poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 που ακριβώς είναι αυτό το κουμπί που λέτε; Δεν το βλέπω πουθενά. αν δεν εχεις ανοιξει εσυ το θεμα απλα δεν το βλεπεις. Καλα αυτο είναι πολυ άσχημο και δεν ειναι καν ελληνικό φαινόμενο. Βεβαια το χειρότερο ειναι να εχεις λιωσει σε αναζητησεις για κατι εξειδικευμένο και το μοναδικο σχετικο να το βρισκεις σε κάποιο forum όπου αυτος που το ελυσε γραφει κάτι του στυλ "οκ το ελυσα μονος μου" και δε γραφει τι εκανε για να το λυσει. Και θελεις να τον πνιξεις. καλα ναι σε αρκετους εχω γραψει πεςμας πως επαιξε.ελεος δηλαδη.1 λεπτο δουλεια.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 αν δεν εχεις ανοιξει εσυ το θεμα απλα δεν το βλεπεις. μα έχω ανοίξει θέμα http://www.insomnia.gr/topic/632581-%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B1-services/ :huh:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 μα έχω ανοίξει θέμα http://www.insomnia.gr/topic/632581-ύποπτο-αρχείο-στα-services/ :huh: Όχι στην κατηγορία Insomnia Site-Forum όμως...
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Στο Insomnia site-forum υπάρχει μόνο απο όσο έχω δει. Και είναι ορατό μόνο στον TS. μα έχω ανοίξει θέμα http://www.insomnia.gr/topic/632581-%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B1-services/ :huh: μα στο εγραψαν και πιο πανω.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 α οκ thanks προτείνω να μπει κατηγορία για Raspberry pi
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 κανονικα το mark solved θαηταν καλο να υπαρχει παντου για τον ts. α οκ thanks προτείνω να μπει κατηγορία για Raspberry pi Κατηγορια?Για κατι τετοια συνηθως ενα θεμα ειναι μια χαρα
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 κανονικα το mark solved θαηταν καλο να υπαρχει παντου για τον ts. Κατηγορια?Για κατι τετοια συνηθως ενα θεμα ειναι μια χαρα θέμα αλλά να γίνει sticky
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 θέμα αλλά να γίνει sticky για να γινει ενα θεμα sticky θα πρεπει να εχει και την αναλογη κινηση.αν η κινηση που κανει ειναι καλη εννοειται γινεται sticky. δεν θα γινουν sticky θεματα για ποδοσφαιρο ή για παιχνιδια που ετσι και αλλιως εχουν πιτα κινηση all year. αλλα θεματα τι Pc να αγορασω τι ρουτερ να αγορασω και διαφορα τετοια που ειναι καπως τεχνικα εφοσον ειχαν κινηση εγιναν sticky. φαινεται απο τα view και τα answers αλλωστε τι κινηση υπαρχει.οπως και ενα θεμα αν παλιωσει βγαινει το sticky
McNerd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 όταν μπαίνω από κινητό δεν μπορώ να δω κουμπί για αναφορά ποστς που χαλάνε το θέμα που άνοιξα...
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 όταν μπαίνω από κινητό δεν μπορώ να δω κουμπί για αναφορά ποστς που χαλάνε το θέμα που άνοιξα... Ίσως αν επιλέξεις την πλήρη έκδοση; 2
corsair04 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 το gogadget παιδιά τι σχέση έχει με το insomnia παλιότερα υπήρχε στο μενού απλά πλέον δεν υπάρχει και ήθελα να ρωτήσω και τι ακριβώς είναι ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 όταν μπαίνω από κινητό δεν μπορώ να δω κουμπί για αναφορά ποστς που χαλάνε το θέμα που άνοιξα... Ναι αν δεν βαλεις Full version που το κανει σαν desktop δεν εχει αναφορα το gogadget παιδιά τι σχέση έχει με το insomnia παλιότερα υπήρχε στο μενού απλά πλέον δεν υπάρχει και ήθελα να ρωτήσω και τι ακριβώς είναι ευχαριστώ Υπηρχαν μεσα ολα τα gadgets πχ ολα τα κινητα οποτε μπορουσες να δεις απο το ποσοι το εχουν μεχρι αποριες για το συγκεκριμενο ακριβως τηλεφωνο ή αγγελιες με βαση αυτο.
corsair04 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Ωραίο θα ήταν στα προσωπικά μηνύματα να φαίνεται ότι ο άλλος πληκτρολογεί γιατί πάρουν φορές που κάποιος στέλνει ένα μήνυμα το διαβάζουν και έχει αγωνιά θα απαντήσει ο άλλος ή όχι ενώ έτσι θα ξέρει άμεσα ότι ο άλλος πληκτρολογεί
Homecinemakias Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος moderator για τις αγγελίες ώστε να αποστέλλουμε διαλόγους αξέστων; Έχω μια φώτο με διάλογο να στείλω. Ενός απαράδεκτου που βρομίζει την κοινότητά σας ως μέλος. Ευχαριστώ.
corsair04 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος moderator για τις αγγελίες ώστε να αποστέλλουμε διαλόγους αξέστων; Έχω μια φώτο με διάλογο να στείλω. Ενός απαράδεκτου που βρομίζει την κοινότητά σας ως μέλος. Ευχαριστώ. δεν μπορεί να κάνει κάτι είναι ιδιωτική η συνομιλία απλά διαγράφεις τον μήνυμα και τον αγνοείς "λίστα αγνόησης" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις