με κάτω από 3 μηνύματα δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Είναι ανούσιο και άδικο να επιβληθεί ένα μέτρο που θα θίξει 100 σωστούς για να "πιάσει" έναν σαχλαμάρα.

Εντωμεταξύ, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, τα τρολοθέματα δεν τα κρατάει στην επιφάνεια ο σαχλαμάρας που τα ανοίγει: όλοι αυτοί που σπεύδουν να γράψουν ibtl κτλ. τα κρατάνε στην επιφάνεια. Αν αγνοήσεις το νήμα (για να μην πω να στείλεις αναφορά που είναι πράγματα του σατανά) φεύγει στη δεύτερη σελίδα σε χρόνο μηδέν και δεν γίνεται πτάνα τίποτε.

Τα τρολ τα θρέφει η ανταπόκριση σε όσα γράφουν. Δεν τα νοιάζει το είδος της ανταπόκρισης. Από "θα κλειδωθεί" μέχρι "μέτρια προσπάθεια, 4/10" ή και σοβαρές απαντήσεις. Σημασία έχει να τους απαντήσεις.

Να κάνω μια τολμηρή πρόταση; Μην τους απαντάτε.

• Like 7

• Super Moderators

Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να πέφτει warning σε όσους ποστάρουν "In before the lock" και παρόμοια feeding posts.

Συνήθως ένα τέτοιο μήνυμα αφαιρείται αν το πετύχουμε στην αρχή. Αν όμως έχουν ακολουθήσει δεκάδες άλλα παρόμοια μετά από αυτό, δεν έχει νόημα να τα σβήσουμε ένα ένα. Και τότε είναι που έρχεται το λουκέτο.  

Συνήθως ένα τέτοιο μήνυμα αφαιρείται αν το πετύχουμε στην αρχή. Αν όμως έχουν ακολουθήσει δεκάδες άλλα παρόμοια μετά από αυτό, δεν έχει νόημα να τα σβήσουμε ένα ένα. Και τότε είναι που έρχεται το λουκέτο.  

Σύμφωνοι απλά αν υπάρχει και ποινή για τέτοιου είδους μηνύματα τότε κάποιος θα το σκεφτεί για να το κάνει. Γιατί κακά τα ψέματα και τα posts που ταΐζουν τα trolls, είναι και αυτά troll posts.

• Like 2

Καταλαβαινω γιατι το κανετε και κλειδωνετε θεματα οι mods και κατανοω οτι δυσκολα μπορει να γινει αλλιως.

Αλλα ειναι κριμα να κλειδωνονται αξιολογα θεματα οπως αυτο: Link.png Site: Ινσομνια

Και αυτο για μερικους αγριεμενους/ανεγκεφαλους.

Νομίζω όμως πως έτσι τιμωρείται ο χρήστης που ξεκίνησε το thread και όσοι κάθησαν να απαντήσουν σοβαρά και όχι όσοι μπαχαλεύουν αργότερα το νήμα με τις ίδιο και το ίδιο ανούσιο σπαμάρισμα..

• Like 2

H συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών με κάτω από 3 μηνύματα δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

...

Σωστά αλλά μας σώζει απο το άτομο που θα κάνει 40 θέματα παντού με λούτσες και βούρτσες στις 4 τα ξημερώματα.

Δεν θα κάτσει να απαντήσει σοβαρά 3 μηνύματα (ή 5 ή 10) και να σπείρει πανικό μετά. Άσε που δεν θα το καταλαβαίνει ότι είναι ορατά μόνο σε εκείνον.

Πχ ο magos666 κτλ που είχαμε πρόσφατα. 0 μηνύματα είχε.

Δεν είναι αδικία, και η πρώτη αγγελία περνάει απο έλεγχο αν δεν κάνω λάθος, εφαρμόζεται και αλλού στο site δηλαδή.

Ένα παράδειγμα..

Κάποιος έκανε μία ερώτηση.
Επίσης κάποιος έδωσε και μία ηλίθια απάντηση.

Το θέμα κλειδώθηκε.
Ποιος την πλήρωσε; Αυτός που έκανε την ερώτηση.
(πιθανόν και ο άλλος με την ηλίθια απάντηση, δεν το γνωρίζω)

Είναι δίκαιο;

• Like 1

1. Το forum δεν είναι και το καλύτερο μέρος για να καταχωρούνται ερωτήσεις ιατρικής φύσεως.

2. Αυτός ο κάποιος, είναι γνωστό troll.

Εγώ το άφησα εκεί που απάντησε το troll, δεν ξέρω αν ξέφυγε μετά.

Πάντως όπως είπαν ήδη, το πρόβλημα με το trolling λύνεται μόνο μέσω της αδιαφορίας.

Όσο απαντάς, τόσο χειρότερο το κάνεις.

Μερικούς, αν τους βρίζεις, γουστάρουν περισσότερο.

Είναι που δεν ξέρουν όλοι σε τι "στυλ" είναι μερικά από τα pm που έρχονται. Μου έχουν καταραστεί την οικογένεια, τους φίλους, τους γείτονες, τα παιδιά που δεν έχω... :P

Κάποιες φορές με έναν απλό ψόφο, κάποιες άλλες με έναν καρκίνο και τελευταία με ένα αυτοκινητιστικό. Τουλάχιστον υπάρχει πρωτοτυπία. :)

Εδώ έχουν στείλει σε μένα που δεν είμαι και mod, φαντάζομαι τι τραβάτε εσείς! :D

lol οντως? πρεπει να βγαλουμε ενα top 10 :D

Ένα παράδειγμα..

Κάποιος έκανε μία ερώτηση.

Επίσης κάποιος έδωσε και μία ηλίθια απάντηση.

Το θέμα κλειδώθηκε.

Ποιος την πλήρωσε; Αυτός που έκανε την ερώτηση.

(πιθανόν και ο άλλος με την ηλίθια απάντηση, δεν το γνωρίζω)

Είναι δίκαιο;

δεν υπαρχουν ηλιθιες ερωτησεις μονο ηλιθιες απαντησεις :P

Πάντως, αν μου επιτρέπετε μια παρατήρηση: όταν υπάρχει παράπονο με συγκεκριμένη συντονιστική ενέργεια, ο προσφορότερος τρόπος είναι μια συζήτηση -πάντοτε με προσωπικό μήνυμα- με το συντονιστή που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση ή απευθείας με το διαχειριστή. Δεν χρειάζεται να στήσουμε νέους μηχανισμούς

εχει δοκιμαστει πολλάκις  ακρη δεν βγαινει !!!πολλα παραδειγματα ειναι θεμα ανθρωπου 

Συγγνωμη αλλα σε αυτο διαφωνω ριζικα.

Δεν θεωρω πως υπαρχει περιπτωση να ζητησεις απο καποιον mod τον λογο για τον οποιο εκανε τη Χ συντονιστικη ενεργεια και να εξελιχθει κατα σου αυτο.

Δεν παιρνονται random αποφασεις για το moderation guys, παντα υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος και αυτος ο λογος δεν ειναι κρυφος απο τα μελη που θα θελησουν να τον μαθουν μεσω ΠΜ. 

not !!!μαλλον δεν εχεις στειλει μυνημα σε mod  ...(ευγενικα  παντα)

• Like 1

Ιδανικά θα είχαμε γλιτώσει από τον post counter globally. Να το εξαλείψουμε σαν stupid/random/άχρηστο post motivator.

μακαρι να εβγαινε τελειως και να υπηρχε απλα ενα thanxs button.

να υπάρχει λειτουργία που να μην φαίνονται τα μηνύματα και τα θέματα στο προφίλ μας δημόσια.

Εγώ προσωπικά δεν θέλω να φαίνονται δημόσια κανένα μήνυμα και θέμα.

Να μπορεί να τα βλέπει μόνο το staff.

Γιατί είμαι σίγουρος υπάρχουν διάφοροι περίεργοι εδώ μέσα privacy comes first

Καταλαβαινω γιατι το λες αλλα μετα χαλαει η εννοια του forum.Πχ εχεις εναν χρηστη ο οποιος βοηθαει την κοινοτητα και μπορει να θελω να ψαξω να δω τι αλλα χρησιμα θεματα εχει γραψει αυτος ειτε εχει απαντησει.αν δεν μπορω να το κανω χανεται η εννοια του forum.δηλαδη ξερω εσυ οτι εισαι ατσιδας στα κινητα και θελω να δω τι εχεις γραψει διοτι μπορει να εχεις γραψει καποιο guide που να βοηθαει.

Tα μυνηματα μετα απο χρονικο διαστημα διαγραφονται; Κοιταγα ενα μελος, εγγραφη πριν το 2010, με ενεργα μυνηματα "5". Παω στα μυνηματα να δω με τι ασχολειται/ασχοληθηκε στο φορουμ και μου βγαζει ""δεν υπαρχουν μυνηματα", ουτε αντιστοιχα θεματα που δημιουργησε φυσικα. Αλλα στο προφιλ του φαινεται σαν junior member με 5 ενεργα μυμηματα κι ας μην υπαρχουν. Λεπτομερια θα πεις, αλλα τη ειπα.  :huh:

οσο ξερω οχι δεν διαγραφονται.νομιζω οτι αν εχει πολυ παλια posts απο καποιο διαστημα και μετα δεν εμφανιζονται στα results.σαν περιορισμος του search

Το να μιλάτε για "σοβαρά" θέματα στο Μπλα Μπλα, είναι σα να κλέβετε ...εκκλησία! :P

γενικως το μπλα μπλα δεν θαπρεπε να υπαρχει ειτε καθολου ειτε με την μορφη -που υπαρχει τωρα.το 90 τις 100 των θεματων ειναι πραγματι χωρις νοημα απολυτως.ειναι θεματα οχι αποριας αλλα ορεξη για συζητηση

Πάντως θα ήταν χρήσιμο να ελέγχονται τα θέματα απο χρήστες με κάτω απο 3 μηνύματα, για να αποφεύγουμε τα τρολλ της Παρασκευής. Λέω εγώ τώρα.

Λέω για αυτούς που μπαίνουν 3-4 το πρωί και τα κάνουν όλα πτάνα.

για αυτο υπαρχει το Report.δεν ειναι ευκολο να ελεγχει καποιος τα παντα

Δεν είναι αδικία, και η πρώτη αγγελία περνάει απο έλεγχο αν δεν κάνω λάθος,.

σωστος.

εχει δοκιμαστει πολλάκις  ακρη δεν βγαινει !!!πολλα παραδειγματα ειναι θεμα ανθρωπου 

not !!!μαλλον δεν εχεις στειλει μυνημα σε mod  ...(ευγενικα  παντα)

εχει να κανει παντα με τον ανθρωπο.ξερεις τι ειναι ο αλλος να σου στελνει συνεχεια και να σου λεει βγαλε το ban και δεν θα το ξανακανω.ειναι αποδεδειγμενο οτι με το που το βγαλεις μετα απο μια ωρα θα κανει το ιδιο.σε εναν το εβγαλα και δεν περασε μια μερα μπηκε στα αθλητικα και παλι το ιδιο.εφυγε μονιμα και βεβαια μου ξαναστειλε μετα παλι να το βγαλω .

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...