Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν γινεται αυτο, γιατι πολυ απλα χρειαζεται τελειως διαφορετικη φιλοσοφια -και υλοποιησης, αλλα και σχεδιασμου- (και max load στον server βεβαια ε :P ).

Επισης, μετα δε θα ειναι φορουμ, θα ειναι multiple chatroom οπως πολυ σωστα ειπες.

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Να δημιουργηθεί subforum όπου αναρτώνται τα ban και ο λόγος που έγιναν. Μόνο mods να γράφουν κείθε.

Συμφωνώ με τον insomniaK... ή έστω και να μην αναγράφετε ο λόγος απλά κάπως να μπορούμε να δούμε ποιοι πλατσουρίζουν...

Δημοσ.
Να δημιουργηθεί subforum όπου αναρτώνται τα ban και ο λόγος που έγιναν. Μόνο mods να γράφουν κείθε.

Συμφωνώ με τον insomniaK... ή έστω και να μην αναγράφετε ο λόγος απλά κάπως να μπορούμε να δούμε ποιοι πλατσουρίζουν...

Δημοσ.

Εσείς οι δύο οι από πάνω, μεγάλες Κατίνες είστε. Ρε στο τέλος δεν θα κάνουν τίποτα, άσε alexzzz που υποψιάζομαι ότι μας έχουν πάρει οι αρμόδιοι στο ψιλό ήδη.

Δημοσ.

Εσείς οι δύο οι από πάνω, μεγάλες Κατίνες είστε. Ρε στο τέλος δεν θα κάνουν τίποτα, άσε alexzzz που υποψιάζομαι ότι μας έχουν πάρει οι αρμόδιοι στο ψιλό ήδη.

Δημοσ.

εγώ δεν το υποψιάζομαι... είμαι σίγουρος

Δημοσ.

εγώ δεν το υποψιάζομαι... είμαι σίγουρος

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό subforum. Δεν είναι ορατό στα μέλη και δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό subforum. Δεν είναι ορατό στα μέλη και δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...