forgotten Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 θα ηθελα να μπορουσαμε να επιλεξουμε και μια επιλογη για ανταλλαγες στο section των ανταλλαγων,ποια η αποψη σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Για μια απορία προγραμματισμού που έχω. Έστω ότι λύση δεν βρίσκω στο ίντερνετ. Αντί να ανοίξω ολόκληρο θέμα για να πάρει 3 απαντήσεις δεν θα ήταν καλύτερο να υπήρχε ένα γενικό νήμα που να απαντιούνται τέτοιες ερωτήσεις; Πιο άμεσο και γρήγορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Καλό θα ήταν στις αγγελίες κινητων να προστεθουν οι κατηγορίες "Microsoft " και "Lenovo" γιατί όπως είναι τώρα είναι ένας αχταρμας μέσα στα "νοκια " και τα "διάφορα " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Για μια απορία προγραμματισμού που έχω. Έστω ότι λύση δεν βρίσκω στο ίντερνετ. Αντί να ανοίξω ολόκληρο θέμα για να πάρει 3 απαντήσεις δεν θα ήταν καλύτερο να υπήρχε ένα γενικό νήμα που να απαντιούνται τέτοιες ερωτήσεις; Πιο άμεσο και γρήγορο. Αυτος ηταν ενας θεμιτος ρολος που επαιζε το status. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δε θα συμφωνήσω. Το status είχε περιορισμό χαρακτήρων, δε μπορούσε να γίνει ουσιαστική συζήτηση. Τα γενικά νήματα δεν ξέρω κατά πόσο είναι χρήσιμα, από ένα σημείο και μετά η έκτασή τους τα καθιστά άβολα για αναζήτηση πληροφοριών. Συν του ότι πολλές φορές, ακόμη κι όταν υπάρχει ένα γενικό νήμα (όπως, λ.χ. οι μικρές απορίες-σύντομες απαντήσεις στο μπλα-μπλα) αρκετοί χρήστες το προσπερνούν. Προσωπικά δεν μπορώ να αντιληφθώ ποιο είναι το πρόβλημα, κάποιο μέλος που έχει μια απορία, να ανοίξει νήμα. Αυτός δεν είναι ο ρόλος του forum, να συζητιούνται απορίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Αυτος ηταν ενας θεμιτος ρολος που επαιζε το status. Ναι αλλά εχει περιορισμό χαρακτήρων οπότε δεν... edit: με πρόλαβε ο σνοομπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχω μια μικρή* ένσταση για τα animated gifs στη βιτρίνα του μαγαζιού. Υπάρχει κάτι που να τα κάνει να παίζουν με το mouseover όπως τα videos στο vine.co? *ε, εντάξει όχι μικρή, κοντεύω να πάθω επιληψία. UPDATE: Αν θέλει κάποιος ας δει λίγο αυτό εδώ που βρήκα, freezeframe.js : http://freezeframe.chrisantonellis.com/ είναι client-side script, μόνο 8k, δωρεάν και μάλλον προέρχεται από Ελληνα ομογενή (άσχετο..). Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2015 από pigeon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μου έρχονται μηνύματα από moderators τελευταία όπου σβήνουνε θέματα ή posts που έχω κάνει υποτίθεται εγώ αλλά στην πραγματικότητα δεν τα έχω κάνει. Για παράδειγμα κάποια posts για warez. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ξεκαθάρισμα της βάσης καλέ μου. Εμείς οι δεινόσαυροι έχουμε αφήσει πολλά σκουπίδια πίσω μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 άρα η πρόταση για ένα καλύτερο forum είναι "ενημερώστε μας γιατί τα σβήνετε"? μήπως το policy ορίζει οι απορίες για moderation να γίνονται μέσω pm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μου έρχονται μηνύματα από moderators τελευταία όπου σβήνουνε θέματα ή posts που έχω κάνει υποτίθεται εγώ αλλά στην πραγματικότητα δεν τα έχω κάνει. Για παράδειγμα κάποια posts για warez. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ. Από insomnia σίγουρα ? Στείλε μου e-mail με τις ενημερώσεις να τις ελέγξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 κυριε αντμινιστρατορα δεν περνατε κι απο αυτο το θεματακι: http://www.insomnia.gr/topic/395579-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-mobile-insomnia/ να μας φτιαξετε το mobile version που χαλασε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Από insomnia σίγουρα ? Στείλε μου e-mail με τις ενημερώσεις να τις ελέγξω Εγώ δεν μπορώ να ξαναδώ τα μηνύματα. Τα βλέπω μια φορά και μετά σβήνονται. Καλύτερα ρώτα τους moderators. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δείτε το αν είναι και αν μπαίνει κάποιος με το όνομά μου και κάνει posts να αλλάξω το password. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δε νομίζω, στις διευθύνσεις δε βλέπω κάτι περίεργο. Όχι πως χάνεις κάτι να αλλάζεις μια στο τόσο password. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις