XPHSTOS_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Έχω να κάνω μια πρόταση σχετικά με τις φώτο... πχ. αυτές στα reviews.Όταν ανοίγουν, ανοίγει αυτό το ωραίο lightbox με τα metadata πολύ ωραίο.. αλλά:1) Δεν κλείνει παρα μόνο αν κάνεις κλικ στο εικονίδιο με το ( x )Θα βόλευε να έκλεινε είτε από το ( x ), είτε με esc είτε πατώντας οπουδήποτε στο εκτός του lightbox.2) Δεν λειτουργεί σαν gallery... δηλαδή είτε με το βελάκι από πληκτρολόγιο είτε πηγαίνοντας στα άκρα να εμφανίζονται αντίστοιχα βελάκια...Πόσο εύκολο θα ήταν να γίνει κάτι τέτοιο, κατα το upload πχ να groupάρονται όσες είναι στο ίδιο post ή και στην ίδια σελίδα...? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Προτασεις για καλυτερο φορουμ ε; να αποφευγουν οι mod να αλλαζουν τα research based ποστς μας σε πορνογραφικου περιεχομενου ποστς. example μπλα μπλα μιλαγαμε για την ερευνα του hofstede στο power distance και μπαινουμε και βλεπουμε το απο κατω pedes kseri kanis pu tha bro to tsoulia kai 2 mavroi thank you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μήπως ήρθε η ώρα να ακολουθήσει και το forum το νέο σχεδιαστικό ρεύμα που έχει βαλθεί να πατικώσει τα πάντα; Προσωπικά το λατρεύω. iOS - Android L - WP 8 - Windows 8 - Logos εταιρειών, τα πάντα έχουν αποκτήσει καθαρές γραμμές και απαλά χρώματα, ιδιαίτερα ξεκούραστα στο μάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4mage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλό θα ήταν να υπάρχουν ορισμένες υποκατηγορίες ( να το πω; ) στη λίστα με τις αγγελίες. Είναι πολύ βαρετό να ψάχνεις συσκευή και για να τσεκάρεις 20 αγγελίες πρέπει να διανύσεις πόσες σελίδες περνώντας θήκες, ζελατίνες και γενικότερα αξεσουαρ. Επίσης να βρεθεί μια λύση με το θέμα: ZHMIA ή ΟΧΙ! Άλλο να ψάχνεις κάτι για ανταλακτικά και άλλο κάτι απροβλημάτιστο. Δεν το μπορώ το χύμα στο κύμα και ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλο site! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slevinkelevra Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Responsive design δε θα σας βολευε? Επισης καλο θα ηταν να μπορω να βαλω inline ενα μικρο κομματι κωδικα και οχι να πηγαινει ο κωδικας στην απο κατω γραμμη. Δηλαδη αυτο ειναι μια προταση και >αυτο ειναι ενα μικρο κομματι κωδικα< στην ιδια γραμμη ομως. Αυτο που γινετε τωρα ειναι το μικρο κομματι κωδικα να πηγαινει στην απο κατω γραμμη. Αν γραφω στο web design/development και εχω πολλα μικρα κομματια κωδικα να αναφερω μεσα στο κειμενο μου , οσο εξηγω το προβλημα μου, το post γινετε σεντονι, χωρις να υπαρχει λογος. γιατι δε βαζετε και επιλογη Inline κωδικα? Στο stackoverflow για παραδειγμα εχει ενα κουμπακι στην εργαλειοθηκη που προσθετεις πολυ κωδικα ετσι και για μικρα κομματια κωδικα, τα βαζεις αναμεσα απ αυτα `` και προσθετει τον κωδικα inline Thanks να 'στε καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fantakola Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο σημειο για το ποστ που θα ακολουθησει αλλα δεν βρηκα καποια νημα που να αφορα αποκλειστικα την εφαρμογη του φορουμ Η εφαρμογη αντιμετωπιζει 2 σημαντικα προβληματα κατ'εμε, στην δικη μου χρηση (υπαρχουν και αλλα, απλως αναφερω 2 πολυ σημαντικα για την καθημερινη χρηστικοτητα/δυσχρηστια της εφαρμογης) 1. Σε συσκευες με mediatek επεξεργαστες (και δεν ξερω αν γινεται και αλλα, αλλα σε ΜΤΚ σιγουρα υπαρχει), δεν κραταει τα credentials και καθε φορα που τρεχω την εφαρμογη τρωω error, πρεπει να την κλεισω και να την ξαναανοιξω και ακολουθως να ξαναβαλλω τα credentials μου για να λογκαρω.Αυτο διαπιστωμενο πανω απο χρονο και ακομα δεν εχει διορθωθει 2. Γινεται με καποιον τροπο να μπορουμε να ανοιγουμε τα spoiler μεσα απο την εφαρμογη?Ειναι πολυ κουραστικο να μην μπορεις να τα ανοιξεις, ειδικα σε νηματα οπως των προσφορων, οπου τα περισσοτερα μπαινουν σε spoiler μεσα Και μια ακομα ερωτηση που φανταζομαι εχει ξανατεθει Υπαρχει προβλεψη να λειτουργησει το tapatalk στο φορουμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Και μια ακομα ερωτηση που φανταζομαι εχει ξανατεθει Υπαρχει προβλεψη να λειτουργησει το tapatalk στο φορουμ? δύσκολο έως απίθανο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό εφαρμογή δεν υπάρχει, και ακόμα και να υπήρχε ποιος θέλει ακόμα μια εφαρμογή στο κινητό του απλά για ένα forum το mobile site είναι σχεδόν για κλωτσιές την περίοδο που δεν ήταν δωρεάν το tapatalk είναι σωστή επιλογή αλλά τώρα που είναι τσάμπα και ειδικά που δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτά για να το ενεργοποιήσεις στο forum είναι αστείο τόσος κόσμος το θέλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Βάλτε tapatalk μέχρι να φτιάξετε εφαρμογή αφού θα αργησει να γίνει γιατί δεν το κάνετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μηπως ειναι εφικτο να μπει ενας counter που να λεει ποτε ακριβως θα εχει ενας χρηστης ξανα διαθεσιμη αγγελια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Έχω δει σε κάποια site ένα ribbon στα αριστερά που σε όποιο σημείο είσαι της οθόνης, όταν πατήσεις πάνω στο ribbon σε πάει στην αρχή της σελίδας χωρίς να είσαι αναγκασμένος να σκρολάρεις με το ροδακι του mouse όταν είναι μεγάλη η σελίδα (ή πολλά τα post σε forum). Αντίστοιχα υπάρχει και άλλο ribbon στα δεξιά που το πατάς και σε πάει τέρμα κάτω. Αυτό εαν μπει εδώ, βοηθάει κάποιον πχ που μπαίνει σε ένα topic και θέλει να πάει κατευθείαν κάτω κάτω στο τελευταίο post χωρίς την ανάγκη σκρολαρίσματος. Για δείτε υπάρχει τέτοια δυνατότητα να μπει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα και αν ειναι εφαρμοσιμο τεχνικα, αλλα δεν θα ηταν καλη φαση οταν χρησιμοποιεις τον editor και πατησεις κατα λαθος το back να πεταγεται ενα pop up του στυλ "θες οντως να φυγεις απο την απαντηση ή οχι?" Μου προεκυψε τις προαλλες οταν εγραφα ενα σεντονι και δεν ηταν ομορφο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Να'ναι καλά η αυτόματη αποθήκευση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Richard Axel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Βλεπω συνεχεια το λαθος nopermission και δεν μπορώ να κανω ποστ y? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Κείμενο στα αγγλικά δεν γίνεται να γράψεις λόγω fail greeklish. Καιρός να αλλάξει. Επίσης, ή δεν το έχω δει εγώ, ή για να βάλω spoiler πρέπει κάθε φορά να πηγαίνω στο BBCode. Αν είμαι σωστός, τότε καλό θα ήταν να υπήρχε η επιλογή στο βασικό μενού, μιας και το χρησιμοποιούνε πολλοί χρήστες καθημερινά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις