Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίσης όταν πατάω επόμενη σελίδα στη λιστα με τις αγγελίες, πολλές φορές φέρνει 1-3 αγγγελίες μόνο στην επόμενη σελίδα. Και άλλο

bug (η λάθος τελως παντων) στο pagination. Απλό επίσης να φτιαχτεί.

Ναι, πολύ εκνευριστικό πρόβλημα. 

Υ.Γ.: Όση ωρα εγραφα αυτο το μήνυμα, βγήκε ενα popup που λεει "και άλλο μηνυμα προστεθηκε σε αυτη τη συζητηση. Εμφάνιση?". Πατώντας "ναι" δεν εγινε τιποτα. Μικρά λαθάκια που όμως κανουν ολη τη διαφορα για τους συχνούς σας επισκέπτες. Μου θυμίζουν άσχημα μεταφρασμένους υπότιτλους, που με τσατίζουν επίσης. 300,000 μέλη και δεν έχουν φτιαχτεί ακομα τετοια βασικα λαθάκια. Αυτο είναι bad business.

Και σε μένα συμβαίνει αυτό μόνιμα και μου την σπάει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Δηλαδη το edit σημαινει και ανανεωση?Σιγουρα καταλαβες τι ειπα?

Εγω μεσα στις 5 μερες που κανω edit την αγγελια μου,ανανεωνεται?

Μάλλον εσύ δεν με κατάλαβες. Δες για παράδειγμα τη γνωστή απάτη στις αγγελίες από χρήστη που ανεβάζει αγγελίες iphone ή samsung σε πολύ χαμηλές τιμές και ζητάει προκαταβολές κλπ. Στην αρχή ανεβάζει μια άσχετη αγγελία ζήτησης για να περάσει από τον έλεγχο και μετά κάνει edit και αλλάζει εντελώς το περιεχόμενο, το προϊόν, την τιμή κλπ κλπ. Φαντάσου αυτό να ήταν ανοιχτό για όλο το διάστημα που παραμένει ενεργή μια αγγελία...

Δυνατότητα επεξεργασίας υπάρχει την πρώτη φορά και σε σύντομο χρονικό διαστημα από την υποβολή της αγγελίας. Αν άλλαζε συνεχώς δεν θα ήταν αγγελία αλλά ...δημοπρασία.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε πως ο  βασικός λόγος ύπαρξης του insomnia ΔΕΝ είναι οι αγγελίες του...

:)

• Like 2

Μάλλον εσύ δεν με κατάλαβες. Δες για παράδειγμα τη γνωστή απάτη στις αγγελίες από χρήστη που ανεβάζει αγγελίες iphone ή samsung σε πολύ χαμηλές τιμές και ζητάει προκαταβολές κλπ. Στην αρχή ανεβάζει μια άσχετη αγγελία ζήτησης για να περάσει από τον έλεγχο και μετά κάνει edit και αλλάζει εντελώς το περιεχόμενο, το προϊόν, την τιμή κλπ κλπ. Φαντάσου αυτό να ήταν ανοιχτό για όλο το διάστημα που παραμένει ενεργή μια αγγελία...

Δυνατότητα επεξεργασίας υπάρχει την πρώτη φορά και σε σύντομο χρονικό διαστημα από την υποβολή της αγγελίας. Αν άλλαζε συνεχώς δεν θα ήταν αγγελία αλλά ...δημοπρασία.

Τέλος, ας μην ξεχνάμε πως ο  βασικός λόγος ύπαρξης του insomnia ΔΕΝ είναι οι αγγελίες του...

:)

Φιλε το topic λεει 'προτασεις για καλυτερο site',και εσυ μου λες οτι βασικος λογος υπαρξης δεν ειναι οι αγγελιες?

Τι σκατα,χαζος ειμαι και δε καταλαβαινω?

Να φανταστω βασικος λογος υπαρξης ειναι το 'μπλα μπλα' ετσι?

Τελος,παλι δε καταλαβες τι εγραψα στο αρχικο ποστ,αλλα ας μη το τραβηξουμε αλλο.

Καντε οτι νομιζετε!

• Like 1

• Super Moderators

Φιλε το topic λεει 'προτασεις για καλυτερο site',και εσυ μου λες οτι βασικος λογος υπαρξης δεν ειναι οι αγγελιες?

Τι σκατα,χαζος ειμαι και δε καταλαβαινω?

Τελος,παλι δε καταλαβες τι εγραψα στο αρχικο ποστ,αλλα ας μη το τραβηξουμε αλλο.

Καντε οτι νομιζετε!

Χαλάρωσε λίγο και διάβασε ξανά τα πάντα ήρεμα και χαλαρά... Αν και από ότι βλέπω από το ιστορικό σου, ποτέ δεν  πρόσεξες ούτε το "χαρακτήρα" του insomnia, ούτε και τους κανόνες του.  :)

• Like 1

Πάντως η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείς εσύ, από κινητό με τη mobile έκδοση του site, δεν εμφανίζεται σωστά.

αυτό είναι πρόβλημα το κινητού σου ποιο android χρησιμοποιεις (2.....)

Οχι, και σε μενα ετσι χαλια εμφανιζεται. Δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιεις διαφορετικη γραμματοσειρα, και ουτε σε καποιο άλλο φορουμ προτεινεται by default αυτο που λες.

• Like 3

Στο θεμα των αγγελιων...

Θα επρεπε η αγγελια να ειναι επεξεργασιμη(απο το πωλητη)για οσο καιρο ειναι ενεργη.Μπορει να αλλαξει γνωμη ο πωλητης και να θελει να βαλει αλλη τιμη,η να εχει πουλησει το ενα απο τα δυο αντικειμενα που εχει η αγγελια,και να το αναφερει για να μη το ζαλιζουν αδικα..

Γιατι να χαραμιζονται αγγελιες μονο και μονο για να αλλαξω πχ μια τιμη?(εννοω οτι πρεπει να γινεται εκ νεου υποβολη,ετσι ομως χανουμε το οριο των αγγελιων χωρις να δημοσιευσουμε καποια καινουρια)..

Εαν οντως περνονται στα σοβαρα οι προτασεις μας,θα πρεπει να το δειτε σοβαρα αυτο το ενδεχομενο.

η κάθε αγγελία είναι επεξεργάσιμη για πέντε μέρες από την ημέρα που δημοσιεύτηκε για να μπορέσεις τώρα να κάνεις αλλαγές μόλις περάσουν αφτί ημέρες μπορείς να την ανανεώσεις και να την τροποποιήσεις εάν θέες να την τροποπαύσεις την αγγελία σου πέντε μέρες μετά μπορείς απλά να την κλειδώσεις και να περιμένεις δυο μέρες δεν χάθηκε και ο κόσμος ή μπορείς σε άτομα που επικοινωνούν μαζί σου να τους λες απλά για τις τυχόν αλλαγές που προκύπτουν σε αγγελίες 

Είναι πρόβλημα της γραμματοσειράς σου και αποδεικνύεται εύκολα. Είμαι με Lollipop 5.1.1 σε Xperia Z3 Compact.

Οχι, και σε μενα ετσι χαλια εμφανιζεται. Δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιεις διαφορετικη γραμματοσειρα, και ουτε σε καποιο άλλο φορουμ προτεινεται by default αυτο που λες.

εγώ πάντα έτσι γράφω δηλαδή με την συγκεκριμένη γραμματοσειρά τώρα θα μπορούσε να υπάρχει ως επιλογή και από εκεί και περά όποιο μέλος θέλει να την χρησιμοποιεί να μπορεί  ... τώρα στο θέμα που αφορά τα υπόλοιπα forum αυτό δεν είναι επιχάρηκα αν και δεν είναι και τόσο ενημερωμένη τουλάχιστον σε κάποια που είμαι γραμμένος έχουν την δυνατότητα αυτή την όποια την χρησιμοποιώ και μου φαίνεται καλή 

Είναι πρόβλημα της γραμματοσειράς σου και αποδεικνύεται εύκολα. Είμαι με Lollipop 5.1.1 σε Xperia Z3 Compact.

αναφορά στα bug τότε είναι θέμα στην mobile εκδοσή του site   

Υ.Γ Θα ήθελα απάντηση από το site με επιχειρήματα 

ευχαριστώ 

Χαλάρωσε λίγο και διάβασε ξανά τα πάντα ήρεμα και χαλαρά... Αν και από ότι βλέπω από το ιστορικό σου, ποτέ δεν  πρόσεξες ούτε το "χαρακτήρα" του insomnia, ούτε και τους κανόνες του.  :)

Και εγω απ'οτι βλεπω επεξεργαστηκες το σχολιο σου και προσπαθεις να με 'κατηγορησεις' δημοσια,πραγμα που αν το κανω εγω,θα ειναι εναντια στους κανονες και θα φαω ban...

Για εσενα προφανως δεν ισχυουν οι κανονες...

2 μετρα και 2 σταθμα παντα...

• Super Moderators

Και εγω απ'οτι βλεπω επεξεργαστηκες το σχολιο σου και προσπαθεις να με 'κατηγορησεις' δημοσια,πραγμα που αν το κανω εγω,θα ειναι εναντια στους κανονες και θα φαω ban...

Για εσενα προφανως δεν ισχυουν οι κανονες...

2 μετρα και 2 σταθμα παντα...

Κατηγορία θα ήταν αν συζητούσαμε δημόσια για πολύ συγκεκριμένα πράγματα και ενέργειες.

Αυτό που σου λέω με καλη διάθεση είναι πως δεν γίνεται να ζητάς πράγματα από κάτι το οποίο δεν σέβεσαι ούτε εσύ ο ίδιος.

Το να ψάχνεις αφορμή για τα γνωστά, είναι δικό σου θέμα. :)

• Super Moderators

Όχι, και το section Ψυχαγωγίας (στο οποίο ανήκει το μπλα μπλα) κι οι αγγελίες είναι συμπληρωματικά του υπόλοιπου forum...

Και εγω απ'οτι βλεπω επεξεργαστηκες το σχολιο σου

ποιο?

• Like 1

εγώ πάντα έτσι γράφω δηλαδή με την συγκεκριμένη γραμματοσειρά τώρα θα μπορούσε να υπάρχει ως επιλογή και από εκεί και περά όποιο μέλος θέλει να την χρησιμοποιεί να μπορεί ... τώρα στο θέμα που αφορά τα υπόλοιπα forum αυτό δεν είναι επιχάρηκα αν και δεν είναι και τόσο ενημερωμένη τουλάχιστον σε κάποια που είμαι γραμμένος έχουν την δυνατότητα αυτή την όποια την χρησιμοποιώ και μου φαίνεται καλή

αναφορά στα bug τότε είναι θέμα στην mobile εκδοσή του site

Υ.Γ Θα ήθελα απάντηση από το site με επιχειρήματα

ευχαριστώ

Σου έγραψαν ήδη και άλλοι ότι έχουν θέμα. Από εκεί και πέρα δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ παραπάνω με τη γραμματοσειρά σου ή το σκάλωμα του να χρησιμοποιείς αυτή.

Σου έγραψαν ήδη και άλλοι ότι έχουν θέμα. Από εκεί και πέρα δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ παραπάνω με τη γραμματοσειρά σου ή το σκάλωμα του να χρησιμοποιείς αυτή.

απάντηση από την ομάδα διαχείρισης ??

• Super Moderators

απάντηση από την ομάδα διαχείρισης ??

Εγώ όταν βλέπω τέτοιες γραμματοσειρές κλπ, κάνω clear στο format. :)

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...