Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 να κάνετε μια επιλογή στην αναζήτηση χρηστών για το staff (moderators,admins) ώστε να μπορεί ο άλλος εύκολα να βρει κάποιον απο το προσωπικό αν θέλει να επικοινωνήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 να κάνετε μια επιλογή στην αναζήτηση χρηστών για το staff (moderators,admins) ώστε να μπορεί ο άλλος εύκολα να βρει κάποιον απο το προσωπικό αν θέλει να επικοινωνήσει. http://www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats&do=leaders 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 να κάνετε μια επιλογή στην αναζήτηση χρηστών για το staff (moderators,admins) ώστε να μπορεί ο άλλος εύκολα να βρει κάποιον απο το προσωπικό αν θέλει να επικοινωνήσει. μπορείς απλά να κάνεις αναφορά και θα επικοινωνησουν εκείνοι μαζί σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 μπορείς απλά να κάνεις αναφορά και θα επικοινωνησουν εκείνοι μαζί σου δεν το λέω για μένα προσωπικά γενικά μιλάω, αν κάποιος θέλει να επικοινωνήσει. Εγώ αν θέλω να επικοινωνήσω ξέρω ποιοι είναι στο σταφ στο περίπου http://www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats&do=leaders αυτό πως το έκανες έχει επιλογή και δεν την βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 δεν το λέω για μένα προσωπικά γενικά μιλάω, αν κάποιος θέλει να επικοινωνήσει. Εγώ αν θέλω να επικοινωνήσω ξέρω ποιοι είναι στο σταφ στο περίπου αυτό πως το έκανες έχει επιλογή και δεν την βλέπω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Go go site awareness! τουρουρουρου (power rangers theme) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν έχει προταθεί από κανέναν άλλο... αλλά θεωρείτε καλή ιδέα να μπει chat ή shoutbox; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 προτείνω να μπει donation στο σαιτ και όσοι θέλουν προσφέρουν. Ελπίζω τα λεφτά να πάνε στα παιδιά που προσφέρουν βοήθεια και όχι αλλού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 προτείνω επίσης να μπει ένα κουμπί έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα/ερώτηση όπως υπάρχει στην microsoft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πότε θα αναβαθμιστεί το app του insomnia; Έχει αναβαθμιστεί για ios εδώ και τόσους μήνες και εμάς μας έχετε αφήσει στην απ έξω παίδες! Έχει παρά πολλά προβλήματα το app σε Android και χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα. Όσο περνά ο καιρός τόσο θα γίνεται κ μεγαλύτερη η ανάγκη οπότε σας παρακαλώ μην το καθυστερείτε άλλο. Φιλικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πότε θα αναβαθμιστεί το app του insomnia; Έχει αναβαθμιστεί για ios εδώ και τόσους μήνες και εμάς μας έχετε αφήσει στην απ έξω παίδες! Έχει παρά πολλά προβλήματα το app σε Android και χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα. Όσο περνά ο καιρός τόσο θα γίνεται κ μεγαλύτερη η ανάγκη οπότε σας παρακαλώ μην το καθυστερείτε άλλο. Φιλικά. http://www.insomnia.gr/topic/568690-insomnia-app/?p=54464746 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αλήθεια, ποιο είναι το developing team? Είναι μέλη και διαχειριστές που το κάνουν αφιλοκερδώς ή κάποιος επαγγελματίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/568690-insomnia-app/?p=54464746 Είναι κλειδωμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Την ίδια απάντηση θα πάρεις κι εδώ κατά 99.999% "Για την εφαρμογή του android, δεν έχει αλλάξει κάτι, συνεχίζει να αναπτύσσεται αν και με αργούς ρυθμούς. Όταν έχουμε κάτι να πούμε, να είστε σίγουροι ότι δε θα το χάσετε." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Πρεπει να γινει επιτελους κατι με την αναζητηση.Δεν ειναι δυνατον να πατας στο search "playstation 4" και να σου βγαζει ολες τις αγγελιες με τιτλο τη λεξη playstation.Eπισης τα status ηταν πολυ χρησιμα για γρηγορες ερωτησεις-απαντησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις