Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που ακριβώς είναι αυτό το κουμπί που λέτε; Δεν το βλέπω πουθενά.

αν δεν εχεις ανοιξει εσυ το θεμα απλα δεν το βλεπεις.

Καλα αυτο είναι πολυ άσχημο και δεν ειναι καν ελληνικό φαινόμενο.

Βεβαια το χειρότερο ειναι να εχεις λιωσει σε αναζητησεις για κατι εξειδικευμένο και το μοναδικο σχετικο να το βρισκεις σε κάποιο forum όπου αυτος που το ελυσε γραφει κάτι του στυλ "οκ το ελυσα μονος μου" και δε γραφει τι εκανε για να το λυσει.

Και θελεις να τον πνιξεις. :P

καλα ναι σε αρκετους εχω γραψει πεςμας πως επαιξε.ελεος δηλαδη.1 λεπτο δουλεια.

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο Insomnia site-forum υπάρχει μόνο απο όσο έχω δει. Και είναι ορατό μόνο στον TS.

μα στο εγραψαν και πιο πανω.

Δημοσ.

κανονικα το mark solved θαηταν καλο να υπαρχει παντου για τον ts.

α οκ thanks :-D

προτείνω να μπει κατηγορία για Raspberry pi

Κατηγορια?Για κατι τετοια συνηθως ενα θεμα ειναι μια χαρα:P

Δημοσ.

θέμα αλλά να γίνει sticky :D :P

για να γινει ενα θεμα sticky θα πρεπει να εχει και την αναλογη κινηση.αν η κινηση που κανει ειναι καλη εννοειται γινεται sticky.

δεν θα γινουν sticky θεματα για ποδοσφαιρο ή για παιχνιδια που ετσι και αλλιως εχουν πιτα κινηση all year.

αλλα θεματα τι Pc να αγορασω τι ρουτερ να αγορασω και διαφορα τετοια που ειναι καπως τεχνικα εφοσον ειχαν κινηση εγιναν sticky.

φαινεται απο τα view και τα answers αλλωστε τι κινηση υπαρχει.οπως και ενα θεμα αν παλιωσει βγαινει το sticky

Δημοσ.

όταν μπαίνω από κινητό δεν μπορώ να δω κουμπί για αναφορά ποστς που χαλάνε το θέμα που άνοιξα...

Δημοσ.

όταν μπαίνω από κινητό δεν μπορώ να δω κουμπί για αναφορά ποστς που χαλάνε το θέμα που άνοιξα...

Ίσως αν επιλέξεις την πλήρη έκδοση;

• Like 2
Δημοσ.

το gogadget παιδιά τι σχέση έχει με το insomnia παλιότερα υπήρχε στο μενού απλά πλέον δεν υπάρχει και ήθελα να ρωτήσω και τι ακριβώς είναι

ευχαριστώ   

Δημοσ.

Ναι αν δεν βαλεις Full version που το κανει σαν desktop δεν εχει αναφορα 

το gogadget παιδιά τι σχέση έχει με το insomnia παλιότερα υπήρχε στο μενού απλά πλέον δεν υπάρχει και ήθελα να ρωτήσω και τι ακριβώς είναι

ευχαριστώ   

Υπηρχαν μεσα ολα τα gadgets πχ ολα τα κινητα οποτε μπορουσες να δεις απο το ποσοι το εχουν μεχρι αποριες για το συγκεκριμενο ακριβως τηλεφωνο ή αγγελιες με βαση αυτο.

Δημοσ.

Ωραίο θα ήταν στα προσωπικά μηνύματα να φαίνεται ότι ο άλλος πληκτρολογεί γιατί πάρουν φορές που κάποιος στέλνει ένα μήνυμα το διαβάζουν και έχει αγωνιά θα απαντήσει ο άλλος ή όχι ενώ έτσι θα ξέρει άμεσα ότι ο άλλος πληκτρολογεί 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος moderator για τις αγγελίες ώστε να αποστέλλουμε διαλόγους αξέστων; Έχω μια φώτο με διάλογο να στείλω. Ενός απαράδεκτου που βρομίζει την κοινότητά σας ως μέλος.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος moderator για τις αγγελίες ώστε να αποστέλλουμε διαλόγους αξέστων; Έχω μια φώτο με διάλογο να στείλω. Ενός απαράδεκτου που βρομίζει την κοινότητά σας ως μέλος.

Ευχαριστώ.

δεν μπορεί να κάνει κάτι είναι ιδιωτική η συνομιλία απλά διαγράφεις τον μήνυμα και τον αγνοείς "λίστα αγνόησης"

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...