gavros10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Το off topic thread γιατι εξαφανιστηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Απο την mobile εκδοση του φόρουμ υπάρχει η δυνατότητα συνδρομής σε νεο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atropos28 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Όσον αφορά τις αγγελίες. Θα μπορούσε ίσως να γίνει διαφορετική και με φιλτράρισμα η αναζήτηση; Αν για παράδειγμα δε θέλω συγκεκριμένη μάρκα αλλά έχω περιορισμό στον προυπολογισμό να βάζω από 0-50 ευρώ και να μου δείχνει τις διαθέσιμες επιλογές. Ομοίως για touch ή κουμπια κ.ο.κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 τα status έχουν εξαφανιστεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 τα status έχουν εξαφανιστεί? Eδω και κάνα δίμηνο από την αρχική σελίδα δεν έχει καταργηθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Τι γίνεται τις τελευταίες 2 μέρες με τους server? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Όσον αφορά τις αγγελίες. Θα μπορούσε ίσως να γίνει διαφορετική και με φιλτράρισμα η αναζήτηση; Αν για παράδειγμα δε θέλω συγκεκριμένη μάρκα αλλά έχω περιορισμό στον προυπολογισμό να βάζω από 0-50 ευρώ και να μου δείχνει τις διαθέσιμες επιλογές. Ομοίως για touch ή κουμπια κ.ο.κ. Αυτά όπως και φίλτρο τοποθεσίας έχουν ζητηθεί εδώ και μήνες και ίσως και χρόνια. Κάποτε ειπώθηκε πως υπάρχουν σκέψεις για αλλαγές στις αγγελίες. Δυστυχώς δεν είδαμε τίποτα τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
White_Cat Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αγαπητοί φίλοι, Παρακολουθώ το insomnia εδώ και αρκετά χρόνια και θεωρώ το site πολύ αξιόλογο. Πριν από λίγες μέρες γράφτηκα και μέλος και μου αρέσει ιδιαίτερα να συμμετέχω. Η πρόταση που έχω να κάνω αφορά τη δημιουργία ενός νέου forum. Αφού ήδη υπάρχει forum για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να δημιουργηθεί κι ένα forum με θέμα το ραδιόφωνο. Είμαι 30+ ετών και είμαι φανατικός φίλος του ραδιοφώνου (ιδιαίτερα των μεσαίων και των βραχέων) από ηλικία μικρότερη των 10 ετών. Θα ήθελα λοιπόν να δω ένα σχετικο forum στο site μας. Ζητώ τη γνώμη σας για την πρόταση αυτή, Ευχαριστώ πολύ, Μ' ένα φιλικό νιαούρισμα, Ο Άσπρος Γάτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Γεια σας δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου αλλά δεν θα ήταν κάλο να δημιουργηθεί ένα νήμα σε κάποια ενότητα όπου θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε ηλεκτρονικά μαγαζιά (για αγορά προϊόντων για τους υπολογιστές) του εξωτερικού τα οποία στέλνουν Ελλάδα ώστε να μπορεί ο κάθε χρήστης να δει τι επιλογές έχει αλλά και να κάνει καλύτερη έρευνα αγορές τι λέτε???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drhistory Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Με capital controls; δεν νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Με capital controls; δεν νομιζω Πρώτον δεν θα είναι για κάποια στιγμή αλλά για πάντα και δεύτερον με λίγη τύχη μπορείς να κάνεις παραγγελίες στο εξωτερικό όπως έκανα εγώ και αρκετοί ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rayven Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Στις αγγελιες σε καθε κατηγορια θα ηθελα να υπαρχει φιλτρο που να κανει ορατες μονο τις αγγελιες ζητησης η τις αγγελιες πωλησης η ολες μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souz Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 το chat που είναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πρόταση για ένα καλύτερο σάιτ θεωρώ είναι να φύγουν τα κωλοlinks του γερμανού από δεξιά και αριστερά καθώς: 1ον είναι εκκνευριστικό και υποτιμητικό προς την ανθρώπινη νοημοσύνη των μελών του φόρουμ που σας ανέδειξε το "κρύψιμο" των λινκς σε ένα τεράστιο ποσοστό όγκου της σελίδας του insomnia που ουσιαστικά αναγκάζεσαι να ανοίξεις και να δεις τα προϊόντα του Γερμανού ή του κάθε Γερμανού που απλά ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. 2ον Μπαίνω σε φόρουμ, όχι σε ναρκοπέδιο στα σύνορα του Κουρδιστάν. Δε γουστάρω να έχω το νού μου που πατάω και να φοβάμαι ότι κάθε τρεις και λίγο αλλα θα κλικάρω και άλλα θα βγαίνουν, κάθε 3 κλικ που κάνω, τα 2 με πετάνε στο Γερμανό. 3ον Δε λέω, το να μπαίνουμε στο φόρουμ είναι προνόμιο και όχι αναφαίρετο δικαίωμα καθώς είναι δωρεάν. Και φυσικό είναι, να θέλει το insomnia κέρδος ιδίως για διαγωνισμούς κλπ - πράγματα δηλαδή που όντως δείχνουν ενδιαφερον από την πλευρά της διαχείρισης και σας υπερ-ευχαριστώ εκ μέρους όλων των μελών του φόρουμ γι αυτό - αλλά η απόπειρα εξαπάτησης των άκυρων καλά κρυμμένων links και του spam πρέπει να σταματήσει. Πραγματικά αυτή τη στιγμή νοιώθω κάπως απογοητευμένος θα έλεγα, καθώς μου άρεσε αρκετά η χρωματική και όχι μόνο αλλαγή της αρχικής του insomnia. Μετά λύπης μου αντιλείφθηκα ότι δυστυχώς πρόκειται για ένα ακόμα τέχνασμα, ένα βομβαρδισμό διαφημίσεων προς τον ανυποψίαστο καταναλωτή. Φιλικά πάντα προς όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Bookmark κατευείαν στο www.insomnia.gr/index + adblock + wide view style = profit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις