Redshift Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Νομιζω οτι πρεπει να σκεφτειτε σοβαρα την τοποθετηση ενος περισσοτερο ενεργου moderator στο υποφορουμ προσφορες,δεν προσαπτω καμια ευθυνη στον υπαρχοντα mod Madsc,ειμαι σιγουρος οτι ο ανθρωπος δεν εχει χρονο το υποφορουμ προσφορες ειναι χρησιμοτατο κ ζωτικης σημασιας κομματι του insomnia το οποιο κατα καιρους κατακλυζεται απο διαφημιστες,ασχετες η και λαθος αναρτησεις,θεματα του καταντανε μπλα μπλα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crazyboy2 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 δηλαδη ειναι ακριβα τα κομματια με 2 χρονια κοντα εγγυηση το καθενα? η μητρικη εχει 3!!!! αμα ειναι τσιμπιμενες οι τιμες που εχω βαλει ρε παιδια ειλικρινα δεν ξερω τι κανω εδω :S 165ευρα δηλαδη για μεταχειρισμενο ι5 2500 ειναι πολλα? με τιμη λιανικης 195 στην καλυτερη? Ε Λ Ε Ο Σ......τεσπα δεν το συνεχιζω εδω το θεμα.... Εdit: Ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση.....μαλλον μονο παιδια ειναι πλεον στο insomnia...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 165ευρα δηλαδη για μεταχειρισμενο ι5 2500 ειναι πολλα? με τιμη λιανικης 195 στην καλυτερη?Δηλαδή -15% θεωρείς εσύ ότι είναι η διαφορά καινούργιου-μεταχειρισμένου; Γιατί δεν ρωτάς στο thread που σου είπαν τα παιδιά, το 90% δίνει λογικές τιμές που να είναι ευχαριστημένοι και οι δύο (πωλητής-αγοραστής). Επίσης, γιατί δεν κοιτάς πόσο τα δίνουν στο ebay για να έχεις μια ιδέα; http://www.ebay.co.uk/sch/CPUs-Processors-/164/i.html?_sop=15&_from=R40&_nkw=i5+2500 Ο πρώτος 2500 με buy it now είναι στα £100 (=117€). Γιατί να προτιμήσει κάποιος τον δικό σου; Οπότε ή προσαρμόζεσαι στην αγορά, ή πουλάς όσο θες χωρίς να παραπονιέσαι. Φιλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gεεckin0s Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δεν είναι πρέπον, σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, το οποίο θα έπρεπε να είναι σοβαρό και να μη ξεφεύγουν τα thread και να γεμίζουν με ανούσια σχόλια σελίδες ολόκληρες, να βλέπω τον καθένα να λέει το μακρύ του και το κοντό του και να κάνει χαβαλέ.Υπάρχει και το like τώρα, έτσι ώστε όσες περισσότερες βλακείες λέει κάποιος, τόσα περισσότερα like παίρνει.Σαν το facebook, έλεος.Το θέμα δεν είναι να πάρεις όσα περισσότερα like μπορείς λέγοντας μια χαζομάρα.Το θέμα είναι να γίνονται σοβαρές συζητήσεις,να υπάρχει σχολιασμός εντός θέματος και οι απορίες και τα προβλήματα των μελών να καλύπτονται από άλλα μέλη που θέλουν να βοηθήσουν και όχι να κάνουν χιούμορ.Κατηγορία για διαγωνισμό like και για όλα τα ανούσια υπάρχει, το μπλα μπλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 σοβαρές συζητήσεις φίλε δεν είναι πιο κινητό θα πάρουμε αύριο, αλλά τι θα κάνουμε για να βγάλουμε το ψωμί μας και ότι αυτό συνεπάγεται επίσης το θέμα σχολιασμού εντός θέματος, μετά από λίγο θα ξεφύγει και είναι πρακτικά αδύνατο να μείνουν όλοι εντός θέματος για τα προβλήματα των μελών, τουλάχιστον όπου βλέπω κάποιο αν το ξέρω βοηθάω, και γενικά βλέπω πως ο καθένας βοηθάει όπου μπορεί το χιούμορ (με μέτρο) είναι αναγκαίο , ειδικά στις μέρες μας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gεεckin0s Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 σοβαρές συζητήσεις φίλε δεν είναι πιο κινητό θα πάρουμε αύριο, αλλά τι θα κάνουμε για να βγάλουμε το ψωμί μας και ότι αυτό συνεπάγεται επίσης το θέμα σχολιασμού εντός θέματος, μετά από λίγο θα ξεφύγει και είναι πρακτικά αδύνατο να μείνουν όλοι εντός θέματος για τα προβλήματα των μελών, τουλάχιστον όπου βλέπω κάποιο αν το ξέρω βοηθάω, και γενικά βλέπω πως ο καθένας βοηθάει όπου μπορεί το χιούμορ (με μέτρο) είναι αναγκαίο , ειδικά στις μέρες μας - Σοβαρή συζήτηση σε ένα τεχνολογικό φορουμ, είναι η περί τεχνολογίας συζήτηση. - Είναι στη κρίση του καθενός οπότε ναι, είναι πρακτικά αδύνατο. - Το βλέπω και το ξέρω ότι ο καθένας βοηθάει όπου μπορεί.Απλά υπάρχουν και αυτοί που είπα και είναι συχνό φαινόμενο. - Συμφωνώ, αν και υπάρχει το μπλαμπλα για αυτό το λόγο.Κατά τη γνώμη μου πρέπει να υπάρχει πιο σοβαρό επίπεδο στις σημαντικές κατηγορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 - Σοβαρή συζήτηση σε ένα τεχνολογικό φορουμ, είναι η περί τεχνολογίας συζήτηση. - Είναι στη κρίση του καθενός οπότε ναι, είναι πρακτικά αδύνατο. - Το βλέπω και το ξέρω ότι ο καθένας βοηθάει όπου μπορεί.Απλά υπάρχουν και αυτοί που είπα και είναι συχνό φαινόμενο. - Συμφωνώ, αν και υπάρχει το μπλαμπλα για αυτό το λόγο.Κατά τη γνώμη μου πρέπει να υπάρχει πιο σοβαρό επίπεδο στις σημαντικές κατηγορίες. ακόμα και το σοβαρό είναι υποκειμενικό. για μένα παράδειγμα σοβαρό είναι αυτό που είπα πάνω. όλα τα άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα. για κάποιον άλλον σοβαρό μπορεί να είναι να βρει νεο μαγαζί να ανανεώσει την συνδρομή του στο WoW επειδή το προηγούμενο έκλεισε. πάνω κάτω τα περισσότερα topic είναι τεχνολογικής φύσεως αλλά μερικά post αλλά και topic ξεφεύγουν (κι εγώ έχω ξεφύγει ορισμένες φορές δεν το κρύβω, χαζολογάω κυριώς στα status ) πάντως σοβαρές συζητήσεις δύσκολα θα βρεις μιας και μην ξεχνάς πως οι ίδιες οι ειδήσεις δεν είναι σοβαρές (καταλαβαίνεις τι εννοώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikosgiann Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δεν είναι πρέπον, σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, το οποίο θα έπρεπε να είναι σοβαρό και να μη ξεφεύγουν τα thread και να γεμίζουν με ανούσια σχόλια σελίδες ολόκληρες, να βλέπω τον καθένα να λέει το μακρύ του και το κοντό του και να κάνει χαβαλέ.Υπάρχει και το like τώρα, έτσι ώστε όσες περισσότερες βλακείες λέει κάποιος, τόσα περισσότερα like παίρνει.Σαν το facebook, έλεος. Το θέμα δεν είναι να πάρεις όσα περισσότερα like μπορείς λέγοντας μια χαζομάρα. Το θέμα είναι να γίνονται σοβαρές συζητήσεις,να υπάρχει σχολιασμός εντός θέματος και οι απορίες και τα προβλήματα των μελών να καλύπτονται από άλλα μέλη που θέλουν να βοηθήσουν και όχι να κάνουν χιούμορ. Κατηγορία για διαγωνισμό like και για όλα τα ανούσια υπάρχει, το μπλα μπλα... γιαυτο υπαρχουν διαφορετικες θεματικες ενοτητες αλλο το hardware section αλλο το μπλα-μπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gεεckin0s Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 γιαυτο υπαρχουν διαφορετικες θεματικες ενοτητες αλλο το hardware section αλλο το μπλα-μπλα. Δε σε καταλαβαίνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Πρόταση για το forum: Δεν θα ήταν καλύτερα να διώχνατε το 'πατήστε εδώ' που βρίσκεται πάνω απ'το κουμπί 'Απάντηση'; Δεν βολεύει ρε σεις...πας να πατήσεις 'Απάντηση' και λίγο να ξεφύγει το ποντίκι, κάνεις κλικ στο 'πατήστε εδώ' που είναι λινκ και σε στέλνει αλλού. Γίνεται να μεταφερθεί το 'πατήστε εδώ' μια σειρά πιο κάτω; Δηλαδή περίπου εκεί που λέει 'Προσοχή'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μήπως να μεταφερόταν αυτό το θέμα από το wiki; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 παντως το like ειναι καλυτερο απο τα μυνηματα +1 ,+10,+1000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Εγώ θέλω να υπάρχει και dislike. Το να μην υπάρχει τι σκοπό έχει δηλαδή την ωραιοποίηση του κόσμου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 το να μην υπάρχει περιορίζει το trolling... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 ή και το αντίθετο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις