Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

Να αλλάζει ο τίτλος σε κάθε θέμα που το ερώτημα του TS απαντάται/λύνεται? Ένα [sOLVED] στον τίτλο, όπως το κάνει χρόνια τώρα το Tom's, να ξέρουμε ποια θέματα είναι απαντημένα, σε περίπτωση που έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Σαν αρχειοθέτηση.

Εγώ προσωπικά το κάνω σε όλα τα θέματα που ρωτάω (σίγουρα σε ένα με το λάπτοπ και ένα με το hdmi), και το βρίσκω ότι προσφέρει στην οργάνωση του site.

Τι λέτε?

• Like 13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα. Θα ηθελα να προτεινω αν συμφωνουν και αλλα μελη, να φτιαξετε μια κατηγορια. Ιντερνετικες αγορες ή καπως ετσι. Μπαινουμε στην κατηγορια ιντερνετ και στις πρωτες σελιδες το 95% ειναι για paypal, sportdirect και capital control θεματα. 

Ποια ειναι η γνωμη σας? 

• Moderators

Αν και νομιζω πρεπει να εχει ειπωθεί ξανα θα το πω. Δεν θα ηταν καλυτερο αν εμπαινε ενα οριο στα minum post που θα πρεπει να εχεις καποιος ωστε να μπει στο μπλα μπλα? Ετσι θα γλιτώναμε ενα μικρο ποσοστο ατόμων που κανουν νεους λογαριασμους για να σπαμμαρουν απλα..

Λογικα η απαντηση ειναι οτι και να γινει αυτο τοτε θα αρχισουν να σπαμμαρουν λογικα σε αλλες κατηγοριες μεχρι να μαζεψουν τα απαραιτητα ποστ , θεωρητικα ναι αλλα αν ο απαιτουμενος αριθμος ειναι πχ 200-300 ποστ δεν νομιζω ο καθε ενας να το κανει!

Καμια επισημη απαντηση?

• Like 3

Αν και νομιζω πρεπει να εχει ειπωθεί ξανα θα το πω. Δεν θα ηταν καλυτερο αν εμπαινε ενα οριο στα minum post που θα πρεπει να εχεις καποιος ωστε να μπει στο μπλα μπλα? Ετσι θα γλιτώναμε ενα μικρο ποσοστο ατόμων που κανουν νεους λογαριασμους για να σπαμμαρουν απλα..

Λογικα η απαντηση ειναι οτι και να γινει αυτο τοτε θα αρχισουν να σπαμμαρουν λογικα σε αλλες κατηγοριες μεχρι να μαζεψουν τα απαραιτητα ποστ , θεωρητικα ναι αλλα αν ο απαιτουμενος αριθμος ειναι πχ 200-300 ποστ δεν νομιζω ο καθε ενας να το κανει!

Καμια επισημη απαντηση?

Συμφωνώ 100% μαζί σου αν και μικρή σημασία έχει στο forum αυτό όπου υπάρχει τεράστια ανοχή σε ανόητα σχόλια όπου μπορεί να κάνει ο καθένας και να ανεβάζει το post count. Κάνοντας κάποιος μια βόλτα σε όλα τα threads (και ειδικά στις "ειδήσεις") θα δει ότι από τα 100 σχόλια (που μετράνε στο post count) τα 90-95 είναι απλώς ανοήτες μονοσύλλαβες εκφράσεις ή χαζό spamming ή ανώριμα/ανόητα meme. Και σε αυτό ευθύνεται αποκλειστικά η ΣΟ και η διαχείριση.

Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μθα αναδιοργάνωση στο φόρουμ και τις κατηγορίες του.

Πχ δεν καταλαβαίνω γιατί νέα και ειδήσεις είναι διαφορετικές κατηγορίες, δεν θα μπορούσε να είναι μία;

Μετά στο hardware, υπάρχει η δημοφιλέστατη ενότητα των προσφορών που νομίζω δεν κολλάει εκεί αφού έχει κυριολεκτικά τα πάντα μέσα. Μήπως θα ήταν καλύτερα να πάει σε μια ενότητα με τις αγορές, ιντερνετικές και μη;

Το apple hardware έχει επίσης ένα θεματάκι γιατί τα θέματα που αφορούν iphones και ipads γράφονται κι εκεί και στις άλλες αντίστοιχες κατηγορίες (smartphones, tablets).

Τέλος, η υποενότητα console games στο software ενώ μέσα έχει ανάμεικτα θέματα software και hardware. Ίσως θα βόλευε μια ενότητα gaming και μέσα να υπάρχουν κατηγορίες για pc και console games και χωριστά για console hardware (ίσως και retro gaming; ).

Αυτά τα λίγα! :P :D

• Like 7

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Επίσης υποχρεωτικό στις αγγελιες να βαλουν αν βρισκονται Αθηνα ή Θεσσαλονικη - να ειναι με επιλογη κλικ

Και αν ειναι απο αλλού?

Εκτός αν εννοείς επιλογή βόρειοι η νότιοι ..

• Like 1

Και αν ειναι απο αλλού?

Εκτός αν εννοείς επιλογή βόρειοι η νότιοι ..

Ναι μαζί με αυτό - το λέω αυτό ώστε να ξέρουμε να μην στέλνουμε μηνύματα για το αν είναι από Αθήνα και να περιμένουμε απάντηση

• Like 1

Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μθα αναδιοργάνωση στο φόρουμ και τις κατηγορίες του.

[...........]

Θεωρώ κι εγώ οτι πρέπει να γίνει μια καλύτερη κατηγοριοποίηση. Το Μπλα-Μπλα σίγουρα μπορεί να έχει λίγη δουλειά αλλά και άλλες ενότητες, να αποκτήσουν υποενότητες

• Like 1

Ναι αλλά ένα τρολ στα δέκα θα κάτσει να κάνει 300 ποστ για να γράψει μια μαλακια και να φάει μπαν αμέσως

300 Πιστεύω ειναι πάρα πολλά εγώ ο καρμίρης απο το 2008 και 161 έχω χαχα ( βέβαια είμαι ενεργός το 2016 ουσιαστικά ). 

Συμφωνώ πάντως, θα μπορούσε να μπει και ένα μέγιστο όριο μηνυμάτων ανα ημέρα ώστε να μην μπορεί κάποιος να φτάσει τα 50-100 μηνύματα σε 2-3 ημέρες ;)

Συμφωνώ πάντως, θα μπορούσε να μπει και ένα μέγιστο όριο μηνυμάτων ανα ημέρα ώστε να μην μπορεί κάποιος να φτάσει τα 50-100 μηνύματα σε 2-3 ημέρες ;)

Άκυρη η πρότασή σου imho.

Την εποχή που συμμετείχα πολύ στο forum βοηθώντας στο Hardware, ξεπερνούσα τα 100 posts τη μέρα.

Και δεν αναφέρομαι σε μονολεκτικές απαντήσεις.

Δεν ξέρω τι γίνεται πλέον, αλλά φαντάζομαι πως θα υπάρχουν άλλοι που θα βοηθούν συντάσσοντας αρκετά posts, οπότε γιατί να τους περιορίσεις;

Θα υπάρχουν άλλοι τρόποι να περιοριστεί το trolling απ' το «πονάει χέρι, κόψει κεφάλι».

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...