FarCry Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 επισης προτεινω να γινεται αναζητηση ανα κατηγορια αγγελιων οταν βρισκεσαι μεσα στην καθε κατηγορια και οχι γενικα σε ολες τις αγγελιες οπως ειναι τωρα. 2
FarCry Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 ειναι κατι που νομιζω το ειχα γραψει παλιοτερα αλλα δεν αλλαξε κατι. οταν γραφω σχολια σε μια ειδηση απο την κεντρικη σελιδα δεν μου την εμφανιζει στις συνδρομες μου αυτοματα. απεναντιας εαν κανω το ιδιο πραγμα μεσα απο το φορουμ στην αντιστοιχη ενοτητα, μου το εμφανιζει αυτο γινεται να αλλαξει , ή ετσι ειναι η δομη του insomnia? συνηθως σχολιαζω μεσα απο την κεντρικη και οχι μεσα απο το φορουμ στην ενοτητα των ειδησεων. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 ειναι κατι που νομιζω το ειχα γραψει παλιοτερα αλλα δεν αλλαξε κατι. οταν γραφω σχολια σε μια ειδηση απο την κεντρικη σελιδα δεν μου την εμφανιζει στις συνδρομες μου αυτοματα. απεναντιας εαν κανω το ιδιο πραγμα μεσα απο το φορουμ στην αντιστοιχη ενοτητα, μου το εμφανιζει αυτο γινεται να αλλαξει , ή ετσι ειναι η δομη του insomnia? συνηθως σχολιαζω μεσα απο την κεντρικη και οχι μεσα απο το φορουμ στην ενοτητα των ειδησεων. Και σε μενα το ιδιο συμβαινει, εχω την αισθηση πως ειναι θεμα δομης. Αν δεις την παρακατω ειδηση στις δυο εκδοχες της, διαφερει το path, οποτε εκει καπου πρεπει να παιζει αυτο που λες. Θα βολευε οντως να εκανε subscription και απο τις δυο. http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/samsung/samsung-%CE%B7-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-smartphone-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-tablet-%CF%80%CE%BF%CF%85-r13384 http://www.insomnia.gr/topic/634494-samsung-%CE%B7-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-smartphone-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-tablet-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-android-70-nouga/
FarCry Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 συνηθως τις ειδησεις τις βλεπεις απο την κεντρικη και σχολιαζεις, οχι μεσα. γιαυτο υπαρχει αυτο το θεμα. τωρα αν μπορει να αλλαξει ειναι αλλο ζητημα. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 τωρα αν μπορει να αλλαξει ειναι αλλο ζητημα. Νομιζω για αυτο πρεπει να απαντησει καποιος smod ή ο hal, αλλα θα ηταν οντως απειρως βολικοτερο.
Highlander Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Καλά ε ; Πίστευα πως κάνω κάτι λάθος εγώ. :-D Μα θυμόμουν πως είχα γράψει κάτι σε μια είδηση, αλλά πουθενά η συνδρομή. Μου λύσατε την απορία.
zio10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Πιστεύω ότι θα ήταν καλό η φωτογραφία ενός άρθρου ή μιας είδησης που εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα του site να εμφανίζεται και στο αντίστοιχο post στο forum.
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Και σε μενα το ιδιο συμβαινει, εχω την αισθηση πως ειναι θεμα δομης. Αν δεις την παρακατω ειδηση στις δυο εκδοχες της, διαφερει το path, οποτε εκει καπου πρεπει να παιζει αυτο που λες. Θα βολευε οντως να εκανε subscription και απο τις δυο. http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/samsung/samsung-%CE%B7-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-smartphone-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-tablet-%CF%80%CE%BF%CF%85-r13384 http://www.insomnia.gr/topic/634494-samsung-%CE%B7-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-smartphone-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-tablet-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-android-70-nouga/ Η θα μπορουσε να γινοταν Lock το ενα και απλα να υπαρχει ενα Link που να οδηγει στο αλλο θεμα για σχολιασμο(αυτο αν δεν μπορει να γινει ενωση) καλό θα ήταν να υπάρχει η δυνατότητα το μέλος να μπορεί να διαγράψει ένα post του εάν είναι σε λάθος θέμα αλλά με χρονικό όριο το ένα λεπτό . επίσης θα εξυπηρετούσε να ξανά προστεθεί το status για γρήγορες απαντήσεις σε κάποιο μικρό θέμα χωρίς την απαιτήσει να ανοίξει κάποιος θέμα. πολλα πραγματα βολευουν αλλα καποιες φορες πεφτει πολυ καταχρηση σαν το oot
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 πολλα πραγματα βολευουν αλλα καποιες φορες πεφτει πολυ καταχρηση σαν το oot Σόρυ αλλά σε forum, σε ενότητα που λέγεται μπλα μπλα και σε θέμα με τίτλο official off topic thread για μένα δεν γίνεται να υπάρχει κατάχρηση
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 οταν στο oot ή σε αλλα θεματα η συζητηση παει στα πολιτικα παει στις θρησκειες ή στην κυριολεξια ο καθενας καθεται και λεει το μακρυ του και το κοντο του και η συζητηση δεν γινεται πολιτισμενα τοτε ειναι καταχρηση.οταν ανοιγονται θεματα για να θιξει ο ενας τον αλλον με διαφορους τροπους ή να μειωσει αλλα ατομα του forum τοτε ναι ειναι καταχρηση.και αλλα τοσα παραδειγματα που θα ξεφυγουμε εκτος θεματα αμα τα αναφερουμε ολα. 2
redhotstef Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Περασα μια βολτα απο την ενοτητα "προγραμματισμος" να δω τι παιζει. Οι περισσοτεροι που ανοιγουν θεμα ρωτανε διαφορες αποριες. Και αλλοι τις λυνουν. Το ιδιο γινεται και στο μπλα μπλα. Μονο που στο μπλα μπλα η συζητηση μπορει να παρει και εικοσι σελιδες. Στις αλλες ενοτητες σπανιο να δεις εικοσι απαντησεις. Γιατι ο αριθμος μυνηματων που εχεις γραψει στο μπλα, δεν μετρανε ενω στο υπολοιπο φορουμ, ναι; Ακομα και στις ειδησεις που ανεβαζετε, απο κατω σχολια τυπου 'πολυ καλη ειδηση, χαχαχου κλπ " ανεβαζουν τον counder ενω καποιοι που γραφουν παραγραφους και ξοδευουν χρονο στο μπλα, ασημαντοι. Τελος, ακομα και στο μπλα μπλα γινεται συζητηση για τη τεχνολογια. Δεν ειναι οτι λενε μονο ασχετα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Ιδανικά θα είχαμε γλιτώσει από τον post counter globally. Να το εξαλείψουμε σαν stupid/random/άχρηστο post motivator. 1
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Περασα μια βολτα απο την ενοτητα "προγραμματισμος" να δω τι παιζει. Οι περισσοτεροι που ανοιγουν θεμα ρωτανε διαφορες αποριες. Και αλλοι τις λυνουν. Το ιδιο γινεται και στο μπλα μπλα. Μονο που στο μπλα μπλα η συζητηση μπορει να παρει και εικοσι σελιδες. Στις αλλες ενοτητες σπανιο να δεις εικοσι απαντησεις. Γιατι ο αριθμος μυνηματων που εχεις γραψει στο μπλα, δεν μετρανε ενω στο υπολοιπο φορουμ, ναι; Ακομα και στις ειδησεις που ανεβαζετε, απο κατω σχολια τυπου 'πολυ καλη ειδηση, χαχαχου κλπ " ανεβαζουν τον counder ενω καποιοι που γραφουν παραγραφους και ξοδευουν χρονο στο μπλα, ασημαντοι. Τελος, ακομα και στο μπλα μπλα γινεται συζητηση για τη τεχνολογια. Δεν ειναι οτι λενε μονο ασχετα. Είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω Ξαναδιάβασε την πρόταση...
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 να υπάρχει λειτουργία που να μην φαίνονται τα μηνύματα και τα θέματα στο προφίλ μας δημόσια. Εγώ προσωπικά δεν θέλω να φαίνονται δημόσια κανένα μήνυμα και θέμα. Να μπορεί να τα βλέπει μόνο το staff. Γιατί είμαι σίγουρος υπάρχουν διάφοροι περίεργοι εδώ μέσα privacy comes first
Προτεινόμενες αναρτήσεις