Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Πληροφοριακά, σε ποια?

Ποια δημοκρατία σε forum? Ο ιδιοκτήτης αποφασίζει...

• Like 2
Δημοσ.

Πληροφοριακά, σε ποια?

Ποια δημοκρατία σε forum? Ο ιδιοκτήτης αποφασίζει...

Σε όλα

Σε μια δημοκρατία κουμάντο κάνουν οι πολλοί και όχι οι λίγοι.

Η λέξη δημοκρατία προέρχεται από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις δῆμος που σήμαινε λαός και κράτος που σήμαινε ισχύς, εξουσία.  ;)

Αθηναϊκή δημοκρατία 

Επειδή παγκοσμίως έχουμε ξεχάσει τον όρο της δημοκρατίας που μας άφησαν οι πρόγονοί μας.

Περισσότερο δεν αναλύω γιατί έχουμε βγει εκτός θέματος ας καθίσουν οι υπεύθυνοι ας τα λάβουν σοβαρά υπόψιν :mellow:  

Δημοσ.

Σε όλα

Σε όλα, όχι.

Γνωρίζω αρκετά forum (όπου συμμετέχω κιόλας) και φαίνεται κανονικότατα η δραστηριότητα του κάθε μέλους όσον αφορά threads και posts.

Σε μια δημοκρατία κουμάντο κάνουν οι πολλοί και όχι οι λίγοι.

Κάπου τα έχεις μπλέξει.

Εγώ και δέκα φίλοι μου θέλουμε να μπουκάρουμε πχ. στο σπίτι σου και να εγκατασταθούμε εκεί. Εσύ δεν θέλεις αλλά επειδή είμαστε έντεκα άτομα εμείς θα γίνει αυτό που λέμε εμείς στο όνομα της δημοκρατίας (ΝΟΤ).

Η δημοκρατία είναι άλλο πράγμα (έχει να κάνει και με την ψήφο μας) και σίγουρα δεν αφορά τον εδώ ιδιωτικό χώρο. Η αξιοκρατία ναι, αλλά είναι τελείως άσχετο πράγμα.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Σε όλα

Σε ποια forums ρώτησα, σε όλα σίγουρα δεν είναι σωστή απάντηση γιατί ξέρω πάρα πολλά που μπορεί ένας χρήστης να μπει σε profile άλλου και να κάνει search content (δλδ posts or topics started by this user)...

Για την ακρίβεια μέχρι στιγμής δεν έχω πετύχει forum που να μην έχει αυτό το feature...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η δημοκρατία είναι άλλο πράγμα (έχει να κάνει και με την ψήφο μας) και σίγουρα δεν αφορά τον εδώ ιδιωτικό χώρο. Η αξιοκρατία ναι, αλλά είναι τελείως άσχετο πράγμα.

QFE...

δεν έχετε καταλάβει πως λειτουργούσε η δημοκρατία τότε αλλά δεν το συνεχίζω γιατί θα βγούμε εκτός θέματος.

Δεν έχεις καταλάβει ότι το forum είναι ιδιωτικός χώρος.

• Like 1
Δημοσ.

Για την ακρίβεια μέχρι στιγμής δεν έχω πετύχει forum που να μην έχει αυτό το feature...

Ούτε εγώ παρεπιπτόντως.

Δημοσ.

Ξαναδιάβασε την πρόταση...

Την ξαναδιάβασα αλλά το ίδιο θα έγραφα πάλι, δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις δηλαδή :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Την ξαναδιάβασα αλλά το ίδιο θα έγραφα πάλι, δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις δηλαδή :)

Γιατί είναι υπερβολικός τότε?

Δημοσ.

Γιατί είναι υπερβολικός τότε?

Εσύ δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις, όχι αυτός. Την δικιά του άποψη βρίσκω υπερβολική αν την κατάλαβα σωστά. Ότι δηλαδή είναι ασήμαντο ένα γραπτό αν δεν μετρήσει στο post counter.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από την στιγμή όμως που αυτή είναι πάνω κάτω η λογική για την οποία δεν μετράνε τα posts της Ψυχαγωγίας, έμμεσα μπορεί κάποιος να το υποθέσει. Άσε που πλέον πιο πολύ "ξύλο" πέφτει στις ειδήσεις παρά στο Μπλα Μπλα...

Δημοσ.

Από την στιγμή όμως που αυτή είναι πάνω κάτω η λογική για την οποία δεν μετράνε τα posts της Ψυχαγωγίας, έμμεσα μπορεί κάποιος να το υποθέσει. Άσε που πλέον πιο πολύ "ξύλο" πέφτει στις ειδήσεις παρά στο Μπλα Μπλα...

Τι να σου πω, εγώ δεν το βλέπω έτσι. Γράφονται πολύ αξιόλογα και ενδιαφέροντα πράγματα και στο μπλα μπλα, ας μη μετράνε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προφανώς και γράφονται, κάθώς κι επικές μπούρδες στα replies των ειδήσεων.

Ουσιαστικά προτείνει είτε να μετράνε και στην Ψυχαγωγία είτε να μην μετράνε και στις ειδήσεις...

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...