Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή είναι υποχρέωση των μελών να κάνουν report κι όχι της συντονιστικής ομάδας να ελέγξει με πρωτοβουλία της.

Καλώς, δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί οφείλω να το αποδεχθώ.

Καλή συνέχεια

Γράφονται εκατοντάδες ποστς τη μέρα (ίσως και παραπάνω, δεν ξέρω). Δεν είναι εύκολο να τα βλέπουν όλα άμεσα νομίζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Δηλαδή είναι υποχρέωση των μελών να κάνουν report κι όχι της συντονιστικής ομάδας να ελέγξει με πρωτοβουλία της.

Καλώς, δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί οφείλω να το αποδεχθώ.

Καλή συνέχεια

Ίσως να μην έχεις κατανοήσει ή αντιληφθεί πώς λειτουργεί η συντονιστική ομάδα: πρόκειται για μία ομάδα εθελοντών, η οποία αφιερώνει όποιον ελεύθερο χρόνο έχει και μπορεί να διαθέσει, για την ομαλή λειτουργία του forum. 

Δεν είμαστε επαγγελματίες ούτε μπορούμε να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τον υπολογιστή για να διαπιστώσουμε εάν κάποιο μέλος αποφάσισε να πλακωθεί (φραστικά) με κάποιο άλλο ή παραβαίνει καθ'οιονδήποτε τρόπο τους κανόες του forum.

Έχουμε και προσωπική και επαγγελματική ζωή. 

Δεν ξέρω εάν σε σοκάρει αυτό τόσο πολύ και, από το σοκ, δεν μπορείς να πεις περισσότερα ούτε οφείλεις να αποδεχθείς κάτι επειδή στο γράφω.

Είναι απλώς η αλήθεια. 

Πρώτον, δεν ειρωνεύτηκα κανένα και δεν βρίσκω το λόγο να κάνεις εσύ κάτι τέτοιο....Αυτά τα περί "σοκ" κλπ.

Δεύτερον, δε νομίζω να μιλήσαμε μαζί πιο πριν για να μου γράφεις το εξής : Δεν ξέρω εάν σε σοκάρει αυτό τόσο πολύ και, από το σοκ, δεν μπορείς να πεις περισσότερα ούτε οφείλεις να αποδεχθείς κάτι επειδή στο γράφω.

Είναι απλώς η αλήθεια."

Τίποτα δεν μου έγραψες, τώρα μου γράφεις.

Κι επειδή τα τόσα χρόνια ως μέλος συντονισμού μάλλον έχουν επηρρεάσει την σκέψη σου, απλά να σου πω πως ως απλό μέλος που είμαι, είμαι υποχρεωμένος να δεχθώ την όποια κουβέντα λέει ένα μέλος της συντονιστικής ομάδας αναφορικά με τη λειτουργία του φόρουμ, είτε μου αρέσει είτε όχι, κάτι που αποδέχθηκα άλλωστε κατά την εγγραφή μου στο φόρουμ. 

Τώρα έγινα κατανοητός ή να καταθέσω τα χαρτιά μου για τυχόν διαδικτυακά - φορουμικά φρονήματα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

εγώ προτείνω στις αγγελίες η αξιολόγηση να παίρνει από προέγκριση και εφόσον δημοσιευτεί να ενημερώνεται το μέλος που αφήνει την αξιολόγηση ως επιτυχής η ανεπιτυχείς (και τους λογούς της μη δημοσίευση της )

Υ.Γ το αναφέρω σε πρόσφατη εμπειρία μου σε αξιολόγηση που έσβησε σε αγγελία και έρπε ο ίδιος να επικοινωνήσω για να μάθω τους λογούς αφού δεν υπήρξε ενημέρωση !!!

ευχαριστώ 

Γιατί όμως να πρέπει να περάσουν έλεγχο το 100% των αξιολογήσεων που θα περαστούν σε μια μέρα και όχι μόνον όσες θεωρηθούν απο τον ληφθέντα ως άδικες και έτσι αναφερθούν; Στην δεύτερη περίπτωση μιλάμε για το 1; 2%; των αξιολογήσεων; Πάρα πολύ λιγότερες. Απο την άλλη που ξέρει ο moderator ποια αξιολόγηση στέκει και ποια όχι.... Μπορεί ο ένας με 100 μηνύματα να έβαλε λάθος και ο άλλος με τα 0 την σωστή και άντε βγάλε άκρη, ποιος να κάτσει να ασχοληθεί ατομικά με τον καθένα για κάθε αξιολόγηση; 

• Like 1

Ένα πράγμα επίσης είναι στις αγγελίες να βάζουν υποχρεωτικά σε ποια σημεία βρίσκονται (όχι το που μένουν ακριβώς) γιατί το να στέλνεις μήνυμα και να περιμένεις να σου απαντήσει αν είναι από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη είναι κάπως εκνευριστικό.

Ας υπάρχει τουλάχιστον μια καρτέλα στις αγγελίες που να γράφει περιοχή Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Πειραιάς

Ένα πράγμα επίσης είναι στις αγγελίες να βάζουν υποχρεωτικά σε ποια σημεία βρίσκονται (όχι το που μένουν ακριβώς) γιατί το να στέλνεις μήνυμα και να περιμένεις να σου απαντήσει αν είναι από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη είναι κάπως εκνευριστικό.

Ας υπάρχει τουλάχιστον μια καρτέλα στις αγγελίες που να γράφει περιοχή Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Πειραιάς

Θα ήταν πολύ χρήσιμο αυτό όντως.Εγώ που είμαι απο Κρήτη παράδειγμα έχω βαρεθεί να μιλάω με άτομα που ρίχνουν Χ όταν μαθαίνουν πως δεν είμαι απο Αττική,άσχετα ότι έχω αξιολογήσεις.

Βέβαια έχω γράψει στις πληροφορίες στο προφίλ μου πως μένω Ηράκλειο Κρήτης αλλά οι περισσότεροι απλά δεν ξέρουν που πάνε τα τρία και παρόλα αυτά πάλι ρωτάνε.

Το χειρότερο είναι όταν πρώτα έχουν ρωτήσει 3-4 διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικά μηνύματα,έχω απαντήσει σε όλα(πολλές φορές με εικόνες ή και upload video) και τέλος τους έρχεται να ρωτήσουν απο που είμαι και μετά πέρνουν το ύφος ''α φίλε μόνο απο δω αγοράζω''

Να προσθέσω πάντως πως ακόμα και όταν στο κείμενο της αγγελίας γράφω πχ Ηράκλειο Κρήτης για χέρι χέρι,πάλι μερικά τρολλ ρωτάνε απο που είσαι...

• Like 2

Προτείνω να γίνεται αναζήτηση αγγελιών και από την mobile έκδοση στον broswer!

συμφωνω και εγω και πολλοι αλλοι πιστευω αλλα ισως ειναι θεμα λογισμικου δεν ξερω δεν ειμαι προγραμματιστης....ηθελα να ψαξω κατι απλο και δεν μου εβγαζε καν την δυνατοτητα αναζητησης.

Κάνοντας ένα search στα θέματα που έχω απάντηση άλλα και σε άλλα σε διάφορες ενότητες κυρίως στις ποιο καίριες (hardware,ram.....) ανοίγει το μέλος νέο θέμα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει του προτείνονται λύσεις τις περισσότερες φορές δεν επιστρέφει στο forum για να απαντήσει για την θετική ή την αρνητική εξέλιξη του προβλήματος .Θα πρότεινα να αποστέλλεται email από το forum για να ενημερώνει το μέλος ότι πρέπει να απαντήσει στο θέμα που έχει ανοίξει. 

Γιατί όμως να πρέπει να περάσουν έλεγχο το 100% των αξιολογήσεων που θα περαστούν σε μια μέρα και όχι μόνον όσες θεωρηθούν απο τον ληφθέντα ως άδικες και έτσι αναφερθούν; Στην δεύτερη περίπτωση μιλάμε για το 1; 2%; των αξιολογήσεων; Πάρα πολύ λιγότερες. Απο την άλλη που ξέρει ο moderator ποια αξιολόγηση στέκει και ποια όχι.... Μπορεί ο ένας με 100 μηνύματα να έβαλε λάθος και ο άλλος με τα 0 την σωστή και άντε βγάλε άκρη, ποιος να κάτσει να ασχοληθεί ατομικά με τον καθένα για κάθε αξιολόγηση; 

πάντα μιλάμε για τις αρνητικές γιατί στην δίκη μου περίπτωση περιείχε μια λέξη που δεν χαρακτήριζε τον αγοραστή αλλά η ομάδα διαχείρισης εξέλαβε τον χαρακτηρισμό ως υβριστικό και διέγραψε την αξιολόγηση χωρίς καμιά ενημέρωση .

• Like 1

Αν μπορούσε να πιαστεί ο άλλος απο εκεί για να την κατεβάσει φυσικό δεν ήταν οτι θα το έκανε; Προσοχή άλλη φορά τι γράφεις για να μην έχεις τέτοια μπλεξίματα  :-D

Όσο για την ενημέρωση σε περίπτωση κατεβάσματος δεν ξέρω αν γίνεται να έρχεται αυτόματα, αν όχι πάλι μπέρδεμα είναι....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...