Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ξέρω αν αναφέρθηκε νωρίτερα αλλά φτιάξτε την ώρα   :)

μπορείς να ρυθμίσεις βάζοντας την (GMT+2) south africa και είναι εντάξει 

Tapatalk Παιδία βολεύει απίστευτα και είναι καλύτερο από της εφαρμογές που έχετε.

εδώ είναι η απάντηση το συγκεκριμένο θέμα έχει συζητηθεί άπειρες φορές 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μπορει παραληλα να υπαρχει και η mobile version του σαιτ για οποιον θελει αλλα πιστευω να μπορει καποιος να διαλεξει τι τον βολευει ειναι καλη επιλογη και αλλα σαιτ εχουν αγγελιες και εχουν tapatalk

Δεν ξέρω αν έχει προταθεί ξανά αλλά ένα Topic στο forum σχετικό με Λογοτεχνία, Μηθιστορήματα, Ξένη Λογοτεχνία, ή κατι σχετικό θα είχε ενδιαφέρον.  

• Super Moderators

Topic ή section? Topic μπορείς να ανοίξεις κι εσύ, δεν χρειάζεται κάποια άδεια ή να το κάνει μέλος της διαχείρισης...

Γιατί δεν ανοίγεις κάποια σχετικά θέματα που σε ενδιαφέρουν πχ. "Τι βιβλίο διαβάζετε τώρα";

Οταν με το καλό αποκτήσουν τόση συμμετοχή που θα απαιτείται ξεχωριστή θεματική ενότητα ή καρφίτσωμα, θα μεριμνήσουν οι διαχειριστές. ;)

• Like 1

• Super Moderators

Αν είχαν συμμετοχή θα έβλεπες κι άλλα topics στο Μπλα Μπλα, αλλά από την στιγμή που τόσα χρόνια το "μόνο" που υπάρχει είναι το pinned για τις προτάσεις, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι παραπάνω...

• Like 2

Καλημέρα

ήθελα να κάνω την εξής παρατήρηση

Οι αγγελίες είναι ο τομέας που τραβάει πάρα πολύ κόσμο, όμως υπάρχει ένα μεγάλο ελάτωμα

Δεν υπάρχουν φίλτρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τρώμε άπειρο χρόνο για να βρούμε αυτό που ψάχνουμε.

Θα υπήρχε η δυνατότητα πρόσθεσης φίλτρων αναζήτησης ? Θα μπορούσα να βοηθήσω ίσως κιόλας μιας και είναι η δουλειά μου αυτή.

Ειμαι νεος χρηστης και εχω καπιοες απορειες..

1) Πως μπορω να σβησω μια αγγελια που ανεβασα κατα λαθος 2 φορες?

2) Γιατι οι αγγελιες δεν σβηνονται οταν πωλειται ενα προιον(οπως σε χρυση ευκαιρια και car.gr) και απλα οι πωλειτες τις κλειδονουναι ή γραφουν διπλα οτι "πουληθηκε"?

Προτασεις για να γινει πιο ευχρηστο το site:

1) Φιλτρα για τους αγοραστες (ταξινομηση κατα αυξουσα/φθηνουσα τιμη , τελευταια ενημεροση κτλ) και μεγαλυτερη κατηγοριοποιηση για πιο αμεση ευρεση επιθυμητων αποτελεσματων..(για εξαρτηματα υπολογιστω π.χ)

2 )Δυνατοτητα περσισσοτερων καταχωρισεων απο 2 την εδβομαδα .Για παραδειγμα θα μπορουσε να ηταν 8 τον μηνα που συνολικα ειναι το ιδιο (καπιος ενδεχομενως να εχει πολλα εξαστηματα υπολογιστη να πουληση μαζεμενα κτλ)

3) Δυνατοτηα σβησιματος της αγγελειας απο τον πωλητη..

Κατα τ αλλα το site ειναι μια χαρα , βρισκεις πολυ περισσοτερα πραγματα (για εξαρτηματα υπολογιστων τουλαχιστον ) απο χρυση ευκαιρια και car.gr..Τα θεματακια που προανεφερα να λυση μονο και θα ειναι super.. :-)

το insomnia δεν είναι site αγγελιών αλλά forum επιλύσεις προβλημάτων καθώς και πάσης φύσεως συμβουλή μπορεί να πάρει κάνεις σε θέματα τεχνολογίας ,τα αλλά δυο που ανέφερες είναι καθαρά site αγγελιών έχουν άλλη πολιτική π.χ. στο insomnia δεν επιτρέπεται η επαγγελματική χρήση των αγγελιών και η διαφήμιση των επαγγελματιών επίσης τις δυο αγγελίες μας της παρέχει για αγοραπωλησίες μεταξύ των μελών (άλλωστε δεν παρέχετε καμία προστασία σε περίπτωση απάτης όπως στα site αγγελιών)

καθώς υπάρχουν αξιολογήσεις για τον κάθε πωλητή γι’αυτό άλλωστε και δεν σβήνουν οι αγγελίες οι οποίες έχουν πολωθεί τα αντικείμενα άπλα κλειδώνουν έτσι μπορεί ο καθένας να ανατρέξει στο προφίλ του πωλητή και να δει στις αξιολογήσεις που άφησαν οι αγοραστές τι ακριβώς πούλησε και πότε από την στιγμή που κλειδώθηκε η αγγελία είναι αυτομάτως μη διαθέσιμη και σε 90 ημέρες από την ανάρτηση της δεν μπορεί κανείς να δει το περιεχόμενο της. 

επίσης δεν νομίζω να μπορείς να σβησεις την αγγελία αλλά μπορείς να στείλεις αναφορά και εάν είναι δυνατό να 

στην σβήσει κάποιος από την ομάδα διαχείρισης ή άπλα την κλειδώνεις τώρα εάν θες να βάλεις άλλη αγγελία σε άλλη κατηγορία μπορείς απλα να αλλάξεις το περιεχόμενο και να ανεβάσεις την αγγελία που θες και απλά ζητάς να την μεταφέρουν στην σωστή ενότητα κάνοντας αναφορά

• Like 1

Το ότι δεν είναι επαγγελματικό site αγγελιών δε σημαίνει οτι δε μπορεί να μπει ένα είδος αναζήτησης ώστε να εξυπηρετεί τα χιλιάδες μέλη του. Γι αυτό άλλωστε γράφουμε στον τομέα ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ !!!! για να ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ !!!!!

• Like 1

Βρίσκεσαι στην κεντρική σελίδα του forum. Αριστερά είναι τα boards και δεξιά τα topic με το πιο πρόσφατο reply. Όταν κάνεις κλικ σε ένα πρόσφατο reply, αντί να σε πάει στο reply, σε πάει στην πρώτη σελίδα του topic.

Νομίζω θα ήταν καλύτερο να σε πήγαινε στο reply

Η αναζήτηση είναι όντως προβληματική. 9 στις 10 θα μου βγάλει ότι δεν βρέθκε αυτό που ψάχνω και μετά παώ στο google και βάζω τη λέξη ή φράση μαζί με insomnia.g και μου το βγάζει.

Ενα άλλο είναι ότι θα ήταν ωραίο να είχαμε ένα τσατ. Θα ανέβαζε τη ποιότητα του φόρουμ καθώς τα μπινελίκια θα μεταφέρονταν εκεί, και γενικά το ...στρεςς που μεταδίδουν κάποιοι χρήστες.

Η αναζήτηση είναι όντως προβληματική. 9 στις 10 θα μου βγάλει ότι δεν βρέθκε αυτό που ψάχνω και μετά παώ στο google και βάζω τη λέξη ή φράση μαζί με insomnia.g και μου το βγάζει.

Ενα άλλο είναι ότι θα ήταν ωραίο να είχαμε ένα τσατ. Θα ανέβαζε τη ποιότητα του φόρουμ καθώς τα μπινελίκια θα μεταφέρονταν εκεί, και γενικά το ...στρεςς που μεταδίδουν κάποιοι χρήστες.

Αν θυμάμαι καλά στην αναζήτησή πρέπει να βάλει πάνω από 3 γράμματα για να την δεκτή. Διαφορετικά σου λέει 'Είτε μια ή όλες οι λέξεις κλειδιά αναζήτησης είναι κάτω από 3 χαρακτήρες, είτε δοκιμάσατε αναζήτηση με λέξεις που δεν επιτρέπονται όπως 'html', 'img', κ.λ.π. Παρακαλούμε επιστρέψτε πίσω και αυξήστε το μήκος των λέξεων κλειδιών αναζήτησης ή επιλέξτε διαφορετικούς όρους.'

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...