Πανος999 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Τι θα λεγανε οι mods να δωσουμε λιγο χρωμα στο forum? Να βαζαμε μερικα θεματα να ομορφυνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Η διαφορά με το θέμα όπου χαρίζουν πράγματα θα ήταν ότι υπάρχει κλήρωση; (για το giveaway) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Παιδί δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο από την φορητή έκδοση θα πρέπει να πάω στην desktop. Αν μπορείτε κάντε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrispi775 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Σχετικά με τις αγγελίες με το θέμα της κατάθεσης. Έχει παραγίνει ο καθένας να ζητάει κατάθεση για το παραμικρό. Σε συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών δεν διασφαλίζεται καθόλου ο αγοραστής όταν κάνει κατάθεση για οτιδήποτε και έχουμε διαβάσει παρά πολλά περιστατικά εδώ για εξαπατήσεις που έγιναν μετά απο κατάθεση. Το καλύτερο θα ήταν να μπει όρος στις αγγελίες που δεν θα επιτρέπεται συναλλαγή με κατάθεση ή αν δεν μπορεί να γίνει αυτό να μπει στην φόρμα καταχώρησης των αγγελιών μια προειδοποίηση που θα πρεπει να την τικαρεις του στιλ "το insomnia προειδοποιεί ότι συναλλαγές μέσω κατάθεσης ενέχουν κινδύνους εξαπάτησης και θα -πρέπει να αποφεύγονται ". Φτάνει πια αυτή η ιστορία με τον κάθε ενα να ζητάει κατάθεση εδώ καταστήματα και την επιλογή κατάθεσης την έχουν προαιρετική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 ^Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει. Όπως είπες, είναι συναλλαγή ιδιωτών, άρα οι όροι μπαίνουν και από τους δύο. Ούτε η προειδοποίηση έχει ιδιαίτερο νόημα για μένα. Όλες οι συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών ενέχουν κινδύνους και ρίσκο. Άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Τι θα λεγατε να προσθετατε ενα τροπο να σβησουμε ολες τις αποθηκευμενες ειδοποιησεις με τη μια και οχι σελιδα - σελιδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Σχετικά με τις αγγελίες με το θέμα της κατάθεσης. Έχει παραγίνει ο καθένας να ζητάει κατάθεση για το παραμικρό. Σε συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών δεν διασφαλίζεται καθόλου ο αγοραστής όταν κάνει κατάθεση για οτιδήποτε και έχουμε διαβάσει παρά πολλά περιστατικά εδώ για εξαπατήσεις που έγιναν μετά απο κατάθεση. Το καλύτερο θα ήταν να μπει όρος στις αγγελίες που δεν θα επιτρέπεται συναλλαγή με κατάθεση ή αν δεν μπορεί να γίνει αυτό να μπει στην φόρμα καταχώρησης των αγγελιών μια προειδοποίηση που θα πρεπει να την τικαρεις του στιλ "το insomnia προειδοποιεί ότι συναλλαγές μέσω κατάθεσης ενέχουν κινδύνους εξαπάτησης και θα -πρέπει να αποφεύγονται ". Φτάνει πια αυτή η ιστορία με τον κάθε ενα να ζητάει κατάθεση εδώ καταστήματα και την επιλογή κατάθεσης την έχουν προαιρετική. Γιατί η αντικαταβολή τι διασφάλιση σου παρέχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrispi775 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Γιατί η αντικαταβολή τι διασφάλιση σου παρέχει;Η αντικαταβολή με έλεγχο κατα την παράδοση με εξασφαλίζει πλήρως και έχω κάνει αρκετές συναλλαγές με αυτόν τον τροπο αν βέβαια κάποιος δεν θέλει να κάνει αντικαταβολή με έλεγχο πρόβλημα του. Εγώ την άποψη μου εκφράζω. Όποιος θέλει κατάθεση αναλαμβάνει και τα ρίσκα του. Καλύτερα να πληρώσω ενα προϊόν που με ενδιαφέρει ακριβότερα εάν δεν μπορέσω να το βρω απο αγγελία με αντικαταβολή απο το να κανω τον κάθε απατεώνα μάγκα με τα λεφτά μου. Δέστε μονο ποσά θέματα έχουν ανοίξει κατα καιρούς εδώ για εξαπάτηση με κατάθεση. Γιατί όλοι όσοι ζητάνε κατάθεση δήθεν για να έχουν τα χρήματα άμεσα μόλις τους πεις οκ θα σου κανω κατάθεση έφοσον όμως μου στείλεις πρώτα το προϊόν τότε αρνούνται; Εκεί δεν βιάζονται τα χρήματα; Σου τα πριζουν στην αρχή με τις αξιολογήσεις τους για να δεχτείς κατάθεση και μόλις τους πεις οκ κατάθεση ναι αλλά πρώτα να παραλάβω το προϊόν τότε γίνονται λουιδες και πάνε περίπατο και αξιολογήσεις και πανηγύρια. Για εμένα ο μόνος τρόπος είναι αντικαταβολή με έλεγχο κατα την παραλαβή ή χέρι με χέρι αλλιώς αγορα απο καταστημα ακριβότερα ή αν θέλουν κατάθεση πρώτα αποστολή παραλαβή και μετά άμεσα κατάθεση πάλι τα χρήματα άμεσα θα τα έχουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos agrafiotis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 οτι να ναι ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του! εδω την πατησα απο 2 ατομα που ηρθαν χερι με χερι και την επομενη που τους πηρα τηλ γιατι πραγματικα ειχα θεμα την κανανε την κολοτουμπα με ελαφρα! και το παιζανε κινεζοι! και διαβαζανε τα μνμτα και δεν σηκωναν τηλ ουτε για αστειο! εχω τα accounts τους !!! και ο χαζος εβαλα και θετικη αξιολογηση απο την προηγουμενη μερα! τι να λεμε τωρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Η αντικαταβολή με έλεγχο κατα την παράδοση με εξασφαλίζει πλήρως και έχω κάνει αρκετές συναλλαγές με αυτόν τον τροπο αν βέβαια κάποιος δεν θέλει να κάνει αντικαταβολή με έλεγχο πρόβλημα του. Εγώ την άποψη μου εκφράζω. Όποιος θέλει κατάθεση αναλαμβάνει και τα ρίσκα του. Καλύτερα να πληρώσω ενα προϊόν που με ενδιαφέρει ακριβότερα εάν δεν μπορέσω να το βρω απο αγγελία με αντικαταβολή απο το να κανω τον κάθε απατεώνα μάγκα με τα λεφτά μου. Δέστε μονο ποσά θέματα έχουν ανοίξει κατα καιρούς εδώ για εξαπάτηση με κατάθεση. Γιατί όλοι όσοι ζητάνε κατάθεση δήθεν για να έχουν τα χρήματα άμεσα μόλις τους πεις οκ θα σου κανω κατάθεση έφοσον όμως μου στείλεις πρώτα το προϊόν τότε αρνούνται; Εκεί δεν βιάζονται τα χρήματα; Σου τα πριζουν στην αρχή με τις αξιολογήσεις τους για να δεχτείς κατάθεση και μόλις τους πεις οκ κατάθεση ναι αλλά πρώτα να παραλάβω το προϊόν τότε γίνονται λουιδες και πάνε περίπατο και αξιολογήσεις και πανηγύρια. Για εμένα ο μόνος τρόπος είναι αντικαταβολή με έλεγχο κατα την παραλαβή ή χέρι με χέρι αλλιώς αγορα απο καταστημα ακριβότερα ή αν θέλουν κατάθεση πρώτα αποστολή παραλαβή και μετά άμεσα κατάθεση πάλι τα χρήματα άμεσα θα τα έχουν. Όταν εσύ δεν εμπιστεύεσαι τον άλλο που σου ζητάει κατάθεση πριν την αποστολή, εκείνος γιατί να εμπιστευτεί εσένα και να σου στείλει το προϊόν του χωρίς να τον έχεις πληρώσει; Ας μην βλέπουμε τα πράγματα μόνο από την πλευρά που μας βολεύει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Καλά όλα αυτά, πρόταση για τη βελτίωση του site δεν βλέπω να υπάρχει κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Mobile εφαρμογή για Android... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Καλά όλα αυτά, πρόταση για τη βελτίωση του site δεν βλέπω να υπάρχει κάπου. Απαγορευση δημοσιευσης μυνηματων κατω απο 20 χαρακτηρες. Βαρεθηκα να διαβαζω απαντησεις τυπου κλειδωστε το , gifs , ατακες γελιου και τρολ. Φορουμ ειναι εδω, ενα μερος για να προωθειται η κουβεντα, οχι τα για σταματαει. Καθε θεμα να κλειδωνεται αμα φτασει ενα χ αριθμο αναφορων, τα οποια μελη τις εχουν κανει, να γνωστοποιουνται σε καθε κλειδωμα. Τα κειμενα που γραφονται εδω να μη διαγραφονται , αν δεν αποθηκευονται σε μερος/λινκ που θα εχουν προσβαση παλια μελη τουλαχιστον. Λυπηθηκα πολλες φορες την διαγραφη κατεβατων κειμενων απο mods. Να κανετε να βαζουμδ αγγελιες και απο την mobile εκδοση του site. Αντι για το κουτακι τηλεφωνο στις αγγελιες, να βαλετε κουτακι περιοχη, νομο τουλαχιστον. Η και τα δυο. Να βγαλετε την επιλογη του καθε μελους να μπορει να γραφει στο προφιλ του, προσωπικο. Δεν βοηθαει πουθενα. Θελω να ξερω αν ενας χρηστης ποτε μπηκε τελευταια στο site και αδιαφορησε πχ σε μυνημα μου απλα, η μηπως τον πατησε το τρενο. Αν μπει στο προφιλ μου, ας μην φαινεται σαν εμφανη μελος, να ξερω οτι με εψαξε. Το σημαντικο για ολους ειναι να ξερουμε ποτε ηταν τελευταια ωρα online. Αν δεν θελει καποιος να ξερουμε τι κανει, ας πατησει αποσυνδεση απλα. Στο my phone σου λενε σε καθε προφιλ και το ποιο θεμα διαβαζεις τη καθε χρονικη στιγμη. Η gallery δεν βοηθα πουθενα, γεμιζετε αχρηστα GB τους σερβερ σας. Ουτε καν χρονολογικη ταξινομιση δεν εχουν, πρωτες πρωτες φωτογραφιες ειναι αυτες του χαλ.. Μην κανετε τιποτα απο τα παραπανω, μια χαρα βολευομαστε και ετσι. (Μη σβηζετε το ποστ μου, μου πηρε δεκα λεπτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 1. Υπερβολικό βρίσκω το να μην μπορεί να γράψει κάποιος μήνυμα με λιγότερους από είκοσι χαρακτήρες. Όχι πως δεν υπάρχει θέμα με τα ανούσια μηνύματα. 2. Δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο, ούτε σαν σκέψη. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι, αν με ρωτούσε ο ιδιοκτήτης, θα δήλωνα αντίθετος. 3. Ζητάς, δηλαδή, παράκαμψη των αποφάσεων των συντονιστών; Πάλι δεν βλέπω να υλοποιείται κάτι τέτοιο. Να αναιρούμε, δηλαδή, στην πράξη την απόφασή μας; Και μάλιστα ειδικά για "παλιά" μέλη; 4. Δεν μπορώ να απαντήσω, δεν ξέρω τι δυνατότητες υπάρχουν, τι βελτιώσεις βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης κτλ. 5. Έχω προτείνει να είναι υποχρεωτική η αναγραφή περιοχής και να μην επιτρέπεται στο πεδίο τιμής το "Επικοινωνία". 6. Νομίζω πως εδώ θα προκριθεί το δικαίωμα ενός μέλους να σερφάρει χωρίς να παρακολουθούν οι πάντες την κάθε του κίνηση. Άρα, κάπου βοηθά. Προσωπικά, δεν συμφωνώ με την τακτική του my phone, αλλά ο καθένας όπως νομίζει. Ενδιαφέρουσα πρόταση πάντως. 7. Νομίζω υπάρχουν σκέψεις για βελτίωση του gallery. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Mobile εφαρμογή για Android... αν και υπάρχει επιλογή στην αρχική οθόνη κάτω κάτω που λέει Αλλαγή Theme, επιλέγεις mobile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις