pigeon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Παίδες μια support ερώτηση, παρατήρησα αυτό εδώ το πρόβλημα με το avatar μου, είναι φυσιολογικό; Tο avatar το παίρνει από gravatar αλλά νομίζω πως επιπλέον το έχω κάνει upload στο προφιλ μου. Κάποια στιγμή παλιότερα το πρόβλημα υπήρχε κι εδώ αλλά όπως βλέπετε διορθώθηκε, ίσως μετά από κάποια αναβάθμιση, δεν πρόσεξα. Οι υπόλοιποι το βλέπετε κανονικά το δικό μου; Κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 θα ήθελα τα animation να μπορούν να παίζουν σε όλες τις ενότητες του forum και όχι μόνο στο προφίλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Παίδες μια support ερώτηση, παρατήρησα αυτό εδώ το πρόβλημα με το avatar μου, είναι φυσιολογικό; Tο avatar το παίρνει από gravatar αλλά νομίζω πως επιπλέον το έχω κάνει upload στο προφιλ μου. Κάποια στιγμή παλιότερα το πρόβλημα υπήρχε κι εδώ αλλά όπως βλέπετε διορθώθηκε, ίσως μετά από κάποια αναβάθμιση, δεν πρόσεξα. Οι υπόλοιποι το βλέπετε κανονικά το δικό μου; Κανεις; Από δύο browsers που μπήκα (Safari και Chrome for OS X) το avatar σου φαίνεται κανονικότατα και χωρίς κανένα πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Κανεις; Από Chrome σε Win7 με ενεργοποιημένο το Ghostery να "κόβει" το Gravatar, δεν φαίνεται. Εάν απενεργοποιήσω το Ghostery φαίνεται μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, άρα είναι δικό μου θέμα, θα το κοιτάξω (ff και chrome, με σκέτο ublock, σίγουρα κάποια λίστα κόβει το gravatar) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σκεφτείτε να φτιάξετε μέσα στην ενότητα για προστάσεις σκληρών, υποενότητες για εξωτερικό, εσωτερικό. Γίνεται ένας χαμός εκεί μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Εδώ και καιρό το μέρος με τις αγγελίες τις περισσότερες φορές έχει λευκό φόντο και δεν φαίνονται οι περιγραφές, χρειάζεται διαρκώς ανανέωση σελίδας για να λειτουργήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Λόγω της μεγάλης βαρύτητας ιστορικής στιγμής και στα πλαίσια της υπέρβασης των κανόνων για εξαιρετικές περιπτώσεις και υπό ελεγχόμενες συνθήκες, Προτείνω με όλο τον σεβασμό στους κανόνες και στους διαχειριστές να ανοιχτεί μια ψηφοφορία στο μπλαμπλα, χωρίς δυνατότητα ανάρτησης post από σήμερα μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής με ερωτήμα για το δημοψήφισμα. Θα μου πείτε, και γιατί δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι την Κυριακή το απόγευμα να δεις τα επίσημα αποτελέσματα? Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ, θέλω να έχω μια αίσθηση της κοινής γνώμης σε πραγματικό χρόνο, έστω και αν το δείγμα είναι ελλειπώς αντιπροσωπευτικό, μια αίσθηση θα μας δώσει. Η τεχνολογία μας βοηθάει και το insomnia ως τεχνολογικό forum ας κάνει χρήση της σε αυτή την ιστορική στιγμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δεν είμαι σιγουρος πως θα είναι αντιπροσωπευτικο το δειγμα και πως θα βγει αποψη. Εικαζω επισης πολλαπλα νεα προφιλ για εξτρα ψηφους. Προσωπικη αποψη ως user παντα ε, δεν ειναι αποψη της συντονιστικής ομαδας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί ψηφοφορία για το θέμα αυτό. Εκ μέρους του admin αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 θα μπορουσε να υλοποιηθει σε ατομα απο 50 post και πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δεν είναι το πρόβλημα τα μέλη με 0 μηνύματα που γράφτηκαν τώρα. 50 μηνύματα "συγκεντρώνονται" σε 10 λεπτά, πανεύκολα, άλλωστε. Επιχειρήθηκε και απέτυχε με τις αγγελίες. Ρώτησα ξανά, η απάντηση ήταν απολύτως σαφής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ρώτησα ξανά, η απάντηση ήταν απολύτως σαφής. δεβ γινεται να τους λαδωσουμε χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Λόγω της μεγάλης βαρύτητας ιστορικής στιγμής και στα πλαίσια της υπέρβασης των κανόνων για εξαιρετικές περιπτώσεις και υπό ελεγχόμενες συνθήκες, Προτείνω με όλο τον σεβασμό στους κανόνες και στους διαχειριστές να ανοιχτεί μια ψηφοφορία στο μπλαμπλα, χωρίς δυνατότητα ανάρτησης post από σήμερα μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής με ερωτήμα για το δημοψήφισμα. Θα μου πείτε, και γιατί δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι την Κυριακή το απόγευμα να δεις τα επίσημα αποτελέσματα? Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ, θέλω να έχω μια αίσθηση της κοινής γνώμης σε πραγματικό χρόνο, έστω και αν το δείγμα είναι ελλειπώς αντιπροσωπευτικό, μια αίσθηση θα μας δώσει. Η τεχνολογία μας βοηθάει και το insomnia ως τεχνολογικό forum ας κάνει χρήση της σε αυτή την ιστορική στιγμή. Αν θελεις μπες στο protothema και ψηφισε.Αηδιασαμε πια με αυτο το δημοψηφισμα.Το καταντησαμε χειροτερα και απο μπακαλοκαφενειο το ινσομνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Σεβαστή λοιπόν η άποψη του admin, αν και κάνει λάθος, δικό του είναι το site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις