Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 και γιατί να μην υπάρχει δλδ? εγώ πχ θέλω να μην φαίνομαι online που το πρόβλημα? αυτή η επιλογή υπάρχει από default ΣΕ ΟΛΑ τα forums... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Τωρα θα ρωταγα για animated avatar,αλλα μπορω να φανταστω το χαος που θα επικρατει μετα.Εστω 80χ80 και κατω απο 20kb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo64x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Προτείνω να μην υπάρχει επιλογή να μην φαίνεται κάποιος αν είναι εντός ή όχι. Σε τι αποσκοπεί δηλαδή? Privacy όπως λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Προτείνω να μην υπάρχει επιλογή να μην φαίνεται κάποιος αν είναι εντός ή όχι. Σε τι αποσκοπεί δηλαδή? υπαρχει ειδη αυτο...καπουτο βρηα στον πινακα ελεγχου του προφιλ μου χτες...δεν θυμαμαι που ακριβος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 υπαρχει ειδη αυτο...καπουτο βρηα στον πινακα ελεγχου του προφιλ μου χτες...δεν θυμαμαι που ακριβος προφανώς δεν εννοεί μόνο για τον εαυτό του αλλά για όλα τα μέλη του forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 και γιατί να μην υπάρχει δλδ? εγώ πχ θέλω να μην φαίνομαι online που το πρόβλημα? αυτή η επιλογή υπάρχει από default ΣΕ ΟΛΑ τα forums... Γιατί είναι μη πρακτικό. π.χ. ρωτάω κάτι και περιμένω απάντηση από κάποιον και δεν μπορώ να ξέρω αν είναι online για να περιμένω. Αν κάποιος δεν θέλει να φαίνεται ας διαβάζει τα posts χωρίς να συνδέεται αλλά αυτό το πράμα δεν έχει νόημα. Θες να βρεις κάποιον και δεν μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 kk άποψή σου, δεν συμφωνώ πάντως και μάλλον ούτε και οι admins/mods παγκοσμίως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Απο ολα αυτα που γραψατε ρε παιδες πραγματοποιηθηκε κανενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Σσσσςςς! Δε το λεμε! Απλα περιμενουμε υπομονετικα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 kk άποψή σου, δεν συμφωνώ πάντως και μάλλον ούτε και οι admins/mods παγκοσμίως... Ναι το ξέρω ότι δεν συμφωνούν και οι mods μάλλον, δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί είναι μη πρακτικό.π.χ. ρωτάω κάτι και περιμένω απάντηση από κάποιον και δεν μπορώ να ξέρω αν είναι online για να περιμένω. Αν κάποιος δεν θέλει να φαίνεται ας διαβάζει τα posts χωρίς να συνδέεται αλλά αυτό το πράμα δεν έχει νόημα. Θες να βρεις κάποιον και δεν μπορείς. Δηλαδή αν αποσυνδέεται και διαβάζει τα ποστς θα είναι πρακτικό? Άλλο σημαντικό που θα έχει αναφερθεί αλλά το επαναφέρω in any case Αutosearch με βάση τον τίτλο όταν πας να ανοίξεις νέο θέμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 θα ελεγα να εχουμε το μπλα μπλα κατω απο τις ειδησεις ή απο πανω διοτι εκει συμμετεχει περισσοτερος κοσμος και ειναι χρησιμο για να βρησκουμε και αλλα χρησιμα πραγματα διοτι εγω εχω βρει πολλαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Απο το search δηλαδη δε μπορεις να τα βρισκεις. Ειναι λιγο ατοπο αυτο που λες κατ εμε γιατι το insomnia ειναι τεχνολογικο site που απλα εχει το "μπλα μπλα" ως συμπληρωμα κατω κατω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ωραία τα καινούρια χρωματάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Έχω καθαρίσει την browser cache, αλλά δε βλέπω κάποια σημαντική αλλαγή. Π.χ. έχοντας ανοιχτό το παρόν thread, νομίζω πως η μόνη διαφορά είναι στην παρακάτω λωρίδα: Μπορεί να κάνω και λάθος όμως... edit: Άκυρο. Υπάρχουν κι αλλού αλλαγές. Σε αποτελέσματα αναζήτησης π.χ. τα πράγματα είναι εμφανώς πιο «μπλε» : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις