Moderators stormrain Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Επειδή τώρα τελευταία βλέπω πολλούς στα Smartphones που ανοίγουν θέμα "κινητό έως 250 ευρώ" (πχ) χωρίς άλλες πληροφορίες δεν θα ήταν καλύτερο για να μην ρωτάμε τι οθόνη θες τι χρήση κάνεις, να υπάρχει μια φόρμα όπως στα Νέα Συστήματα Και Αναβαθμίσεις; Δεν ειναι κακη ιδεα αυτη. Θελεις να ανοιξεις ενα θεμα οπως αυτο που εχει ανοιχθει στα Νεα Συστηματα, να το κανουμε sticky, να ακουσουμε προτασεις κι εκει και να το δοκιμασουμε πιλοτικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δεν ειναι κακη ιδεα αυτη. Θελεις να ανοιξεις ενα θεμα οπως αυτο που εχει ανοιχθει στα Νεα Συστηματα, να το κανουμε sticky, να ακουσουμε προτασεις κι εκει και να το δοκιμασουμε πιλοτικα? Πάω να το κάνω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ήθελα να δημιουργήσω ένα νέο θέμα στο Auto & Moto. Έγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό, σεντόνι αλά washcloud. Επειδή έβαλα τη λέξη «βοήθεια» στον τίτλο, μου έριξε άκυρο, και φυσικά έχει σβηστεί το σεντόνι. Το πρόβλημα είναι ότι δε βλέπω την επιλογή να ανακτήσω το κείμενο που (συνήθως) αποθηκεύεται μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Υπάρχει περίπτωση να το ανακτήσω ή τσάμπα τόσα λεπτά που έγραφα; Το ρωτάω εδώ, σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόβλεψη για κάτι τέτοιο, κάτι που θα ήταν πολύ άσχημο οφείλω να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ήθελα να δημιουργήσω ένα νέο θέμα στο Auto & Moto. Έγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό, σεντόνι αλά washcloud. Επειδή έβαλα τη λέξη «βοήθεια» στον τίτλο, μου έριξε άκυρο, και φυσικά έχει σβηστεί το σεντόνι. Το πρόβλημα είναι ότι δε βλέπω την επιλογή να ανακτήσω το κείμενο που (συνήθως) αποθηκεύεται μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Υπάρχει περίπτωση να το ανακτήσω ή τσάμπα τόσα λεπτά που έγραφα; Το ρωτάω εδώ, σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόβλεψη για κάτι τέτοιο, κάτι που θα ήταν πολύ άσχημο οφείλω να πω. Αν θυμαμαι καλα ανακταται με Ctrl+Z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δυστυχώς όχι. Σε άλλες περιπτώσεις το έχω κάνει κι εγώ. Απλά μήπως στην προκειμένη επειδή έφαγα άκυρο, παίζει κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δυστυχώς όχι. Σε άλλες περιπτώσεις το έχω κάνει κι εγώ. Απλά μήπως στην προκειμένη επειδή έφαγα άκυρο, παίζει κάτι άλλο. Ωχ αυτο δεν το ξερω... Ασε να απαντησει κανεις με περισσοτερες τεχνικες γνωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δε βγάζει και την επιλογή "τελευταία αποθήκευση τάδε ώρα". Τελικά έπρεπε να βγω στην κεντρική του Auto & Moto, να πατήσω πάλι πάνω στο «Νέο Θέμα», και τότε μου έβγαλε την επιλογή να ανακτήσω το αποθηκευμένο περιεχόμενο. Βέβαια έχασα ένα μέρος, αλλά μία χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coveb74 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ρε παιδιά τι είναι το disk.gr? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ρε παιδιά τι είναι το disk.gr? Ένα μυστικό σχέδιο πραξικοπηματικής κατάληψης της εξουσίας από φωτισμένους moderators ενάντια στον αυταρχισμό του φεουδάρχη administrator. Πνίγηκε στο αίμα... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Στις ειδήσεις της πρώτης σελίδας μπορεί να μπει ένα κουμπάκι share? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ίσως η πρότασή μου να έχει γίνει ξανά από άλλο μέλος, πιθανότατα να μού έρχεται λόγω προσωπικών επιλογών * , ίσως και να μην είναι σωστή - αν και είναι κοινώς αποδεκτό, ότι αυτά που προτείνω εγώ είναι μοναδικά και ολόσωστα... - αλλά τη ρίχνω: Κατά τη «φιλοσοφία» τού «ποια ταινία μόλις είδατε», θα μπορούσε να υπάρξει κάτι αντίστοιχο αλλά για σειρές; Υπάρχουν αμέτρητες, παλιές και νεότερες, αρκετές εκ των οποίων αποτελούν πολύ σοβαρές δουλειές, οι οποίες θεωρώ ότι θα άξιζαν παρουσίαση, γνωστοποίηση και σχολιασμό από τα μέλη σε ένα συγκεντρωτικό θέμα. * Εδώ και κάτι ...χρόνια(!) , το 90% τής οπτικής ψυχαγωγίας μου αποτελείται από σειρές - ταινίες βλέπω ελάχιστες - είτε παλιές και ολοκληρωμένες από χρόνια, τις οποίες είχα μαζέψει αλλά δεν είχα δει, είτε πιο πρόσφατες που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη με νέα επεισόδια κάθε τόσο. Έχω πετύχει, από πολύ καλές, μέχρι και πραγματικά «διαμάντια», στις οποίες θεωρώ ότι αξίζει να έχουν το χώρο τους ώστε να γνωστοποιηθούν σε όσους πιθανώς έχουν διαφύγει τής προσοχής τους και να προταθούν ως αξιόλογες κατά την κρίση τού κάθε μέλους επιλογές, όπως έχουν και οι ταινίες. (Το «τι να δω, προτείνετε ταινίες και σειρές» , θεωρώ ότι δεν είναι κατάλληλο thread για το σκοπό αυτό, δεδομένου τού ότι περιορίζει στο να κάνει κάποιος προτάσεις σε συγκεκριμένες «απαιτήσεις». ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Αν και θα γίνει χαμός από την υπερ-προσφορά πληροφορίας, συμφωνώ κι εγώ με τον deesnider. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Και γιατί απλά δεν το ανοίγετε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Και γιατί απλά δεν το ανοίγετε; Ήθελα πρώτα να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον, ή αν τυχόν αυτό που σκέφτομαι καλύπτεται ήδη από κάποιο υπάρχον ενεργό θέμα, το οποίο πιθανώς δεν έχω δει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Μήπως θα ήταν καλό να ανοίξετε μια ενότητα για giveaway σε διάφορα προγράμματα και όποιος βρίσκει κάτι να το ποστάρει σε εκείνη την ενότητα. Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι νόμιμο σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις