Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να είναι υποχρεωτική, στην περίπτωση που κάποιος δεν γράφει τιμή ας πηγαίνει η αγγελία του στο τέλος της ταξινόμησης, κάτι που θα αποτελεί και κίνητρο για να γράφει.

• Like 1
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το "καλύτερη απάντηση" υπάρχει τελικά?

Το είχα δει πριν καιρό και το πέτυχα και τώρα σε ένα thread. Καταργήθηκε?

Υπάρχει αλλα δεν ειναι ενεργοποιημένο για ολες τις ενότητες ακομα ειναι σε δοκιμαστικό στάδιο

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θα πρότεινα να υπάρχει η δυνατότητα ειδοποίησης αν κάποιος μας κάνει quote σε κάποιο post μας , επειδή καμια φορά ξεχνιόμαστε και μπορεί να μην το δούμε. Με "συνδρομή"αν δεν κάνω λάθος μας βγάζει όλα τα reply στο εκάστοτε θέμα οπότε υποθέτω οτι δεν έχουμε αυτή την επιλογή ήδη, αν την έχουμε και μου ξέφυγε sorry. :P

Δημοσ.

θα πρότεινα να υπάρχει η δυνατότητα ειδοποίησης αν κάποιος μας κάνει quote σε κάποιο post μας , επειδή καμια φορά ξεχνιόμαστε και μπορεί να μην το δούμε. Με "συνδρομή"αν δεν κάνω λάθος μας βγάζει όλα τα reply στο εκάστοτε θέμα οπότε υποθέτω οτι δεν έχουμε αυτή την επιλογή ήδη, αν την έχουμε και μου ξέφυγε sorry. :P

Υπάρχει ήδη!

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει ήδη!

α δεν το ήξερα, αν μπορείς στείλε μου pm πως να το ενεργοποιήσω , thx

Δημοσ.

α δεν το ήξερα, αν μπορείς στείλε μου pm πως να το ενεργοποιήσω , thx

Πάνω-πάνω στη σελίδα του insomnia, αριστερά από το avatar σου, έχει ένα εικονίδιο με ένα ανθρωπάκι. Το κλικάρεις και σου ανοίγει μια λίστα στο επάνω μέρος της οποίας λέει "Επιλογές". Μπαίνεις εκεί και στην ενότητα "Θέματα και μηνύματα" τσεκάρεις το αριστερό checkbox της προτελευταίας επιλογής.

post-88018-0-30880500-1427696678_thumb.jpg

post-88018-0-96063700-1427696678_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Για το tapatalk υπάρχει χρέωση για ένα forum που θέλει να συμμετάσχει ή εδώ και καμιά διετία που το λέμε δεν μας το βάζουν για άλλους λόγους?

• Like 1
Δημοσ.

το 1ο νομιζω, για το 2ο διαβασα στο adslgr οτι κ καλα αυτοι δεν θελουν να μπουν για λογους security, οτι κ καλα το tapatalk θα χει τα usernames των χρηστων του, so what??? οι υπολοιποι μυριαδες που εχουν μπει ειναι μλκες κυριοι; 

Δημοσ.

εντωμεταξυ βρηκα κ ποστ εδω μεσα με tapatalk:

2u6jvqe.jpg

2 τινα παιζουν:

ή δουλευε παλιοτερα ή ο τυπος μας δουλευει

Δημοσ.

Έχω ένα μόνιμο troll να με ακολουθεί στα posts παιδιά.

Μιλάμε στο 10λεπτο με έχει τρολάρει.

Καμιά ιδέα τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;

Μιλάμε για αρρωστημένη κατάσταση.

Τρολάρει , το κάνω report , το σβήνει ο moderator και μετά ξαναμπαίνει και γράφει το ίδιο μήνυμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...