Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για ένα καλύτερο site

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τότε που καταργήθηκε η αναγραφή "wiki" σαν ξεχωριστό link στο forum, έχω συνηθίσει αυτόν τον τρόπο πρόσβασης, αλλά θα προσπαθήσω να μάθω και αυτόν που προτείνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα! θα ήταν δυνατόν στην φωτογραφία που δείχνω, είναι από τα μηνύματα, οι εμφανίσεις-απαντήσεις με την εικόνα του μέλους να πάνε ποιο δεξιά για να μην γίνεται αυτό που δεν χωράνε τα γράμματα από τον τίτλο θέματος και πάνω από κάτω? φαίνεται κάπως και γενικά μπερδεύει

75ggJO5.png

• Like 2

Τι απέγινε το status; Το αφαιρέσατε ή μόνο εγώ δε μπορώ να το δω;

Μάλλον αφαιρέθηκε γιατί ούτε και εγώ το βλέπω 

http://www.insomnia.gr/topic/453656-insomnia-bugs/page-74?do=findComment&comment=54005248

• Super Moderators

Το status έχει απενεργοποιηθεί προσωρινά. Θα επανέλθει σε νέο πλαίσιο προσεχώς, μόλις υπάρχουν συγκεκριμένες εξελίξεις θα ενημερωθεί η κοινότητα.

Καιρός ήταν να ησυχάσουμε έστω και προσωρινά απ αυτή την βλακεία.

Ελπίζω να μην επιστρέψει.

Γιατί σε ενοχλεί τόσο? στην πλάτη σου το κουβαλάς?

• Like 3

• Super Moderators

Δεν ξέρω γιατί ενοχλεί τον funbreaker. Μπορώ, όμως, να σου εξηγήσω γιατί ενοχλεί ιδιαίτερα εμένα:

Το insomnia έχει ορίσει 2 αγγελίες για κάθε μέλος ανά εβδομάδα. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι οι αγγελίες απευθύνονται σε μέλη και όχι επαγγελματίες, οπότε 2 αντικείμενα ανά εβδομάδα είναι ένα πολύ λογικό όριο, καθώς και με το να μη σπαμάρονται οι αγγελίες ώστε η αγγελία "μου" να είναι "επάνω-επάνω".

Οι χρήστες που καταφεύγουν στο status, επί της ουσίας παρακάμπτουν τους όρους χρήσης του insomnia. Πώς συμβαίνει αυτό;

Πρώτον, με την σε καθημερινή βάση (και, σε παρατηρημένες περιπτώσεις, αρκετές φορές μέσα στην ίδια μέρα) διαφήμιση της αγγελίας τους σε ενότητα που άλλο σκοπό είχε και έχει.

Δεύτερον, με τη δημοσίευση αγγελιών στο status, χωρίς καν να υφίσταται αγγελία στην κανονική ενότητα (είτε γιατί έχουν ήδη 2 δημοσιευμένες, είτε γιατί... κανόνες, μεχ. Αυτά είναι για τους άλλους).

Το φαινόμενο, που αρχικά ήταν σχετικά περιορισμένο, το τελευταίο διάστημα εντάθηκε τόσο ώστε να έχουμε καθημερινά διαμαρτυρίες από χρήστες που είτε θεωρούσαν -όπως εγώ- καταχρηστική αυτή την κατάσταση, είτε -ακόμη χειρότερα- αισθάνονταν αφελείς, για να το θέσω κομψά, που αυτοί σέβονταν το υφιστάμενο όριο και κάποιοι άλλοι το παρέκαμπταν, υποτίθεται έξυπνα.

Ελπίζω ότι το νέο πλαίσιο του status όπως θα ανακοινωθεί σύντομα θα δώσει τέλος σε αυτή την κατάσταση.

• Like 8

Καιρός ήταν να ησυχάσουμε έστω και προσωρινά απ αυτή την βλακεία.

Ελπίζω να μην επιστρέψει.

Υπήρχε η δυνατότητα απόκρυψής του

Δεν ξέρω γιατί ενοχλεί τον funbreaker. Μπορώ, όμως, να σου εξηγήσω γιατί ενοχλεί ιδιαίτερα εμένα:

Το insomnia έχει ορίσει 2 αγγελίες για κάθε μέλος ανά εβδομάδα. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι οι αγγελίες απευθύνονται σε μέλη και όχι επαγγελματίες, οπότε 2 αντικείμενα ανά εβδομάδα είναι ένα πολύ λογικό όριο, καθώς και με το να μη σπαμάρονται οι αγγελίες ώστε η αγγελία "μου" να είναι "επάνω-επάνω".

Οι χρήστες που καταφεύγουν στο status, επί της ουσίας παρακάμπτουν τους όρους χρήσης του insomnia. Πώς συμβαίνει αυτό;

Πρώτον, με την σε καθημερινή βάση (και, σε παρατηρημένες περιπτώσεις, αρκετές φορές μέσα στην ίδια μέρα) διαφήμιση της αγγελίας τους σε ενότητα που άλλο σκοπό είχε και έχει.

Δεύτερον, με τη δημοσίευση αγγελιών στο status, χωρίς καν να υφίσταται αγγελία στην κανονική ενότητα (είτε γιατί έχουν ήδη 2 δημοσιευμένες, είτε γιατί... κανόνες, μεχ. Αυτά είναι για τους άλλους).

Το φαινόμενο, που αρχικά ήταν σχετικά περιορισμένο, το τελευταίο διάστημα εντάθηκε τόσο ώστε να έχουμε καθημερινά διαμαρτυρίες από χρήστες που είτε θεωρούσαν -όπως εγώ- καταχρηστική αυτή την κατάσταση, είτε -ακόμη χειρότερα- αισθάνονταν αφελείς, για να το θέσω κομψά, που αυτοί σέβονταν το υφιστάμενο όριο και κάποιοι άλλοι το παρέκαμπταν, υποτίθεται έξυπνα.

Ελπίζω ότι το νέο πλαίσιο του status όπως θα ανακοινωθεί σύντομα θα δώσει τέλος σε αυτή την κατάσταση.

Αν μέσα στο status υπάρχει link από το insomnia να γίνεται αυτόματα delete(είτε με js είτε με php).Problem solved.

• Super Moderators

Δεν είναι μόνο το ζήτημα των αγγελιών που οδήγησε στην προσωρινή απενεργοποίηση του status.

Θέλω να πω, σαφώς είναι μια πρακτική λύση αυτή που προτείνεις, αλλά μπορώ να σκεφτώ απόλυτα θεμιτούς λόγους που θα ήθελε κάποιος στο status να περιλάβει ένα link από το insomnia (λ.χ. για να επισημάνει ένα κατά τη γνώμη του χρήσιμο άρθρο, μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση κτλ.)

Το θέμα είναι ότι συχνότατα οι λόγοι ενσωμάτωσης link δεν ήταν οι σωστοί, αλλά επί της ουσίας συνιστούσαν ευθεία προσπάθεια παράκαμψης των όρων χρήσης. Παράδειγμα, ο σχολιασμός των αγγελιών δεν επιτρέπεται. Μονίμως σχόλια υπήρχαν.

Επομένως, λόγω της συνθετότητας του θέματος (και, θα έλεγα, λόγω του ότι το insomnia επιμένει τα μέλη του να τα αντιμετωπίζει ως ώριμα άτομα, ανεξαρτήτως ηλικίας, και όχι σαν πονηρίδιδες που μόνη έγνοια έχουν να παρακάμψουν τους όρους χρήσης) παίρνει χρόνο το θέμα.

• Like 1

ε καλά δεν μου έχει καταστρέψει και την ζωή, απλά δεν μου άρεσει γιατί μου θύμιζε κοινωνικό δίκτυο. Γούστα είναι αυτά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...