Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα κάνω μια πρόταση οσον αφορά τον τομέα των προσφορών.

Το κομμάτι τουλάχιστον αυτο θα έπρεπε να μην ειναι ορατό απο μη εγγεγραμμένα και μη ενεργά μέλη.

Δυστηχώς οι περισσότεροι αξιοποιούν την πληροφορία που βρίσκουν σερβιρισμένη έτοιμη και δεν λένε ουτε ευχαριστώ.

Ειναι οι γνωστοι τουρίστες ή τα άτομα με 10 πόστ που κάνουν μόνο ερωτήσεις λές και το φόρουμ είναι το κέντρο εξυπηρέτησης τους.

Αυτο ειναι άδικο και προσβλητικό για ενεργά μέλη που δεν προλαβαίνουν τις προσφορές. Επίσης αποθαρύνει ενεργά μέλη να ανεβάσουν και προσφορές γνωρίζοντας το παραπάνω.

Στον αντίποδα θα ενθαρρύνει νέες εγγραφές και μεγαλύτερη συμμετοχή στις προσφορές .

Γιατι να ανεβάσω μια προσφορά που βρήκα οταν γνωρίζω οτι θα την προλαβει ο κάθε τρολάκης που κυκλοφορεί σε βάρος αξιόλογων μελών;

Ξέρετε με πόσους γνωστους φίλους μιλάω για τεχνολογία στον καφέ και μου πετάνε "α είδες την τάδε προσφορά" στο insomnia;

Τους ρωτάω αμεσως " παρακολουθείτε το insomnia ; " " Συμμετέχετε κιόλας; "

Η απάντηση είναι οτι δεν εχουν κάν λογαριασμό..

Αυτα τα ολίγα τουλάχιστον οπως το βλέπω απο την δική μου οπτική.

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω.
Επίσης έτσι θα "καίγεται" πιο δύσκολα μια προσφορά.

Το μέτρο θα προκαλέσει και περισσότερες εγγραφές αλλά δεν ξέρω μήπως μειώσει την επισκεψιμότητα άρα και έσοδα για το site.

Οταν ήδη γνωρίζει ο τουρίστας ή ο ερωτησάκιας οτι το insomnia ειναι ο νο1 προορισμός για προσφορές τότε μόνο αυξηση θα υπάρξει σε επισκεψιμότητα.

Το πρόβλημα της επισκεψιμότητας θα δημιουργηθεί οταν δεν ανεβαίνουν αρκετές προσφορές..

Πράγματι, και όταν κάποιος αναγκαστεί να φτιάξει λογαριασμό παίζει να ποστάρει τελικά μια προσφορά που είδε,

ενω αν δεν έχει, σιγά μην κάτσει να φτιάξει λογαριασμό για να την ποστάρει.

Απαντήσεις στο θέμα της αλλαγής nickname:

Δεν παραποιηθηκαν τα λόγια σου καθώς δεν υπηρξε επιχειρηματολογία από μέρους σου παρά μια ξερή δήλωση. Σου είπε ο άλλος πως το να μην σου αρέσει απλά κάτι και χωρίς να επιχειρηματολογείς για τους λόγους, δεν είναι επαρκές για να στηριχθεί μια άποψη την ίδια στιγμή που η άλλη πλευρά παρουσίασε τους λόγους για τους οποίους θα ήθελε την δυνατότητα.
Πιο συγκεκριμένα είπες: "Και καλά κάνουν, προσπαθώ να καταλάβω το λόγο αλλαγής nick και δεν βρίσκω. :blink:"

Οι άλλοι όμως είχαν εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους το ζήτησαν. Θα μπορούσες λοιπόν παραθέσεις τους δικούς σου λόγους και να σχολιάσεις των άλλων.
Αφού λοιπόν δεν το έκανες και πέταξες ένα σκέτο δεν καταλαβαίνω και θέλω αυτό η απάντηση που σου δώθηκε ήταν σωστή.

Ως αρμοδιότερος θα επιμείνω οτι παραποιήθηκε το σχόλιό μου: Η φράση που παραθέτεις δεν λέει οτι διαφωνώ με άλλους, αντίθετα οτι συμφωνώ με το υπάρχον σύστημα και την οπτική και ως τώρα πρακτική των διαχειριστών. Επιπλέον, εφόσον με κάλυψαν τα επιχειρήματα που αναφέρθηκαν, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω πέρα από την συμφωνία μου. Δεν βρίσκω κάποιο επιχείρημά σας αρκετά ουσιώδες και εξαιρετικά σοβαρό ώστε να γίνουν οι αλλαγές που προτείνετε. Στο υπόλοιπο μέρος του σχολίου μου που δεν παρέθεσες, έγραψα ότι μεμονωμένες περιπτώσεις αλλαγής nickname είμαι βέβαιος πως μπορούν να διευθετηθούν με pm στους διαχειριστές.

Οπως καταλαβαίνεις δεν είμαι υποχρεωμένος να εφευρίσκω νέα επιχειρήματα όταν παίρνω θέση υπέρ ή κατά μιας πρότασης, όταν υπάρχουν προγενέστερα επιχειρήματα που με καλύπτουν. Οποιος θεωρεί την συμμετοχή μου αδιάφορη, αχρειάστη ή σκέτη, αυτό που έχει να κάνει είναι να αγνοήσει όσα γράφω.

Επίσης όλοι οι άλλοι διατηρούμε το δικαίωμα να σχολιάζουμε κόσμια τις απόψεις που εκφράζεις δημόσια καθώς και τον τρόπο σου.

Το "κόσμια" ελέγχεται. Στο #3643 η συμφωνία μου χαρακτηρίστηκε ως "κουλό", στο #3645 εμφανίστηκε οτι έχω κάποιο "ζόρι" επειδή συμφώνησα με την υπάρχουσα κατάσταση. Στο #3646 κάνεις τον συνήγορο των παραπάνω συμπεριφορών και ζητάς φρέσκα και διαφορετικά επιχειρήματα απλά για να υπάρχει αντίλογος. Δεν έχω φρέσκα επιχειρήματα και δεν είμαι υποχρεωμένος να έχω. Θέση όμως μπορώ να πάρω και δεν σεβαστήκατε το δικαίωμά μου. Ακόμα και τώρα διαπραγματεύομαι αν έχω δικαίωμα να παίρνω θέση χωρίς να απαιτείται να διαπληκτιστώ με τους "απέναντι".

Αντιθέτως το αμπελοφιλοσοφημένο επιχείρημα που χρησιμοποιείς εσύ πως όλοι κάνουμε λάθη και τα πληρώνουμε δεν μου λέει τίποτα καθώς αν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει ένα λάθος τότε δεν υπάρχει λόγος να μην την διερευνήσουμε. Άλλο να μην βολεύει τελικά η δυνατότητα αυτή και άλλο να το αποκλείουμε εξαρχής με βάση την αμπελοφιλοσοφία που είπες.

Κόσμιος χαρακτηρισμός η αμπελοφιλοσοφία, δείχνει πολύ σεβασμό και δεν προκαλεί ένταση. Επιμένω οτι στη ζωή δεν υπάρχει undo και οτι οι αποφάσεις που κάνουμε μας ακολουθούν. Σαφώς υπάρχει το δίλημμα: "παλιό nick που δεν μ'αρέσει" ή "καινούργιο χωρίς αξιολογήσεις". Ομως αυτό το δίλημμα και άλλα παρόμοια δεν είναι υποχρεώση κανενός forum και κανενός διαχειριστή να μας τα λύνει, κυρίως όταν δημιουργούνται ένα σωρό προβλήματα -που προαναφέρθηκαν.

Με δυο λόγια θεωρώ πως δεν χάλασε κι ο κόσμος να χαθούν μερικές αξιολογήσεις αν θέλεις καινούργιο nickname, κι από την άλλη, δεν χάλασε κι ο κόσμος να μείνεις με το όχι-και-τόσο-κουλ nickname σου αν θέλεις τις αξιολογήσεις σου.

Ασφαλώς και δεν είσαι υποχρεωμένος να επιχειρηματολογείς. Αλλά στην περίπτωση αυτή, η άποψή σου κι εσύ θα αξιολογηθούν με βάση αυτή σου την τακτική η οποία είναι: Πετάγομαι χλευάζοντας την αντίθετη άποψη - λέω τι θέλω χωρίς αιτιολόγηση - ονομάζω την άποψή μου κοινή λογική - επικαλούμαι το δικαίωμά μου να μην δώσω κανένα επιχείρημα για την στάση μου.

Εχω αναφερθει σ'αυτό πιο πάνω, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να επιχειρηματολογεί εκ νέου όταν συμφωνεί με την υπάρχουσα κατάσταση και τα προαναφερθέντα επιχειρήματα. Η φανταστική εικόνα που φτιάχνεις πιο κάτω φυσικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν χλεύασα καμία αντίθετη άποψη και κοινή λογική ονόμασα το αυτονόητο, δηλαδη να γράφω ότι θεωρώ εγώ σωστό.

Θεωρώ τα αντίθετα επιχειρήματα αστεία για τέτοιες large scale αλλαγές σε ένα forum. Αντίθετη άποψη ευχαριστώς να υπάρχει και να συζητηθεί, αλλά αυτό που μου ζητάς απλά δεν γίνεται, δεν είμαι υποχρεωμένος να γεννήσω καινούργιο επιχείρημα απλά για υπάρχει αφορμή να τσακωνόμαστε όλοι με όλους.

Η γνώμη σου και κυρίως ο τρόπος σου σχολιάζονται και αξιολογούνται. Εγώ δεν τα έχω με την γνώμη σου που τελικά παίζει να είναι και η σωστή.

Σχολιάζω όμως το αγενές stylάκι σου. Αν θεωρείς μια συζήτηση υποδεέστερή σου, μην συμμετάσχεις και μην πετάγεσαι απλά για να μας πεις πως οι άλλοι κάνουν λάθος αλλά δεν καταδέχεσαι να μας πεις τον λόγο επειδή έτσι γουστάρεις.

Ολο το τμήμα που παραθέτω είναι μια ευθεία προσωπική επίθεση, απρόκλητη και χωρίς νόημα. Το "αγενές στυλάκι" του καθενός μπορεί να σχολιαστεί σε προσωπικό μήνυμα ή και καθόλου. Προφανώς έχω κι εγώ συγκεκριμένη άποψη για την "ευγένεια" και τις "καλές προθέσεις" των απαντήσεων ορισμένων που αδυνατώ (ή δεν θέλω) να εκφράσω δημόσια λόγω των κανονισμών. Αν έχουμε μετατρέψει το forum από χώρο πολιτισμένων συζητήσεων σε αρένα προσωπικών διαφορών, παρακαλώ ενημερώστε με και θα επανέλθω με περισσότερα "επιχειρήματα".

Ως τότε όμως σας καλώ να διατηρήσετε τα προσχήματα οτι επιτρέπετε στους άλλους να έχουν τη δική τους άποψη κι όχι τη δική σας. -_-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ως αρμοδιότερος θα επιμείνω οτι παραποιήθηκε το σχόλιό μου: Η φράση που παραθέτεις δεν λέει οτι διαφωνώ με άλλους, αντίθετα οτι συμφωνώ με το υπάρχον σύστημα και την οπτική και ως τώρα πρακτική των διαχειριστών.

• Επιπλέον, εφόσον με κάλυψαν τα επιχειρήματα που αναφέρθηκαν, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω πέρα από την συμφωνία μου.
  • Δεν βρίσκω κάποιο επιχείρημά σας αρκετά ουσιώδες και εξαιρετικά σοβαρό ώστε να γίνουν οι αλλαγές που προτείνετε.
  • Στο υπόλοιπο μέρος του σχολίου μου που δεν παρέθεσες, έγραψα ότι μεμονωμένες περιπτώσεις αλλαγής nickname είμαι βέβαιος πως μπορούν να διευθετηθούν με pm στους διαχειριστές.
  • Μα το βασικό επιχείρημα πως θα προκληθεί σύγχυση αναφέρθηκε πολύ αργότερα από κάποιον διαχειριστή. Μέχρι τότε δεν είχε αναφερθεί κανένα επιχείρημα εναντίον της πρότασης (εκτός από το #3634 συγκεκριμένα για τις αγγελίες που απαντήθηκε στο #3635 το πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί) και είχαν αναπτυχθεί επιχειρήματα μόνο υπέρ. Εκτός αν είχαν ξανααναφερθεί επιχειρήματα πρόπερσι γι αυτό και δεν τα ξαναείπες. Ενώ λοιπόν δεν είχε αναπτυχθεί αντίθετη επιχειρηματολογία, βγήκες και είπες πως δεν καταλαβαίνεις τον λόγο να γίνει, και ενώ αυτοί που το θέλουν είχαν εξηγήσει γιατί το θέλουν. Αν λοιπόν ήθελες να αναφερθείς εμπεριστατομένα κατά της πρότασης θα έπρεπε να πεις γιατί οι λόγοι που ειπώθηκαν δεν ευσταθούν.
  • Το δεν θεωρώ τους λόγους αρκετά σοβαρούς δεν επαρκεί γιατί αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που θα προκληθεί δεν πειράζει να γίνει ακόμα και για μη σοβαρούς λόγους. Τελικά το πρόβλημα που θα προκληθεί ειπώθηκε αργότερα, όχι από εσένα.
  • Δεν το παρέθεσα γιατί δεν διαφωνώ και δεν είχα κάτι να πω σε αυτό. Αλλά οκ αν θες να το παραθέσω και να σου πω μπράβο.
  • Οπως καταλαβαίνεις δεν είμαι υποχρεωμένος να εφευρίσκω νέα επιχειρήματα όταν παίρνω θέση υπέρ ή κατά μιας πρότασης,
  • όταν υπάρχουν προγενέστερα επιχειρήματα που με καλύπτουν.
  • Οποιος θεωρεί την συμμετοχή μου αδιάφορη, αχρειάστη ή σκέτη, αυτό που έχει να κάνει είναι να αγνοήσει όσα γράφω.

• Δεν υπήρξαν παλιά επιχειρήματα, ήσουν ο πρώτος που διαφώνησες χωρίς να επιχειρηματολογήσεις. (εκτός από το #3634 συγκεκριμένα για τις αγγελίες που απαντήθηκε στο #3635 το πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί)
  • Τα προγενέστερα που λες δεν ξέρω πότε ειπώθηκαν.
  • Ναι μπορεί είτε να σε αγνοήσει είτε να σε σχολιάσει. Εγώ σε σχολίασα γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος σου πρώτα να ακυρώνεις ότι ειπώθηκε από άλλους χωρίς να λες γιατί και μετά να ανεβάζεις την ένταση με τα κινέζικα.

• Το "κόσμια" ελέγχεται. Στο #3643 η συμφωνία μου χαρακτηρίστηκε ως "κουλό", στο #3645 εμφανίστηκε οτι έχω κάποιο "ζόρι" επειδή συμφώνησα με την υπάρχουσα κατάσταση.
  • Στο #3646 κάνεις τον συνήγορο των παραπάνω συμπεριφορών και ζητάς φρέσκα και διαφορετικά επιχειρήματα απλά για να υπάρχει αντίλογος. Δεν έχω φρέσκα επιχειρήματα και δεν είμαι υποχρεωμένος να έχω.
  • Θέση όμως μπορώ να πάρω και δεν σεβαστήκατε το δικαίωμά μου. Ακόμα και τώρα διαπραγματεύομαι αν έχω δικαίωμα να παίρνω θέση χωρίς να απαιτείται να διαπληκτιστώ με τους "απέναντι".

• Σιγά τα μη κόσμια σχόλια. Αν τα διαβάσει κανείς ολόκληρα ευγενέστατα είναι, τώρα αν εσύ ψάχνεις μια λεξη για να τα βαφτίσεις μη κόσμια είναι εύκολο. Αλλά δεν έχω την πρόθεση να υπερασπιστώ τον τρόπο έκφρασης άλλων, αν δεν ήταν κόσμιοι κακώς.
  • Στο #3646 δεν κάνω τον συνήγορο συμπεριφορών αλλά ιδεών. Βασικά δεν κατάλαβα καν πως σου φάνηκαν αγενείς οι συμπεριφορές καθώς εγώ δεν διέκρινα αγένεια στα σχόλια. Το πρώτο αγενές σχόλιο που διέκρινα ήταν αυτό με τα κινέζικα. Αν εσένα σου φάνηκαν αγενή όμως (που δεν το πιστεύω βέβαια) οκ, όμως στο #3646 δεν επικρότητα κάποια αγένεια αλλά την επισήμανση "ότι το γεγονός πως εσύ δεν βρίσκεις λόγο για να υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ονόματος δεν είναι επαρκής αιτιολόγηση της συμφωνίας σου με την άποψη των διαχειριστών καθώς οι υπόλοιποι που το επιθυμούν βρίσκουν λόγους που μάλιστα σου παρουσιάστηκαν. Επομένως για να αιτιολογήσεις επαρκώς την προτίμησή σου (αν θέλεις) καλό θα ήταν να παρουσιάσεις κι εσύ κάποιους λόγους" ή να καταρρίψεις τους λόγους που αναφέρθηκαν.
  • Θέση μπορείς να πάρεις και το δικαίωμά σου σεβάστηκε αφού δεν σε φύμωσε κάποιος. Ο τρόπος που θα πάρεις θέση όμως και τα επιχειρήματα που θα παραθέσεις ή που δεν θα παραθέσεις (καλή ώρα) είναι ελεύθερα σχολιασμού απ την στιγμή που εκφράζεσαι δημόσια. Να διαπληκτιστείς δεν σε αναγκάζει κανείς. Αν σχολιαστείς δεν είσαι υποχρεωμένος να διαπληκτιστείς μετά αλλά ούτε να απαγορεύσεις τον σχολιασμό μπορείς.

• Κόσμιος χαρακτηρισμός η αμπελοφιλοσοφία, δείχνει πολύ σεβασμό και δεν προκαλεί ένταση.
  • Επιμένω οτι στη ζωή δεν υπάρχει undo και οτι οι αποφάσεις που κάνουμε μας ακολουθούν.
  • Σαφώς υπάρχει το δίλημμα: "παλιό nick που δεν μ'αρέσει" ή "καινούργιο χωρίς αξιολογήσεις". Ομως αυτό το δίλημμα και άλλα παρόμοια δεν είναι υποχρεώση κανενός forum και κανενός διαχειριστή να μας τα λύνει,
  • κυρίως όταν δημιουργούνται ένα σωρό προβλήματα -που προαναφέρθηκαν.

• Α αν σε πείραξε ο χαρακτηρισμός sorry, τρόπος έκφρασης ήταν και εδώ είμαστε για να τα διορθώνουμε αυτά. Αποσύρω λοιπόν την λέξη αλλά όχι αυτό που εννοώ και που εξηγήθηκε επαρκώς με την χρήση αυτής της λέξης.
  • Ξαναλέω: Όταν κάποιο λάθος μπορεί να λυθεί χωρίς άλλες συνέπειες δεν χρειάζεται να είμαστε μαζοχιστές για να μην το λύσουμε. Εσυ θα έπρεπε να αναφέρεις τις άλλες συνέπειες για να έχει βάση η θέση σου αλλά δεν το έκανες.
  • Υποχρέωση κάθε forum είναι να διευκολύνει τα μέλη του. Αν μπορεί να λύσει αυτό τους το δίλημμα (που αν για σένα δεν είναι σημαντικό, για άλλους μπορεί να είναι) χωρίς συνέπειες τι μας πειράζει να το κάνει?
  • Δεν προαναφέρθηκαν, τουλάχιστον σε αυτόν τον διάλογο. (εκτός από το #3634 για τις αγγελίες που απαντήθηκε στο #3635 το πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί). Τώρα αν προαναφέρθηκαν κάποτε, δεν το γνωρίζω.

Με δυο λόγια θεωρώ πως δεν χάλασε κι ο κόσμος να χαθούν μερικές αξιολογήσεις αν θέλεις καινούργιο nickname, κι από την άλλη, δεν χάλασε κι ο κόσμος να μείνεις με το όχι-και-τόσο-κουλ nickname σου αν θέλεις τις αξιολογήσεις σου.

Δεν διαφωνώ καθόλου.

• Εχω αναφερθει σ'αυτό πιο πάνω, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να επιχειρηματολογεί εκ νέου όταν συμφωνεί με την υπάρχουσα κατάσταση και τα προαναφερθέντα επιχειρήματα.
  • Η φανταστική εικόνα που φτιάχνεις πιο κάτω φυσικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν χλεύασα καμία αντίθετη άποψη και κοινή λογική ονόμασα το αυτονόητο, δηλαδη να γράφω ότι θεωρώ εγώ σωστό.
  • Θεωρώ τα αντίθετα επιχειρήματα αστεία για τέτοιες large scale αλλαγές σε ένα forum. Αντίθετη άποψη ευχαριστώς να υπάρχει και να συζητηθεί, αλλά αυτό που μου ζητάς απλά δεν γίνεται, δεν είμαι υποχρεωμένος να γεννήσω καινούργιο επιχείρημα απλά για υπάρχει αφορμή να τσακωνόμαστε όλοι με όλους.

• Δεν υπάρχουν προαναφερθένται επιχειρήματα περί της σύγχυσης σε αυτόν τον διάλογο. Αν ελεγες στο post σου αυτό που λες στο 3. περί large scale αλλαγών και συμφωνώ θα ήσουν γαμάτος.
  • Αν δεν χλεύασες αντίθετη άποψη με το να απαξιείς να καταρρίψεις τα επιχειρήματά της και απλά να λες πως δεν τα καταλαβαίνεις οκ.
  • Να υπάρχει λοιπόν αντίθετη άποψη και να συζητηθεί. Δεν ζήτησα να γεννήσεις καινούρια επιχειρήματα, ζήτησα να πεις αυτά που είπώθηκαν μετά από εσένα.

Ολο το τμήμα που παραθέτω είναι μια ευθεία προσωπική επίθεση, απρόκλητη και χωρίς νόημα. Το "αγενές στυλάκι" του καθενός μπορεί να σχολιαστεί σε προσωπικό μήνυμα ή και καθόλου. Προφανώς έχω κι εγώ συγκεκριμένη άποψη για την "ευγένεια" και τις "καλές προθέσεις" των απαντήσεων ορισμένων που αδυνατώ (ή δεν θέλω) να εκφράσω δημόσια λόγω των κανονισμών.

Δεν επρόκειτο για κανένα είδος επίθεσης με όσα επίθετα κι αν την στολίσεις ώστε να ενοχοποιήσεις τον σχολιασμό μου. Επρόκειτο για σχολιασμό του post σου και τίποτα περισσότερο.

Αν η δική σου άποψη είναι πως δεν επιτρέπεται να σχολιάζονται οι απόψεις σου τότε δυστυχώς δεν μπορώ να την συμμεριστώ και να μην σχολιάσω κάποια άποψη με την οποία διαφωνώ είτε με την ουσία της είτε με τον τρόπο έκφρασής της.

Το αγενές στυλάκι ναι μπορεί να μην σχολιαστεί και καθόλου, μπορεί όμως και να σχολιαστεί. Είναι θέμα διάθεσης της στιγμής και του χρόνου που τυγχάνει να έχει εκείνη την ώρα. Εμένα μου ήρθε να το σχολιάσω, εσένα γιατί σε πειράζει? Είπαμε, ότι γράφεται δημόσια είναι εκτεθιμένο και σε σχολιασμό και δεν μπορείς να το απαγορεύσεις.

Αν έχουμε μετατρέψει το forum από χώρο πολιτισμένων συζητήσεων σε αρένα προσωπικών διαφορών, παρακαλώ ενημερώστε με και θα επανέλθω με περισσότερα "επιχειρήματα".

Ως τότε όμως σας καλώ να διατηρήσετε τα προσχήματα οτι επιτρέπετε στους άλλους να έχουν τη δική τους άποψη κι όχι τη δική σας. -_-

Αν έχουμε μετατρέψει το forum από χώρο πολιτισμένων συζητήσεων σε χώρο δημοσιεύσεων που απαγορεύεται να σχολιαστούν για να μην θιγούν οι δημιουργοί τους ενημερώστε με.

Ως τότε καλώ τους θιγμένους, στους οποίους δεν βλέπω κάπου να μην δίνεται το δικαίωμα διατήρησης άποψης, είτε να μην εκφέρουν άποψη δημοσίως αν φοβούνται την κριτική είτε να το δεχτούν.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεωρώ άκρως ψυχαναγκαστικό αυτό που μόλις έκανα με αυτή την τεράστια ανούσια απάντηση, οπότε δηλώνω υπεύθυνα πως δεν θα το συνεχίσω... :-D :-D :-D

Επεξ/σία από funbreaker

Έλα κουράσατε!

Σεβαστείτε τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ που δεν τους καίγεται καρφάκι για όλο αυτό που γίνεται μεταξύ σας και σταματήστε επιτέλους το αστείο!

• Like 6

Οσο πιο συνοπτικα γίνεται σε spoiler. Απλά να αναφέρω οτι ζήτησα να διαγραφεί το σεντόνι για να να δοθούν εξηγήσεις με πμ αλλά δεν εισακούστηκα.

1. Μια τεράστια δική σου απάντηση (#3656), χρειάζεται τη δική μου αντίστοιχα τεράστια ανταπάντηση. Εκτός αν ζητάς ακριβώς αυτό που με κατηγορείς, δηλαδή να γράφεις και να μην έχεις αντίλογο.

2. Εντάξει τώρα το κατάλαβα, δεν είναι προσωπική επίθεση οι χαρακτηρισμοί "αγενές στυλάκι" , "να μην πετάγεσαι", "θεωρείς την συζήτηση υποδεέστερη" και μάλιστα όλα αυτά επειδή τόλμησα να χαριτολογώντας να πω "Ελληνικά γράφω, οχι κινέζικα" και κατόπιν να εξηγήσω ό,τι ενδεχομένως παρανοήθηκε. Καλή ιδέα, σκέφτομαι να το εφαρμόσω κι εγώ σε άλλα μέλη για να δω τα αποτελέσματα. Εν συνεχεία θα κάνω και μια "αξιολόγηση στην γνώμη και τον τρόπο τους", θα ανακοινώσω δημοσίως τα αποτελέσματα και θα περιμένω να μου στείλουν λουλούδια και τούρτες. Στείλε μου οδηγίες σε παρακαλω πως βάζω /God Mode:on . :P

3. [Χλευασμός = Υποτίμηση ενός ατόμου ή έκθεσή του σε περιφρόνηση, γελοιοποίηση ή εμπαιγμό.]
Δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Το απεχθέστερο που έγραψα ήταν "Οποιος θέλει να το αλλάξει για τον χ , ψ λόγο -που εμένα παρεμπιπτόντως μου φαίνονται αστείοι λόγοι- μπορει να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές". Γράφω "παρεμπιπτόντως" δηλαδή ομολογώ οτι είναι άνευ σημασίας τι θεωρώ εγώ αλλα το αναφέρω μιας και αναγκάστηκα να κάνω επεξηγηματικό σχόλιό.

4. Ενόχλησε την αισθητική σου το "Ελληνικά γράφω όχι κινέζικα", το χαρακτήρισες, έγραψες σεντόνια, ετοίμασες αξιολογήσεις κι έστησες κρεμάλες. ΟΜΩΣ αντίθετα δεν αισθάνθηκες καμία ένταση από το "κουλό" ούτε από το "τι ζόρι τραβάς". Αυτά φαντάζομαι δεν φέρνουν καμία ένταση, ούτε χρίζουν "αξιολογήσεων". Ευχαριστώ, κατάλαβα.

5. Πρόβλημα με τις λέξεις δεν έχω κανένα -το έχω αποδείξει- αλλά όταν οι άλλοι ψειρίζουν τις δικές μου και μάλιστα με τέτοιο τρόπο (υπάρχουν και τα pm για διευκρινίσεις) τότε ναι, θεωρώ τις "αμπελοφιλοσοφίες" μια άκρως προκλητική λέξη όταν κάποιος μπορεί να εκφραστεί καλύτερα και ηπιότερα. Κυρίως δε όταν με εγκαλεί γιατί έγραψα το φοβερο και τρομερο "δεν γράφω κινέζικα". -_-

6. Διευκρινίζω και ζητώ συγνώμη που μου διέφυγε, εννούσα παλιότερη επιχειρηματολογία για το θέμα, σ'αυτό το θέμα δεν υπάρχουν. Εφόσον απάντησα σε μέλος που έγραψε "το έχουν πει 4-5 φορές οτι δεν θελουν", θεωρώ αυτονόητο οτι αναφέρομαι κι εγώ στο παρελθόν.

7. Εν τέλει τα λιγοστά επιχειρήματά μου τα ανέφερα και μάλιστα διαπιστώνω οτι συμφωνούμε. Κρατώ αυτό γιατί όλα τα υπόλοιπα πραγματικά δεν χρειάζοταν -τουλάχιστον δημόσια.

• Like 1

θα ήθελα να προτείνω θέματα τα οποία είναι σε άσχετα με το θέμα η δεν έχουν καμιά απάντηση και είναι κλειδωμένα να διαγράφονται καθώς επίσης θέματα που έχουν ίδιο θέμα να ενοποιούνται  παράδειγμα στην ενότητα site υπάρχουν άπειρα θέματα με το θέμα εξαπάτηση σε αγγελία , πως διαγράφω αγγελία , μου καταχώρησαν αρνητική αξιολόγηση χωρίς να έχω συνδιαλέγει ποτέ με αυτό το μέλος . θα μπορούσε κάποιος από την ομάδα διαχείρισης να κάνει έναν οδηγό με το πώς αντιμετωπίζουμε όλες αυτές τις παραπάνω περιπτώσεις και ότι άλλοι έχει πολύ συζητηθεί και έχουν ανοίξει άσκοπα θέμα που στα περισσότερα κλειδώνουν χωρίς να απαντήσει κανείς .

ευχαριστώ  

επίσης μια καλή ιδέα θα ήταν να υπάρχει ένα alert για να γνωστοποιεί στα μελή ότι πρέπει να σβήσουν κάποια από τα μηνύματα τους για να μπορέσουν να δεχτούν καινούρια 

• Like 1

Καλημέρα στην παρέα .

Είναι εντύπωση μου ή εδώ και καιρό δεν λειτουργεί αποτελεσματικά η αναζήτηση στις αγγελίες .

Πριν τα Χριστούγεννα όλα καλά είτε έκανα απλή αναζήτηση ή με " " για πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα ... 

τώρα χάλι μαύρο. Δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα , ενώ αν μπώ στις αγγελίες βρίσκω 4-5 στην πρώτη μόνο σελίδα.

Κάνω κάτι λάθος ή είναι Bug ? 

μια καλή ιδέα θα ήταν να μπορείς να βάλεις κατά κάποιο τρόπο μια αγγελια σε wishlist για να μπορείς να την βρεις άμεσα !! από την στιγμή που η αναζήτηση δεν δίνει κανένα αποτέλεσμα 

• Like 2

Δεν μου αρέσει που πήγαν πιο κάτω οι πρόσφατες αγγελίες στο sidebar της αρχικής σελίδας για να παίξει μια παραπάνω διαφήμιση. Παλιότερα που δεν έκανες scroll για να τις δεις (εξαρτάται από την οθόνη) νομίζω ήταν καλύτερα.

Ο κόσμος στο φόρουμ έχει ανέβει τρομερά, Θα πρότεινα να γίνεται περισσότερος έλεγχος στα θέματα έχουμε φτάσει στο σημείο ο καθένας να γράφει ότι θέλει, οι αντιπαραθέσεις είναι πολλές με αποτέλεσμα πολλές φορές να καταστρέφεται το θέμα του TS και ένα επιπλέον το οποίο έχω παρατηρήσει τελευταία πολύς κόσμος ποστάρει σε άλλο θέμα για δική του ερώτηση που είναι άσχετη με το θέμα. Σε καμία περίπτωση δε γράφω για να επικρίνω κάτι απλή αναφορά είναι μήπως και μπορέσετε και βρείτε κάποια λύση. Ευχαριστώ.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...