Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλοι, μοδερέιτορς:

Με αφορμή το κλέισιμο ενός θέματος, νομίζω το θέμα "Προγράμματα, σχόλια συναυλιών, lives, events, parties, festivals κλπ." σαν να έχει ξεφύγει σε μέγεθος. Καλή η προσπάθεια να είναι συμμαζεμένο το forum αλλά να μπορούμε να βρούμε και καμιά άκρη. Σε θέματα με 200-500 (και παραπάνω) σελίδες, που κρατάνε χρόνια ποιός μπορεί να βρεί τι; Βλέπετε υπάρχει ζωή και πέρα από την τεχνολογία και το συζητάμε εδω μέσα.

Στην τελική αν είναι να κλείνετε συζητήσεις, το κάνετε για όλες χωρίς διακρίσεις (βλέπε Ena tragoudi? - το οποίο είναι και φουλ γκρίκλισ,

Η προσευχη του μαγκα (Θεε μου μεγαλοδυναμε), τα οποία αν καταλαβάινω σωστά θα έπρεπε να είναι κάτω από το Name That Tune: Αναζητήσεις τραγουδιών) .

Ούτε βλάφτει καμιά κουβέντούλα όταν γίνεται αυτό. Ο τραμπουκισμός πέθανε (ή θα έπρεπε τουλάχιστον) ειδικά στο Internet, γμτ! "Αν δεν προλαβάινετε", λόγω όγκου μηνυμάτων, σίγουρα υπάρχουν παλιά μέλη που θα μπορούσαν να γίνουν μοδερέιτορς!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα τρία θέματα που θίγεις αλληλοσυνδέονται με κάποιον τρόπο ή δεν ήταν αυτή η πρόθεσή σου... ;

Αν αναφέρεσαι στο post μου, ναι αλληλοσυνδέονται. Το 'να φέρνει τ' άλλο ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειλικρινά, δε μπορώ να δω λογική σύνδεση. Εννοείς ότι επειδή είμαστε λίγοι και το moderation είναι ελλιπές [1], γι' αυτόν το λόγο:

1. Κλειδώνουμε threads που δε θα έπρεπε κατά τ' άλλα [2] να κλειδωθούν; Μα αν πιεζόμασταν λόγω αριθμού, δε θα προλαβαίναμε ούτε αυτό να κάνουμε, θα τα αφήναμε ξεκλείδωτα χωρίς ούτε καν να τα διαβάσουμε!

2. Αφήνουμε θέματα που έχουν μεγάλο μέγεθος, ως έχουν; [3]

Αν θέλεις, κάνε μία προσπάθεια να εξηγήσεις.

[1] Είναι υποκειμενική αυτή σου η άποψη

[2] Ομοίως με το [1]. Επιπλέον και όσον αφορά και το σχόλιο περι τραμπουκισμού, διάβασε σε παρακαλώ τί λένε οι Όροι Χρήσης του forum για το σχολιασμό moderating actions

[3] Ενώ θα έπρεπε να κάνουμε τί, κατά τη γνώμη σου; Να τα διαγράψουμε για να μη μπερδεύουν τα μέλη; Να τα κόψουμε σε arbitrarily επιλεγμένα σημεία, δημιουργώντας πολλά μικρότερα στη θέση τους;

Επεξ/σία από parsifal

[2] Ομοίως με το [1]. Επιπλέον και όσον αφορά και το σχόλιο περι τραμπουκισμού, διάβασε σε παρακαλώ και τί λένε οι Όροι Χρήσης του forum για το σχολιασμό moderating actions

Επειδή λοιπον ξαναδιάβασα τους Όρ(κ)ους χρήσης (νομίζω οτι εδώ έχει εφαρμογή ο νόμος 4.) και καθότι καινούργιος δεν θέλω να ρίχνω λάδι στη φωτιά (όχι ακόμα :devil:) γυρνάω private στους mods για να εξηγήσω τι εννοώ :P. Dohh!

Το λογότυπο του insomnia τέρμα πάνω αριστερά να είναι clikable και να σε βγάζει στην αρχική σελίδα. Απορώ γιατί δεν είναι.

γιατί ακριβώς απο κάτω υπάρχει το κουμπί Home?
:o

Ίσως γιατί ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα τεράστιο κουμπί "home" ?
:o

Λίγο πιο κάτω δεξιά έχει ένα κουμπί "Home". Να τα κάνουνε 2 τα κουμπιά για τον ίδιο λόγο ή να καταργήσουν το άλλο;

Ναι το γνωρίζω αυτό, απλά έχω συνηθίσει από τα άλλα site που όταν πατάς το λογότυπο σε βγάζει στην αρχική.

Anyway, δεν είναι και τόσο απαραίτητο, απλα το πα.

Ε; Γιατί; Αν έχεις βάλει Joomla για την portal page, δε μπορείς μετά να ορίσεις στο vBulletin ένα clickable logo;

Μπορείς βρε... απλά λέω ότι μάλλον τότε έγινε η ζημία... όταν περάσαμε σε joomla και σε νέο theme...

Αν δεν έχει ξανααναφερθεί...

Όταν λαμβάνουμε e-mail με ειδοποίηση για μια απάντηση σε θέμα που παρακολουθούμε, κατα κανόνα περιέχεται και το κείμενο (ή ένα κομμάτι του -δεν είμαι απόλυτα σιγουρος) του νέου μηνύματος, ως απλό text.

Όταν το κείμενο αυτό περιέχει κάτι σε spoiler tags, θα εμφανιστεί κανονικα (χωρίς να κρύβεται κάπως) στο e-mail που παίρνουμε, κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τις Ενότητες Games και Κινηματογράφος.

Ίσως θα μπορούσε να κρύβεται πχ με "****" ή να μην εμφανίζεται καθόλου;

Αν δεν το πήρατε χαμπάρι, υλοποιήθηκε και αυτή η πρόταση του Praetorian (που ήταν πολύ καλή παρεμπιπτόντως). Μήπως όμως να περιοριζόταν σε notifications για thread replies στην ενότητα του Κινηματογράφου μόνο... ;

Επίσης, θα ήθελα να κάνω μία ακόμη πρόταση: Ειδοποίηση ενός μέλους με P.M. όταν post του ή thread που ξεκίνησε υφίσταται οποιουδήποτε είδους moderation (διαγραφή, μετακίνηση, συγχώνευση κλπ)...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...