Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο τοπικ με τις προσφορές να δημιουργηθεί subforum για προϊόντα που προέρχονται από κινεζομαγαζα.

Τον τελευταίο καιρό κατακλύζεται από θέματα που μπορεί να μην είναι προσφορά, απλά χαμηλή τιμή.

Σε ποιο νήμα αναφέρεσαι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είχα μείνει με την εντύπωση ότι υπάρχει ήδη subforum στην Ενότητα "Προσφορές" και σε ρώτημα "σε ποιο αναφέρεσαι" αλλά ξαναδιαβάζοντας το post σου κατάλαβα ότι προτείνεις να δημιουργηθεί.

Στο τοπικ με τις προσφορές να δημιουργηθεί subforum για προϊόντα που προέρχονται από κινεζομαγαζα.

Τον τελευταίο καιρό κατακλύζεται από θέματα που μπορεί να μην είναι προσφορά, απλά χαμηλή τιμή.

Νομίζω υπήρχε παλιότερα τέτοιο θέμα αλλά πρέπει να κλείδωσε.

Το έχω νομίζω ξανά προτείνει αλλά θα το πω άλλη μια μήπως και πιάσει τόπο. Προτείνω λοιπόν όποιος θέλει να βάζει αγγελία στο φόρουμ να έχει αρκετά μεγάλο αριθμό μηνυμάτων και μετά να του επιτρέπεται αυτή η ενέργεια. Έτσι αν κάποιος έχει σκοπό να κάνει απατεωνιά θα το περιορίσει στο να πρέπει να κάθεται και να ποστάρει στο φόρουμ μέχρι να φτάσει το όριο. Προσωπικά και μόνο μιλώντας πιστεύω πως το φόρουμ έχει χάσει τη πραγματική του ουσία... Έχει γίνει απλά ένα site για αγγελίες. Όλος ο κόσμος κάνει λογαριασμό για να πουλήσει ότι να'ναι και οι απατεωνιές δίνουν και παίρνουν..

Δε θα εμποδίσει κάποιον ο οποίος δεν έχει τι να κάνει και το έχει βάλει σκοπό να κλέψει αλλά σίγουρα θα εμποδίσει αυτούς που το έχουν σα μια εύκολη λύση και το κάνουν κατά εξακολούθηση και σε άλλα site.

• Like 2

Το έχω νομίζω ξανά προτείνει αλλά θα το πω άλλη μια μήπως και πιάσει τόπο. Προτείνω λοιπόν όποιος θέλει να βάζει αγγελία στο φόρουμ να έχει αρκετά μεγάλο αριθμό μηνυμάτων και μετά να του επιτρέπεται αυτή η ενέργεια. Έτσι αν κάποιος έχει σκοπό να κάνει απατεωνιά θα το περιορίσει στο να πρέπει να κάθεται και να ποστάρει στο φόρουμ μέχρι να φτάσει το όριο. Προσωπικά και μόνο μιλώντας πιστεύω πως το φόρουμ έχει χάσει τη πραγματική του ουσία... Έχει γίνει απλά ένα site για αγγελίες. Όλος ο κόσμος κάνει λογαριασμό για να πουλήσει ότι να'ναι και οι απατεωνιές δίνουν και παίρνουν..

Δε θα εμποδίσει κάποιον ο οποίος δεν έχει τι να κάνει και το έχει βάλει σκοπό να κλέψει αλλά σίγουρα θα εμποδίσει αυτούς που το έχουν σα μια εύκολη λύση και το κάνουν κατά εξακολούθηση και σε άλλα site.

Ίσχυε παλιότερα.

Θα έχουμε απαντήσεις στυλ "συμφωνώ", "οκ", κτλ, όπως είχαμε τα χρόνια που ίσχυε παλιότερα η πρόταση αυτή.

Θα "βρομίσουμε" και το φόρουμ μέσα.

Εκτός αν μετράει τα μηνύματα πάνω απο 50 χαρακτήρες κτλ. Αλλά θέλει ένα έξτρα counter σε κάθε προφίλ.

Ίσχυε παλιότερα.

Θα έχουμε απαντήσεις στυλ "συμφωνώ", "οκ", κτλ, όπως είχαμε τα χρόνια που ίσχυε παλιότερα η πρόταση αυτή.

Θα "βρομίσουμε" και το φόρουμ μέσα.

Εκτός αν μετράει τα μηνύματα πάνω απο 50 χαρακτήρες κτλ. Αλλά θέλει ένα έξτρα counter σε κάθε προφίλ.

Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν, στα πλαίσια ενημερωτικού χαρακτήρα, είναι αναγκαία η παράθεση περικοπών κειμένου ή λοιπού υλικού δημοσιευμένου σε άλλα μέσα (περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία, ιστοσελίδες κλπ) θα πρέπει να γίνεται ρητή μνεία του μέσου όπου δημοσιεύθηκε αρχικά το υλικό που αναπαράγεται ή του δημιουργού του.

Σύμφωνα με το παραπάνω κανόνα δε θα έπρεπε κάποιος να απαντάει μονολεκτικά σε ένα θέμα απλά και μόνο για να γεμίσει μηνύματα και στη περίπτωση που αυτό συμβεί θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η αναφορά για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο. Φυσικά θα αυξανόταν κατά πολύ η δουλειά των mod σε αυτό το κομμάτι αλλά νομίζω πως θα ήταν ένα μέτρο που θα μπορούσε να επιφέρει αποτελέσματα.

• Like 2

Μωρέ υπάρχει, απλά όταν είχε γίνει αυτό το μέτρο, γεμίσαμε σπαμμερς.

Αμα μπορούν να περιπολούν το φόρουμ απο αυτό, μαζί σου!

Oι αγγελιες τα σπανε.Τρελη ποικιλια , μακαρι να ειχε και πολλαπλασιο αριθμο αγγελιων  

Ναι μόνο που έχουμε ξεχάσει κάτι βασικό είναι τεχνολογικό φόρουμ για να παίρνεις πληροφορίες και βοήθειες σε ότι χρειαστείς και σου δίνει και έξτρα τη δυνατότητα να μπορείς να πουλήσεις και κάτι, γιατί τώρα τελευταία έχει γίνει αγγελιοφόρουμ και λιγότερο το άλλο. Προσωπική άποψη πάντα δε περιμένω να τη δεχτεί κανείς, απλά το λέω. 

Εγώ να σου πω την αλήθεια απλά με κούρασε το γεγονός ότι βλέπω συνεχόμενα accounts τα οποία προσπαθούν να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις, να κάνουν τρολ, να τη πουν σε άλλους και άλλα πολλά που είχα παρατηρήσει πριν σταματήσω να γράφω. Ό,τι λέω μόνο σα παράπονο το εκφράζω μη παρεξηγηθώ...

Μωρέ υπάρχει, απλά όταν είχε γίνει αυτό το μέτρο, γεμίσαμε σπαμμερς.

Αμα μπορούν να περιπολούν το φόρουμ απο αυτό, μαζί σου!

Ναι και τώρα έχουμε γεμίσει τρόλερς δε ξέρω τι είναι καλύτερο τελικά. Άνθρωποι που κάνουν λογαριασμό για να πουλήσουν κάτι κατά κύριο λόγο και δε τους νοιάζει και αν φάνε ban οπότε συμπεριφέρονται πολλές φορές αντίθετα από τους κανόνες εδώ μέσα. Το σπαμ είναι σπαστικό δε λέω και έχεις δίκαιο αλλά είναι χειρότερο από το να φτάνουν τα θέματα που κάποιος χρειάζεται βοήθεια σε αντιπαραθέσεις σελίδων ολόκληρων και να τη λέει ο ένας στον άλλον; Επιπλέον υπάρχει ακόμα πολύ σπαμ, έχω παρατηρήσει πολλές φορές παιδιά να ξανάλενε 2-3 φορές το ίδιο πράγμα που έχει πει σα λύση κάποιος άλλος στο ίδιο θέμα με άλλα λόγια, σα τη Λάμψη μοιάζει κάποιες φορές...

πχ

Το pc δεν ανοίγει έχω κάνει 1,2,3,4 πράγματα.

απάντηση1: τσέκαρε το τροφοδοτικό

απάντηση2:νομίζω είναι θέμα τροφοδοτικού

απάντηση3:δοκίμασε με ένα άλλο τροφοδοτικό

απάντηση4:το είχα πάθει και εγώ και έφταιγε το τροφοδοτικό

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δεν ξερω αν εχει ξαναπροταθει, αν ναι apologies, αλλα πιστευω οτι θα ηταν ωραιο να υπαρχει ενα applet για live chat μεταξυ των μελων.

Σε καποιες φασεις (οπως πχ live conferences απο εταιριες) θα ειχε πλακα να συζηταμε σε real time, αλλα και θα αποσυμφορηζε το forum γιατι καποιος πχ θα μπορουσε να ρωτησει στα γρηγορα κατι εκει και να μην κανει ποστ θεμα.

Εννοειται moderated βεβαια γιατι αλλιως beware of the trolls.

Εγω προτεινω να φτιαχτειστα gadgets η καπου αλλου ενα sub forum για επιγεια δορυφορικα. Ολοι οσοι θελουν να ρωτησουν για κεραιες κσι συναφη πανε και γραφουν με την παρουσα κατασταση σε αλλα οπως τηλεορασεις η Home cinema.

Επειδή τώρα τελευταία βλέπω πολλούς στα Smartphones που ανοίγουν θέμα "κινητό έως 250 ευρώ" (πχ) χωρίς άλλες πληροφορίες δεν θα ήταν καλύτερο για να μην ρωτάμε τι οθόνη θες τι χρήση κάνεις, να υπάρχει μια φόρμα όπως στα Νέα Συστήματα Και Αναβαθμίσεις;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...