Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα πρότεινα να υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής ονόματος ! Είχα ξανα αναφερθεί σε αυτό το θέμα και πήρα την απάντηση ότι στο μέλλον θα γίνεται να αλλάξει κάποιος χρήστης το όνομα του.Πότε,θα γίνει αυτό ? 

Ναι καλό θα ήταν να γίνεται αλλά με περιορισμούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι καλό θα ήταν να γίνεται αλλά με περιορισμούς.

Ναι συμφωνώ.Να υπάρχει ένας περιορισμός να μπορείς να αλλάξεις το όνομα σου μέχρι 3 φορές (λέμε τώρα) ή ανά χρονικό διάστημα.

Μακάρι να γίνει.Αν και το βρίσκω λίγο δύσκολο να κάθονται οι διαχειρηστές να ασχολούνται με τον καθένα ξεχωριστά για την αλλαγή.

Πάντος θα έλεγα οι επιλογές να είναι μικρές,αλλιώς θα υπάρχει κατάχρηση.Για μένα μία το εξάμηνο και αν...μη πω τον χρόνο..

Απο την άλλη πως θα επηρέαζε κάτι τέτοιο ας πούμε το κομμάτι αγγελίες.? Αν παράδειγμα πουλήσω κάτι χαλασμένο και αμέσως μετα την κατάθεση π.χ πάω να επεξεργαστώ την αγγελία , σβήσω τα πάντα , αλλάξω όνομα και κάνω μπλόκ τον αγοραστή δεν θα έκανε τα πράγματα κάπως δύσκολα για τον αγοραστή..? Mια απλή πρώτη σκεψη έτσι,δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να χρησημοποιηθεί κάτι τέτοιο προς όφελος κακό.

Γι΄αυτό πιστεύω θα έπρεπε αν γινόταν αυτό να ήταν μία ευκαιρία ανά μεγάλο χρονικό διάστημα και υπο συνθήκες.

Θα μου φαινόταν για παράδειγμα παράξενο ένα άτομο που δεν συμμετέχει στο φόρουμ και μόνο 2-3 αγγελίες να θέλει να αλλάξει όνομα.

1. Μακάρι να γίνει.Αν και το βρίσκω λίγο δύσκολο να κάθονται οι διαχειρηστές να ασχολούνται με τον καθένα ξεχωριστά για την αλλαγή. Πάντος θα έλεγα οι επιλογές να είναι μικρές,αλλιώς θα υπάρχει κατάχρηση.Για μένα μία το εξάμηνο και αν...μη πω τον χρόνο..
  2. Απο την άλλη πως θα επηρέαζε κάτι τέτοιο ας πούμε το κομμάτι αγγελίες.? Αν παράδειγμα πουλήσω κάτι χαλασμένο και αμέσως μετα την κατάθεση π.χ πάω να επεξεργαστώ την αγγελία , σβήσω τα πάντα , αλλάξω όνομα και κάνω μπλόκ τον αγοραστή δεν θα έκανε τα πράγματα κάπως δύσκολα για τον αγοραστή..? Mια απλή πρώτη σκεψη έτσι,δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να χρησημοποιηθεί κάτι τέτοιο προς όφελος κακό. Γι΄αυτό πιστεύω θα έπρεπε αν γινόταν αυτό να ήταν μία ευκαιρία ανά μεγάλο χρονικό διάστημα και υπο συνθήκες. Θα μου φαινόταν για παράδειγμα παράξενο ένα άτομο που δεν συμμετέχει στο φόρουμ και μόνο 2-3 αγγελίες να θέλει να αλλάξει όνομα.

1. Δεν χρειάζεται να ασχολούνται, μπορεί να γίνεται αυτοματοποιημένα, π.χ. με max 3 φορές ή μια φορά τον χρόνο.
  2. Καταρχάς θα έμεναν οι αξιολογήσεις και όλα τα posts κτλ και θα μπορούσε να φαίνονται στο profile σου και τα προηγούμενα ονόματα. Η αλλάγή ονόματος δηλαδή δεν θα σου δίνει την δυνατότητα να κρύψεις το παλιό και να κρυφτείς γενικά αλλά να το αλλάξεις μόνο για αισθητικους λόγους. Το παλιό θα φαίνεται κανονικά και θα είναι searchable.

Έρχεται ένα πανηγυρικό πάντως :P

Τί πανηγυρικό έρχεται?

Ή εγώ είμαι χαζός ρε Thresh ή τα μισά σου μηνύματα χρειάζονται περισυλλογή ή googling για να τα καταλάβει κάποιος :-D

^ Και καλά κάνουν, προσπαθώ να καταλάβω το λόγο αλλαγής nick και δεν βρίσκω. :blink:

Εκτός αν έγινε κανένα τυπογραφικό λάθος και εντός 15 ημερών από την εγγραφή ξερω 'γω. Φαντάζομαι τέτοια θέματα σε εξαιρετικές -σπάνιες- περιπτώσεις να λύνονται με pm.

^ Και καλά κάνουν, προσπαθώ να καταλάβω το λόγο αλλαγής nick και δεν βρίσκω. :blink:

Εκτός αν έγινε κανένα τυπογραφικό λάθος και εντός 15 ημερών από την εγγραφή ξερω 'γω. Φαντάζομαι τέτοια θέματα σε εξαιρετικές -σπάνιες- περιπτώσεις να λύνονται με pm.

Επειδή σε κάποιον μπορεί να μην αρέσει.Επίσης πολλά άτομα έφτιαξαν πρόχειρα το όνομα απλά θέλοντας να πουλήσουν κάτι γρήγορα αλλά σιγά σιγά το site τους κράτησε είτε με τις αγγελίες είτε με το περιεχόμενο news,threads  κλπ κλπ oπότε σε κάποια στιγμή σκέφτηκαν πως ίσως έκαναν λάθος που διάλεξαν αυτό το όνομα.

Το καλά κάνουν που λές είναι τελειως λάθος.Εαν δεν θές εσύ να το αλλάξεις οκ.Το να βρίσκεις καλό όμως που δεν μπορούν άλλοι πολύ κουλό.

• Like 1

Ελληνικά γράφω, όχι κινέζικα. Καλό βρίσκω το οτι δεν συμφωνούν οι διαχειριστές με την αλλαγή του nickname. Κουλό είναι να διατυπώνω άποψη σύμφωνα με τις επιθυμίες των άλλων και αντίθετα με την κοινή λογική. :mellow:

Λογικό βρίσκω επίσης κι αυτό: Οποιος θέλει να το αλλάξει για τον χ , ψ λόγο -που εμένα παρεμπιπτόντως μου φαίνονται αστείοι λόγοι- μπορει να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές, να εκθέσει τα αδιάσειστα επιχειρήματά του και να περιμένει την αποδοχή. Εχει γίνει αυτή η προσπάθεια και δεν υπήρχε το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Το είχα ρωτήσει και εγώ παλιότερα για την αλλαγή του ονόματος και μου είχε απαντήσει  ο admin πως για να αλλάξει κάποιο όνομα από account πρέπει να είναι προσωπικό δεδομένο (όνομα ,επίθετο ,e-mail) τώρα μικροδιορθώσεις τις κάνει ας πούμε έκανες λάθος και πάτησες ένα σύμβολο ή ένα γράμμα παραπάνω εάν δεν το έχει κάποιο άλλο μέλος όσο για το εάν το έκαναν γρήγορα το account υπάρχει η δυνατότητα να το κλείσει και να κάνει καινούριο απλά εάν το πρόβλημα είναι το όνομα 

• Like 1

Τελευταία φορά που τσέκαρα και γω ελληνικά γράφω,δεν πιστεύω να χρειάστηκες google translate..Το ότι εσύ βρίσκεις καλό που οι διαχειρηστές δεν συμφωνούν στην αλλαγή nick σε κάνει και σένα να μην συμφωνείς έμεσα στην αλλαγή,οπότε πρός τι το ζόρε σου...

Ποιος δυατυπώνει τι λέει και με ποιανού τις επιθυμίες.? Διατυπώνω άποψη άλλων και δεν το ξέρω.? Πιο πάνω γράφω πως είμαι υπέρ της επιλογής.

Nαι κοινή λογική να μην μπορείς να αλλάζεις όνομα σε site....Μην σου πω παγκόσμια σταθερά...

Δεν μιλάμε για επικοινωνία με την διαχείρηση αλλά για δυνατότητα αλλαγής χωρίς την παρουσία διαχείρησης.

A όσο για το τελευταίο ναι έχει γίνει η προσπάθεια μέσω επικοινωνίας με τη διαχείρηση και ήταν αρνητική.Ακόμα και για μένα που έχω ονοματεπώνυμο στο nick.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...