aris1986 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Παιδια εγω σκεφτηκα αλλο. να κανουμε ενα τοπ 50 με αριθμο ποστ απο τον χρηστη με τα περισσοτερα στα λιγοτερα (φθινουσα σειρα) Να δουμε τους κοπους μας!
panoyker10rp Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν γίνει κάποιο μπλέξιμο δεν ήθελα να προκαλέσω κάτι τέτοιο
+~CyBeR~+ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Κάτι άκυρο γιατί κάποια άτομα πού έχουν κάνει εγγραφή πιο μετά από εμένα π.χ και δεν έχουνε δηλώσει Ημ.γέννησης τους έχει ως senior member και εγώ είμαι junior ???
vsl Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μόνο ακέραιους παίρνει. Βολεύομαι και με το 99, άλλωστε ο Gus είναι νεκρός και ο Jesse πάει μέχρι 96,2. Ευχαριστώ. edit: fuck πήγα 100 κάνω report
win10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Lucifer σε βλέπω να πας για πρόωρη συνταξιοδότηση από mod.
bluesattack Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Lucifer σε βλέπω να πας για πρόωρη συνταξιοδότηση από mod. Εκπτωτος ? . Ηδη εχει 667 post
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Παιδια εγω σκεφτηκα αλλο. να κανουμε ενα τοπ 50 με αριθμο ποστ απο τον χρηστη με τα περισσοτερα στα λιγοτερα (φθινουσα σειρα) Να δουμε τους κοπους μας! υπηρχε αυτο και εβγαζε ολους τους χρηστες αν θυμαμαι σωστα με σειρα απο τα περισσοτερα στα λιγοτερα posts.ηταν κατω κατω στην σελιδα του forum εκει που ειναι και το Moderating team. Κάτι άκυρο γιατί κάποια άτομα πού έχουν κάνει εγγραφή πιο μετά από εμένα π.χ και δεν έχουνε δηλώσει Ημ.γέννησης τους έχει ως senior member και εγώ είμαι junior ??? δεν εχει σχεση η ημερομηνια γεννησης.U are ready.
star12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 οκ λιγο ασχετο αλλα μηπως μπορειτε να βαλετε ενα εχτρα<πληκτρο >που οταν το πατας αυτοματα να κανει το μυν σποιλερ οταν θες να γραψεις κατι σε σποιλερ; εχω ξεχασει το τροπο και οσες φορες πηγα να το κανω δεν εκατσε. 1
funbreaker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 οκ λιγο ασχετο αλλα μηπως μπορειτε να βαλετε ενα εχτρα<πληκτρο >που οταν το πατας αυτοματα να κανει το μυν σποιλερ οταν θες να γραψεις κατι σε σποιλερ; εχω ξεχασει το τροπο και οσες φορες πηγα να το κανω δεν εκατσε. Υπήρχε παλιά πριν την αναβάθμιση. Απορώ γιατί βγήκε. Αναγκάζομαι κάθε φορά να το γράφω με το χέρι.
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Υπήρχε παλιά πριν την αναβάθμιση. Απορώ γιατί βγήκε. Αναγκάζομαι κάθε φορά να το γράφω με το χέρι. Δεν έχει φύγει εντελώς πάντως. Τρίτο κουμπί από πάνω στον Rich Text Editor ("Ειδικό BB Code") βρίσκεις την επιλογή Spoiler από τη λίστα, γράφεις το κείμενο που θέλεις να κρύψεις και πατάς ok.
funbreaker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Το "καλύτερη απάντηση" υπάρχει τελικά? Το είχα δει πριν καιρό και το πέτυχα και τώρα σε ένα thread. Καταργήθηκε?
Pseudonumo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Να προτέινω στις αγγελίες : 1)μία ταξινόμηση τιμών! 2)Επίσης,δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται ή βολεύει, να έχουμε υπο-κατηγορία με καινούργια. Επειδή στις αγγελίες πωλούνται πολλά αντικείμενα στο 90-95% της αρχικής τιμής, που δεν είναι ο στόχος σου όταν πας στις αγγελίες του insomnia to 90% της τιμής. 3)Να είναι υπάρχει υπενθίμηση στο μέλος να αφήσει αξιολόγηση. το όριο αγγελιών κατά τη γνώμη μου καλώς υπάρχει.Υπάρχουν και σπαμερς ΠΟΛΛΟΙ. 1
funbreaker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Να προτέινω στις αγγελίες : 1)μία ταξινόμηση τιμών! Αυτό το στηρίζω κι εγώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 αρκεί βέβαια να είναι υποχρεωτική η αναγραφή τους εκεί που πρέπει κι όχι μέσα στο post ή μετά από pm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις