funbreaker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ελληνικά γράφω, όχι κινέζικα. Καλό βρίσκω το οτι δεν συμφωνούν οι διαχειριστές με την αλλαγή του nickname. Κουλό είναι να διατυπώνω άποψη σύμφωνα με τις επιθυμίες των άλλων και αντίθετα με την κοινή λογική. Λογικό βρίσκω επίσης κι αυτό: Οποιος θέλει να το αλλάξει για τον χ , ψ λόγο -που εμένα παρεμπιπτόντως μου φαίνονται αστείοι λόγοι- μπορει να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές, να εκθέσει τα αδιάσειστα επιχειρήματά του και να περιμένει την αποδοχή. Εχει γίνει αυτή η προσπάθεια και δεν υπήρχε το επιθυμητό αποτέλεσμα; Δεν βρίσκω λόγο επισήμανσης πως δεν είσαι κινέζος καθώς δεν σε προσέβαλε κανείς αλλα σου επισημάνθηκε ότι το γεγονός πως εσύ δεν βρίσκεις λόγο για να υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ονόματος δεν είναι επαρκής αιτιολόγηση της συμφωνίας σου με την άποψη των διαχειριστών καθώς οι υπόλοιποι που το επιθυμούν βρίσκουν λόγους που μάλιστα σου παρουσιάστηκαν. Επομένως για να αιτιολογήσεις επαρκώς την προτίμησή σου (αν θέλεις) καλό θα ήταν να παρουσιάσεις κι εσύ κάποιους λόγους. όσο για το εάν το έκαναν γρήγορα το account υπάρχει η δυνατότητα να το κλείσει και να κάνει καινούριο απλά εάν το πρόβλημα είναι το όνομα Μπορεί να αμέλησε να το αλλάξει για λίγο καιρό και μετά να μαζεύτηκαν posts και αξιολογήσεις που θέλει να κρατήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ αντίθετα βρίσκω λόγο επισήμανσης εφόσον παραποιούνται τα απλά λόγια που γράφω. Επιπλέον, διατηρώ το δικαίωμα να εκφράζομαι όπως εγώ θεωρώ σωστό και ακριβές, επομένως δεν χρειάζεται να ρωτάω τί να απαντήσω, πριν απαντήσω. Γιατί πρέπει να συζητάμε τα αυτονόητα; Επι του θέματος, όλοι μας κάνουμε επιλογές σ'αυτή τη ζωή, άλλες μας βγαίνουν κι άλλες όχι. Αν κάποιος λοιπόν έχει αξιολογήσεις που δεν θέλει να πετάξει, ας κρατήσει το nickname που έχει. Αλλιώς ας τις πετάξει και να φτιάξει το nickname που του αρέσει. Δεν βλέπω πρόβλημα για να χρειάζεται λύση. Ασφαλώς και δεν ειμαι υποχρεωμένος να δώσω περισσότερα επιχειρήματα για κάτι που υφίσταται και είναι κοινή πρακτική όχι μόνο σ'αυτό το forum αλλά σ'ολόκληρο το διαδίκτυο για δεκαετίες. Οσοι θέλετε την ελεύθερη αλλαγή του nickname σας καλώς κάνατε και διατυπώσατε τα επιχειρήματά σας, αυτό όμως δεν υποχρεώνει τους άλλους να μπουν σε μια αντιπαράθεση χωρίς ουσία. Το ότι εσύ βρίσκεις καλό που οι διαχειρηστές δεν συμφωνούν στην αλλαγή nick σε κάνει και σένα να μην συμφωνείς έμεσα στην αλλαγή,οπότε πρός τι το ζόρε σου... Είδες κανένα ζόρι; Εγώ βλέπω να ζορίζεσαι εσύ γιατί δεν σου κάθεται αυτό που ψάχνεις. Οπως είπα 2 φορές πιο πάνω, δεν θα σε ρωτήσω για να γράψω τη γνώμη μου ούτε θα λάβω υπόψιν μου τις επιθυμίες σας πριν απαντήσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Είδες κανένα ζόρι; Εγώ βλέπω να ζορίζεσαι εσύ γιατί δεν σου κάθεται αυτό που ψάχνεις. Οπως είπα 2 φορές πιο πάνω, δεν θα σε ρωτήσω για να γράψω τη γνώμη μου ούτε θα λάβω υπόψιν μου τις επιθυμίες σας πριν απαντήσω. Φυσικά και είδα.Εφόσον νομίζεις πως σε περνάμε για κινέζο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Τρολολο; Δεν θα πας πολύ πιο μακριά -απο τις αγγελίες- με τέτοια συμπεριφορά. Αν θες αλλαγή nick βρες τα με τους διαχειριστές μη με ζαλίζεις άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Άμα το λές εσύ έτσι θα είναι....όσοι με ξέρουν στα ενεργά μου threads έχουν άλλη άποψη.Τώρα αν εσύ θές να το παίξεις σε φάση αναπληρωτής διαχειρηστής.....Έχω άσχημα νέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ με pigeon σχετικά με τη δυνατότητα για αλλαγή του nickname. Προαιρετικά, δε θα με ενοχλούσε σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις. Μη σου πω ότι σε ένα βαθμό με ενοχλεί και η διαρκής αλλαγή των avatars. Νταξ να το αλλάξεις μία-δύο φορές σε ένα διάστημα ετών, αλλά είναι μερικοί που δεν κάνουν άλλη δουλειά. Επίσης, το ότι οι περισσότεροι (κατά τη γνώμη μου πάντα) που θέλουν τέτοιες αλλαγές είναι μικρής ηλικίας, νομίζω σημαίνει κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 βρήκα αυτό είναι το θέμα για αλλαγή ονόματος καθώς και εκανα και αναφορά για να μας απαντήσει η ομάδα διαχείρισης και να τελειώσει εδώ όλο αυτό πάντως και εγώ είμαι αντίθετος με την αλλαγή ονόματος μόνο μπέρδεμα μπορεί να προσκαλέσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Η μόνη εξαίρεση είναι σε αναφορά προσωπικού στοιχείου στο username (πχ e-mail, επίθετο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικα ειμαι αντιθετος με τις αλλαγες nicknames διοτι οταν ενα μελος ειναι ενεργο στο forum, χαρακτηριζεται απο δυο πραγματα ευκολως αναγνωρισιμα απο τους συνομιλητες του.Το nick του και το avatar. To avatar αλλαζει προφανως, αλλα το να γραφω 4 χρονια ως stormrain και να αλλαξω μετα σε strawberry_cupcake μονο μπερδεματα μπορει να δημιουργησει στο forum. Παυει να υπαρχει συνεχεια και αλληλουχια στα ποστ μου. Σαφως καποιος που ενδιαφερεται να μαθει περισσοτερα για τα γραφομενα μου θα κοιταξει το ιστορικο των post του strawberry_cupcake και ισως βγαλει ακρη, αλλα δε εχει την by default αντιληψη "α, ο stormrain, το γνωστο κουμασι που μπλα μπλα". Αυτο ειναι προσωπικη αποψη ε, οχι καμια επισημη της διαχειρισης. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 αλλα δε εχει την by default αντιληψη "α, ο stormrain, το γνωστο κουμασι που μπλα μπλα Έχεις χαρακτηριστεί πλέον, η ρετσινιά δε φεύγει όσα ονόματα κι αν αλλάξεις... ...αξιοσέβαστε κύριε διαχειριστά, τα σέβη μου και όλα τα σχετικά (κανονικά θα ακολουθούσε ένα σαλιάρικο emoticon, αλλά δεν έχω εύκαιρο...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ αντίθετα βρίσκω λόγο επισήμανσης εφόσον παραποιούνται τα απλά λόγια που γράφω. Δεν παραποιηθηκαν τα λόγια σου καθώς δεν υπηρξε επιχειρηματολογία από μέρους σου παρά μια ξερή δήλωση. Σου είπε ο άλλος πως το να μην σου αρέσει απλά κάτι και χωρίς να επιχειρηματολογείς για τους λόγους, δεν είναι επαρκές για να στηριχθεί μια άποψη την ίδια στιγμή που η άλλη πλευρά παρουσίασε τους λόγους για τους οποίους θα ήθελε την δυνατότητα. Πιο συγκεκριμένα είπες: "Και καλά κάνουν, προσπαθώ να καταλάβω το λόγο αλλαγής nick και δεν βρίσκω. :blink:" Οι άλλοι όμως είχαν εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους το ζήτησαν. Θα μπορούσες λοιπόν παραθέσεις τους δικούς σου λόγους και να σχολιάσεις των άλλων. Αφού λοιπόν δεν το έκανες και πέταξες ένα σκέτο δεν καταλαβαίνω και θέλω αυτό η απάντηση που σου δώθηκε ήταν σωστή. Επιπλέον, διατηρώ το δικαίωμα να εκφράζομαι όπως εγώ θεωρώ σωστό και ακριβές, επομένως δεν χρειάζεται να ρωτάω τί να απαντήσω, πριν απαντήσω. Γιατί πρέπει να συζητάμε τα αυτονόητα; Ναι διατηρείς αυτό το δικαίωμα και απορώ γιατί το αναφέρεις αφού είναι αυτονόητο. Επίσης όλοι οι άλλοι διατηρούμε το δικαίωμα να σχολιάζουμε κόσμια τις απόψεις που εκφράζεις δημόσια καθώς και τον τρόπο σου. Κι αυτό είναι αυτονόητο και απορώ γιατί έπρεπε να σου το πω για να το καταλάβεις. Έτσι μιας και έχω το δικαίωμα του κόσμιου σχολιασμού του δημοσίου λόγου σου, ξαναλέω πως ο τρόπος έκφρασης σου του τύπου: "μα καλά δεν γράφω κινέζικα .Εγώ διαφωνώ αλλά δεν λέω γιατί (επειδή εγώ το βαφτίζω στο μυαλό μου ως αυτονόητο) και δηλωνω γενικά πως δεν καταλαβαίνω τα επιχειρήματά σας χωρίς όμως να μπω στον κοπο να τα σχολιάσω" δεν μου άρεσε καθόλου και μόνο ένταση έφερε. Επι του θέματος, όλοι μας κάνουμε επιλογές σ'αυτή τη ζωή, άλλες μας βγαίνουν κι άλλες όχι. Αν κάποιος λοιπόν έχει αξιολογήσεις που δεν θέλει να πετάξει, ας κρατήσει το nickname που έχει. Αλλιώς ας τις πετάξει και να φτιάξει το nickname που του αρέσει. Δεν βλέπω πρόβλημα για να χρειάζεται λύση. Το επιχείρημα που ειπώθηκε από άλλους πως θα επικρατήσει συγχυση στο forum από τις αλλαγές ονομάτων είναι ένα σοβαρό επιχείρημα που στέκει και με κάνει να γέρνω προς την θέση της μη αλλαγής. Αντιθέτως το αμπελοφιλοσοφημένο επιχείρημα που χρησιμοποιείς εσύ πως όλοι κάνουμε λάθη και τα πληρώνουμε δεν μου λέει τίποτα καθώς αν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει ένα λάθος τότε δεν υπάρχει λόγος να μην την διερευνήσουμε. Άλλο να μην βολεύει τελικά η δυνατότητα αυτή και άλλο να το αποκλείουμε εξαρχής με βάση την αμπελοφιλοσοφία που είπες. Αν δεν βλέπεις πρόβλημα να στο εξηγήσω αν και εξηγήθηκε ήδη αλλά τι να κάνουμε: Αν κάποιος λοιπόν έχει αξιολογήσεις που δεν θέλει να πετάξει, και κρατήσει το nickname που έχει, τότε αυτός θα έχει το πρόβλημα ότι το nick δεν του αρέσει. Αν τις πετάξει και να φτιάξει το nickname που του αρέσει τότε θα χάσει τις αξιολογήσεις που ήθελε. Άρα τώρα το πρόβλημα έγινε ορατό ελπίζω. Άλλο αν δεν λύνετε επειδή η αλλαγή ονόματος δεν βολεύει γιατί θα προκαλέσει σύγχυση. Το σημαντικό ήταν να κατανοήσεις το πρόβλημα και ελπίζω να σε βοήθησα. Ασφαλώς και δεν ειμαι υποχρεωμένος να δώσω περισσότερα επιχειρήματα για κάτι που υφίσταται και είναι κοινή πρακτική όχι μόνο σ'αυτό το forum αλλά σ'ολόκληρο το διαδίκτυο για δεκαετίες. Οσοι θέλετε την ελεύθερη αλλαγή του nickname σας καλώς κάνατε και διατυπώσατε τα επιχειρήματά σας, αυτό όμως δεν υποχρεώνει τους άλλους να μπουν σε μια αντιπαράθεση χωρίς ουσία. Ασφαλώς και δεν είσαι υποχρεωμένος να επιχειρηματολογείς. Αλλά στην περίπτωση αυτή, η άποψή σου κι εσύ θα αξιολογηθούν με βάση αυτή σου την τακτική η οποία είναι: Πετάγομαι χλευάζοντας την αντίθετη άποψη - λέω τι θέλω χωρίς αιτιολόγηση - ονομάζω την άποψή μου κοινή λογική - επικαλούμαι το δικαίωμά μου να μην δώσω κανένα επιχείρημα για την στάση μου. Φυσικά και έχεις το δικαίωμα να εκφράζεσαι με αυτό τον τρόπο όμως μετά να μην παραξενεύεσαι από τις απαντήσεις που θα σου δωθούν και να μην λες πως δεν μιλάς κινέζικα. Σε αντιπαρέθεση με ουσία ή χωρίς κανείς δεν σε κάλεσε να μπεις. Οπως είπα 2 φορές πιο πάνω, δεν θα σε ρωτήσω για να γράψω τη γνώμη μου ούτε θα λάβω υπόψιν μου τις επιθυμίες σας πριν απαντήσω. Η γνώμη σου και κυρίως ο τρόπος σου σχολιάζονται και αξιολογούνται. Εγώ δεν τα έχω με την γνώμη σου που τελικά παίζει να είναι και η σωστή. Σχολιάζω όμως το αγενές stylάκι σου. Αν θεωρείς μια συζήτηση υποδεέστερή σου, μην συμμετάσχεις και μην πετάγεσαι απλά για να μας πεις πως οι άλλοι κάνουν λάθος αλλά δεν καταδέχεσαι να μας πεις τον λόγο επειδή έτσι γουστάρεις. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2016 από funbreaker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Από πότε το λίγο παραπάνω και μία περισσότερη επιλογή είναι κακό σε ένα φόρουμ ? Ας υπάρχει,και ο καθένας έχει το δικαίωμα του να το αλλάξει ή και όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 καλημερα σας, ηθελα σας παρακαλω να ρωτησω και να προτεινω ποσο δυσκολο ειναι να γινει ενα sub forum μονο για τις αγγελιες που αφορουν οτι εχει να κανει με PS4, πραγματικα to PLAYSTATION ειναι πολυ γενικο.... θα διευκοληνει παρα πολυ κοσμο, ιδικα οταν ψαχνεις κατι για PS4 , και συννεχεια πεταγοντε μπροστα σου πραγματα για PS1 , PS2 , PS3 , PS VITA και τοσα αλλα.... Πχ θα μπορουσε στις αγγελιες των Videogames να ειναι ανα εταιρια ,SONY , MICROSOFT , NINTENDO , κλπ ,και στο καθενα υπο κατηγοριες πχ στην ΣΟΝΥ ( PLAYSTATION 4 , PLAYSTATION 3 και παλιοτερα) Εχει ξανα συζητηθει το θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 καλημερα σας, ηθελα σας παρακαλω να ρωτησω και να προτεινω ποσο δυσκολο ειναι να γινει ενα sub forum μονο για τις αγγελιες που αφορουν οτι εχει να κανει με PS4, πραγματικα to PLAYSTATION ειναι πολυ γενικο.... θα διευκοληνει παρα πολυ κοσμο, ιδικα οταν ψαχνεις κατι για PS4 , και συννεχεια πεταγοντε μπροστα σου πραγματα για PS1 , PS2 , PS3 , PS VITA και τοσα αλλα.... Πχ θα μπορουσε στις αγγελιες των Videogames να ειναι ανα εταιρια ,SONY , MICROSOFT , NINTENDO , κλπ ,και στο καθενα υπο κατηγοριες πχ στην ΣΟΝΥ ( PLAYSTATION 4 , PLAYSTATION 3 και παλιοτερα) Εχει ξανα συζητηθει το θεμα? Οκ, θες ps4 και βαριέσαι να το ψάξεις στα πολλά, το καταλάβαμε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Οκ, θες ps4 και βαριέσαι να το ψάξεις στα πολλά, το καταλάβαμε. :) αυτη ειναι η απαντηση σου? δηλαδη πραγματικα δεν πιστευεις οτι θα ηταν πολυ πιο τακτοποιημενα τα πραγματα ετσι? Δεν αναφερομαι ιδικα μονο για το ps4 , και ουτε ειναι θεμα βαριομαρας, ποσο μαλλον οταν η αναζητηση δεν λειτουργει σωστα , πχ αν βαλεις ps4 στην αναζητηση εμφανιζει μονο 9 αγγελιες απο τις δεκαδες που υπαρχουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις