Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το να μην κάνω επεξεργασία σε post μου μετά από κάποιες ημέρες. :P

Απλά θα ήταν χρήσιμο σε όσους κάνουν guides για διάφορα πραγματα, ώστε να τα κάνουν updates.

Υπάρχει λύση και γι' αυτό το πρόβλημα.

Γράφεις τον οδηγό στα Wiki, ΄που έχεις τη δυνατότητα πρόσβασης χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Παράδειγμα, ο οδηγός της υπογραφής μου έχει στην αρχή παραπομπή (link) για το αντίγραφό του στα Wiki που συμπληρώνω και επικαιροποιώ συνεχώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με ένα pm σε mod μια χαρά θα μπορεί κάνει edit guides κτλπ.

Προσωπικά δεν θα ήθελα να μπορεί να σβήνει ο καθένας τα δικά του posts. Να προσέχει τι γράφει ή να μην κάνει drunk posting...

Φαντάσου να γράφει κάποιος ασυναρτησίες/μλκιες, να έχει φάει τις τάπες της ζωής του και μετά να τα σβήνει για να μην γίνει ρόμπα σε μελλοντικούς αναγνώστες.

No thnx, η ξεφτίλα να μένει για πάντα και για μελλοντικά references. Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι...

Έχω παρατηρήσει σε άλλα φόρουμ ότι μπορείς υπό προϋποθέσεις να σβήσεις μόνος σου, χωρίς να παρέμβει κάποιος admin, ένα οποιοδήποτε μήνυμά που μπορεί να έχεις γράψει σε οποιοδήποτε νήμα. Τονίζω το υπό προϋποθέσεις, για παράδειγμα να μπορείς να σβήσεις το μήνυμά σου μόνο εαν είναι το τελευταίο του νήματος (διότι αν έχουν απαντήσει κι άλλοι, και έχουν απαντήσει με βάση το μήνυμά σου, τότε χάνεται το νόημα του νήματος). Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

Κοίτα, για αυτό τόνισα το "υπό προϋποθέσεις". Θα μπορούσε να ισχύει το εξής, η διαγραφή να γίνεται εντός 5 λεπτών (τυχαίος χρόνος) και εφόσον δεν έχει απαντήσει κανείς άλλος από κάτω (για να μην υπάρχει ασυνέχεια στο νήμα, δηλαδή το μήνυμά μας θα πρέπει να είναι το τελευταίο του νήματος).

• Super Moderators

μπαμ μπαμ γρήγορο μπινελίκι και σβήσιμο? :P

Δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει τέτοια δυνατότητα σε πλατφόρμα forum, αμφιβάλω πάντως αν μετά από 16 χρόνια αλλάξουν γνώμη ακόμα κι αν υπάρχει...

• Like 1

^ ThReSh μπορεί να το πέτυχες: είμαι σχεδόν σίγουρος σε κάποια παλιότερη έκδοση (Ipboard ή phpBB δεν θυμάμαι ποιά απ' τίς δυο) έκανες edit σε full editor κι είχε πάνω πάνω ένα checkbox "[ x ] Delete this post completely". Εκανες save και σβηνόταν, φυσικά σε τελευταίο post και χωρίς να έχει περάσει 10λεπτο. Μπορεί να ήταν κανένα mod βέβαια. Σου λέει κάτι; :huh:

Μπορει να φτιαχτεί καπως το θεμα με τις αναζητήσεις στη mobile εκδοση? Δεν μπορω να ψαξω για αγγελίες απο τη mobile, μονο απο την πληρης εκδοση γινεται δουλεια

Δεν ξέρω  αν έχει ξαναειπωθεί, αυτό που θα ήθελα είναι όταν έχω ένα Like από κάποιο μέλος και πατήσω να δω για ποιο post πρόκειται, να με στέλνει στο συγκεκριμένο ποστ και όχι στο γενικό τόπικ. 

Στα ανέκδοτα πχ, με στέλνει πάντα στην πρώτη σελίδα και όχι στο ποστ μου που πατήθηκε Like.

Δεν ξέρω  αν έχει ξαναειπωθεί, αυτό που θα ήθελα είναι όταν έχω ένα Like από κάποιο μέλος και πατήσω να δω για ποιο post πρόκειται, να με στέλνει στο συγκεκριμένο ποστ και όχι στο γενικό τόπικ. 

Στα ανέκδοτα πχ, με στέλνει πάντα στην πρώτη σελίδα και όχι στο ποστ μου που πατήθηκε Like.

Νομίζω πρέπει να κάνεις κλικ εκεί που λέει "μήνυμα που δημοσιεύσατε" και θα σε πάει κατευθείαν στο ποστ σου.

• Like 2

Ζντόιγκ, ήταν τόσο εμφανής ο υπερσύνδεσμος για το τόπικ που δεν μου πέρασε ποτέ το μυαλό ή το ποντίκι ότι και το μήνυμα ήταν υπερσύνδεσμος.

Thanks

• Like 1

Επίσης μετά από κάμποσες ημέρες δεν μπορείς να κάνεις επεξεργασία στο post.

Δεν το ήξερα αυτό, μέχρι πόσο καιρό μετά μπορείς να επέμβεις;

Να βαλετε αυτοματοποιημενες απαντησεις σαν site, για να χρησιμοποιουν οι moderators και να μην κουραζονται να γραφουν τον λογο αμα δεν θελουν, οταν σβηνουν διαφορες απαντησεις μας στα θεματα.

Μολις ειδα σβηστηκε μια απαντηση μου δυο παραγραφων σε ενα θεμα που δεν ειναι κλειδωμενο(δηλαδη δεν ειναι τρολοθεμα) , και η απαντηση μου επισης δεν ηταν τρολ, και μου φανηκε περιεργο. Ισως να βγηκα λιγο εκτος θεματος στη δευτερη παραγραφο, τουλαχιστον να σβηνοταν αυτη μονο.

Το θεμα ειναι ειναι και προσωπικο, ψυχολογικο πχ. Δεν γινεται να γραφεις κατι και να αφιερωνεις χρονο (και επισης να μην ειναι τρολ) και να σβηνεται ολο το κειμενο χωρις λογο, ειτε χωρις απαντηση λογου.

• Like 2

Να βαλετε αυτοματοποιημενες απαντησεις σαν site, για να χρησιμοποιουν οι moderators και να μην κουραζονται να γραφουν τον λογο αμα δεν θελουν, οταν σβηνουν διαφορες απαντησεις μας στα θεματα.

Μολις ειδα σβηστηκε μια απαντηση μου δυο παραγραφων σε ενα θεμα που δεν ειναι κλειδωμενο(δηλαδη δεν ειναι τρολοθεμα) , και η απαντηση μου επισης δεν ηταν τρολ, και μου φανηκε περιεργο. Ισως να βγηκα λιγο εκτος θεματος στη δευτερη παραγραφο, τουλαχιστον να σβηνοταν αυτη μονο.

Το θεμα ειναι ειναι και προσωπικο, ψυχολογικο πχ. Δεν γινεται να γραφεις κατι και να αφιερωνεις χρονο (και επισης να μην ειναι τρολ) και να σβηνεται ολο το κειμενο χωρις λογο, ειτε χωρις απαντηση λογου.

Αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ. Δηλαδή μερικές φορές μου έχουν σβήσει μήνυμα και δεν μου έχουν αναφέρει ποτέ τον λόγο. Φυσικά σκέφτομαι ότι θα έγραψα καμιά βλακεία και τελειώνει εκεί το θέμα, δεν επιμένω, αλλά θα μπορούσαν να μας εξηγούν τουλάχιστον για ποιο λόγο σβήνουν το μήνυμα για να ξέρουμε και εμείς και να μην το επαναλάβουμε στο μέλλον.

• Like 1

Aφορμή ο νέος Θεσσαλονικιός.

Δεν θα ήταν χρήσιμο να μπορούσαμε να κάνουμε μπαν εμείς οι απλοί χρήστες κάποιον άλλο? Πχ με threshold 100votes μέσα σε 6 ώρες, σαν την αναφορά. Θα έβγαζε και βάρος απο τους μοδεράτορες.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...