nikos903 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Για iOs δεν έχω ιδέα τι θέματα έχει/αν έχει. Απο όσο θυμάμαι πάντως λιγότερο απο εξάμηνο πριν αναβαθμίστηκε το app. Τώρα τι έχει μέσα και τι δεν έχει δεν ξέρω... Τσέκαρε απλά να έχεις την τελευταία έκδοση (4.3? ). Αν δεν πάρεις απάντηση εδώ ψάξε/πόσταρε σε κανένα άλλο thread σχετικό το ios πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Padaz Bloody Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, εύχομαι να είστε όλοι καλά. Επιθυμώ να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για τα λεγόμενα cookies που χρησιμοποιεί o ιστοτόπος μας www.insomnia.gr Δεν φαίνεται να προσφέρουν σημαντικά σε κάτι εκ πρώτης όψεως, αντιθέτως είναι σημαντικό πρόβλημα να εμφανίζεται συνέχεια μήνυμα ώστε να επιλέξουμε οπωσδήποτε αποδοχή. Θα προτιμούσα να υπήρχε επιλογή και για την περίπτωση που δεν συναινεί κάποιος χρήστης να εγκαθίστανται cookies στον υπολογιστή του. Εξάλλου το antivirus που χρησιμοποιώ τα σβήνει κάθε τόσο και λιγάκι. Ας μην ξεχνάμε, όπως αποδεικνύεται στις περισσότερες των περιπτώσεων, ότι τα cookies είναι μία από τις πολλές άλλες αιτίες που χακάρονται τόσο εύκολα οι λογαριασμοί των ανυποψίαστων χρηστών - ειδικότερα στο facebook, έχει γίνει μόδα. Ο καθένας θα μπορούσε να έχει κάποιες αμφισβητήσεις για τα cookies. Τουλάχιστον αυτοί που γνωρίζουν. Βεβαίως δεν πιστεύω ότι το insomnia θα ήθελε το κακό των συνδρομητών της, όμως υπάρχει κάθε πιθανό ενδεχόμενο, εφόσον απαιτούνται συγκεκριμένες ειδικές γνώσεις για να ελέγξεις όλες τις λειτουργίες των cookies και για αυτό τον λόγο κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Παρακαλώ για τις ενέργειες των administrators. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, εύχομαι να είστε όλοι καλά. Επιθυμώ να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για τα λεγόμενα cookies που χρησιμοποιεί o ιστοτόπος μας www.insomnia.gr Δεν φαίνεται να προσφέρουν σημαντικά σε κάτι εκ πρώτης όψεως, αντιθέτως είναι σημαντικό πρόβλημα να εμφανίζεται συνέχεια μήνυμα ώστε να επιλέξουμε οπωσδήποτε αποδοχή. Θα προτιμούσα να υπήρχε επιλογή και για την περίπτωση που δεν συναινεί κάποιος χρήστης να εγκαθίστανται cookies στον υπολογιστή του. Εξάλλου το antivirus που χρησιμοποιώ τα σβήνει κάθε τόσο και λιγάκι. Ας μην ξεχνάμε, όπως αποδεικνύεται στις περισσότερες των περιπτώσεων, ότι τα cookies είναι μία από τις πολλές άλλες αιτίες που χακάρονται τόσο εύκολα οι λογαριασμοί των ανυποψίαστων χρηστών - ειδικότερα στο facebook, έχει γίνει μόδα. Ο καθένας θα μπορούσε να έχει κάποιες αμφισβητήσεις για τα cookies. Τουλάχιστον αυτοί που γνωρίζουν. Βεβαίως δεν πιστεύω ότι το insomnia θα ήθελε το κακό των συνδρομητών της, όμως υπάρχει κάθε πιθανό ενδεχόμενο, εφόσον απαιτούνται συγκεκριμένες ειδικές γνώσεις για να ελέγξεις όλες τις λειτουργίες των cookies και για αυτό τον λόγο κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Παρακαλώ για τις ενέργειες των administrators. Νομίζω πως έχει γίνει υποχρεωτικό για όλες τις σελίδες, κάτι τέτοιο είχα διαβάσει. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δεν φαίνεται να προσφέρουν σημαντικά σε κάτι εκ πρώτης όψεως, αντιθέτως είναι σημαντικό πρόβλημα να εμφανίζεται συνέχεια μήνυμα ώστε να επιλέξουμε οπωσδήποτε αποδοχή. Αν και προσωπικά δεν βλέπω πρόβλημα με τα cookies του insomnia (και γενικότερα με τον ντόρο που γίνεται) το πρόβλημα που περιγράφεις παραπάνω, θα λυθεί αν δεν διαγράψεις αυτό το cookie: cookieconsent_dismissed (value = "yes") Από τα υπόλοιπα 8-9 cookies που αφήνει το site, τα εμφανώς βασικά είναι το user_Id, το password hash, και το session_id. Πρέπει να κρατάει και κάποιο δείκτη τελευταίας επίσκεψης για να εμφανίζει τα σωστά notifications , τα pm και τα αδιάβαστα σχόλια. Δεν χρησιμοποιώ ανώνυμη σύνδεση, εκεί μπορεί να μην κρατάει ούτε αυτά. Δεν βλέπω άλλες πονηρές ή ιδιωτικές πληροφορίες, ούτε διαφημιστικά εκμεταλλεύσιμα δεδομένα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 οι ειδοποιήσεις στα θέματα που παρακολουθούμε αν ήταν δυνατόν να βγαίνουν κάτω δεξιά όπως βγαίνουν πχ στο thelab forum. Πιστεύω ότι είναι πολύ βολικό έτσι ακόμη και αν είμαστε σε άλλο tab στον browser μπορούμε να καταλάβουμε ότι έχουμε ειδοποίηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να είναι ένας mod που θα ασχολείται μόνο με τις αγγελίες και τα αιτήματα σχετικά με αυτές για παράδειγμα ξεκλείδωμα αγγελίας, μεταφορά σε άλλη ενότητα και κυρίως σε περίπτωση απάτης την άμεση διαγραφή της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris4 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλησπέρα. Πιστεύω οτι στις αγγελίες θα έπρεπε να υπάρχει υποκατηγορία στην Κατηγορια <GADGETS> αποκλειστικά για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που είναι σε έξαρση τελευταία. Υπάρχουν πολλές αγγελίες που οι μισές είναι σκόρπιες στην κατηγορία Gadgets-Διάφορα και οι άλλες μισές στην κατηγορία Διάφορα-Διάφορα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Έχω παρατηρήσει σε άλλα φόρουμ ότι μπορείς υπό προϋποθέσεις να σβήσεις μόνος σου, χωρίς να παρέμβει κάποιος admin, ένα οποιοδήποτε μήνυμά που μπορεί να έχεις γράψει σε οποιοδήποτε νήμα. Τονίζω το υπό προϋποθέσεις, για παράδειγμα να μπορείς να σβήσεις το μήνυμά σου μόνο εαν είναι το τελευταίο του νήματος (διότι αν έχουν απαντήσει κι άλλοι, και έχουν απαντήσει με βάση το μήνυμά σου, τότε χάνεται το νόημα του νήματος). Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Έχω παρατηρήσει σε άλλα φόρουμ ότι μπορείς υπό προϋποθέσεις να σβήσεις μόνος σου, χωρίς να παρέμβει κάποιος admin, ένα οποιοδήποτε μήνυμά που μπορεί να έχεις γράψει σε οποιοδήποτε νήμα. Τονίζω το υπό προϋποθέσεις, για παράδειγμα να μπορείς να σβήσεις το μήνυμά σου μόνο εαν είναι το τελευταίο του νήματος (διότι αν έχουν απαντήσει κι άλλοι, και έχουν απαντήσει με βάση το μήνυμά σου, τότε χάνεται το νόημα του νήματος). Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Γιατί δεν κάνεις απλά επεξεργασία και στο κείμενο ? σβήνεις τα πάντα και βάλε μια τελεία απλά αν θέλει έστω και ένα χαρακτήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Γιατί δεν κάνεις απλά επεξεργασία και στο κείμενο ? σβήνεις τα πάντα και βάλε μια τελεία απλά αν θέλει έστω και ένα χαρακτήρα. Και γιατί απλά να μην το σβήσουμε εντελώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Επίσης μετά από κάμποσες ημέρες δεν μπορείς να κάνεις επεξεργασία στο post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Επίσης μετά από κάμποσες ημέρες δεν μπορείς να κάνεις επεξεργασία στο post. Τότε φίλοι μου να προσέχετε τι λέτε....Γιατί αν μετά απο μέρες θές να σβήσεις ένα σχόλιο δεν θα είναι επειδή έχεις πει κάτι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το να μην κάνω επεξεργασία σε post μου μετά από κάποιες ημέρες. Απλά θα ήταν χρήσιμο σε όσους κάνουν guides για διάφορα πραγματα, ώστε να τα κάνουν updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Με ένα pm σε mod μια χαρά θα μπορεί κάνει edit guides κτλπ. Προσωπικά δεν θα ήθελα να μπορεί να σβήνει ο καθένας τα δικά του posts. Να προσέχει τι γράφει ή να μην κάνει drunk posting... Φαντάσου να γράφει κάποιος ασυναρτησίες/μλκιες, να έχει φάει τις τάπες της ζωής του και μετά να τα σβήνει για να μην γίνει ρόμπα σε μελλοντικούς αναγνώστες. No thnx, η ξεφτίλα να μένει για πάντα και για μελλοντικά references. Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το να μην κάνω επεξεργασία σε post μου μετά από κάποιες ημέρες. Απλά θα ήταν χρήσιμο σε όσους κάνουν guides για διάφορα πραγματα, ώστε να τα κάνουν updates. Δεν στο λέω προσωπικά μην παρεξυγηθώ κιόλας Ε σε αυτά τα guides πχ αγορές απο εξωτερικό, revolut κλπ νομίζω με μια αναφορά και σε συνεργασία με admin όλα γίνοντε. Στα σχόλια τώρα δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να υπάρχει διαγραφή.Η επεξεργασία βγάζει νόημα και ίσα ίσα θα έπρεπε να έχεις δικαίωμα λίγων λεπτώνμόνο για να το κάνεις και όχι θυμήθηκες κάτι την επόμενη μέρα ή πόσταρες κάτι άσχετο και να πάς να το καλύψεις ώρες αργότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις